B6Redhell wrote: ↑08/08/2024 18:45
Ma ja te nikad ne prozivam
Stovise i cijenim tvoju neku neutralnost i moralisanje
Ali nisam mogao odoliti poredjenje daljinskog paljenja i grijaca sjedista. Jedno bezveze drugo nije. I tu nisi u pravu. Zato je prozivka pala.
Ali daljinsko ili paljenje preko aplikacije je dobra stvar.
Ili bilo sta sto je bazirano na tome… Rodjak u drugoj drzavi skoro pa drugi kontinent
Ostavio auto na parkingu, ja trebao uci u auto. On otkljuca i zakljuca. I to svapcki premijum. Ne znam placa li sta ekstra. I posao obavljen.
Tehnologija je dobra s razlogom..
Ne trudim se uopšte da morališem niti smatram da to radim. Nebitno.
Mrzim razvlačenje priče samo kako bi se nešto lafo spuštalo drugom, i to ide obostrano. Zadnje dvije godine se forum sveo na Mazda VS ostali.
Mrzim dvostruke aršine, jednima se zamjera sitnica, drugima se prašta sve. Svaka nova tehnologija ima neke vjerovatno neke svoje prednosti, ali su mnoga rješenja prenaduvana. Stavljaju se gluposti kako bi se naplatilo više. Provjerena i dobra rješenja se mijenjaju uprošćenim i gorim, a naplaćuje se više pod okriljem nove tehnologije. Ja to neću nikada prihvatiti pa taman važio za brđanina koji ne zna dalje od kurble.
I zaista, ako se već mora plaćati, bez paljenja na daljinu mogu i hoću, bez servo volana(parafraziram) ne mogu, tj. mogu ali neću.
Eto to otključavanje koje si naveo je ok, ali nije sada neophodno. Ako već brineš o rođakovom auto onda ti je mogao i ključ ostaviti jer šta će mu bez auta.
Kroz priču o korisnim stvarima nam nameću gluposti i osuđuju nas na 3 miliona pretplata. Ja se tome opirem. YT me bombarduje sa milion reklama. Ma ne dam ti tih par dolara za pretplatu pa se jebi. Nije da nemam, ali ne dajem iz principa.