Nazivajuci jednu skupinu "kozoje*ima ocigledno je da mrznju njegujes u svoja 4 zida.
Bilo cim je bolje biti zadojen, nego mrznjom i rasizmom.
Nazivajuci jednu skupinu "kozoje*ima ocigledno je da mrznju njegujes u svoja 4 zida.
Destabilizirajuća je zato što hoće da imaju uticaja i sigurnost ako se vode ratovi, države i civilizacije nestaju pred njihovim pragom!?
Nema to previse veze sa tim, Izreal je strogo limitiran drugim faktorima. Nemaju dovoljno ljudi da kontrolisu sadasnje granice pa moraju raditi etnicko ciscenje.JoseMujica wrote: ↑06/08/2024 10:41madner wrote: ↑05/08/2024 23:00Braca Arapi se vise boje Irana nego Izreala. Shodno tome, hvali Teheran drzi se Tel Aviva.atmel wrote: ↑05/08/2024 22:36
Neka braća Arapi pošalju u Libanon 10 miliona boraca....ni Amerika ni Izrail ne mogu ništa...
Amerika pošalje milion još, oni pošalju Alahu Ekber još 20 miliona dzihadista...
nema sile koja može to uništiti... dzaba sva napredna tehnologija...vidjeli smo u Ukrajini da su resursi presušeni...u Gazi rat, Amerika šalje tone brodova Izraelu.![]()
da....toliko o tome ko je kakva država i ko faktor stabilnosti, a ko širi demagogiju i nestabilnost
Izrael je teroristicka drzavaHaris.ba wrote: ↑06/08/2024 02:01U tome je upravo poenta.Lopez1981 wrote: ↑05/08/2024 21:16
Moras shvatiti da se taj napad na prvog covjeka Hamasa ne moze porediti sa eventualnim Iranskim odgovorom. Naravno da Iranci moraju obavjestiti okolne drzave, sta poslat ce par stotina krstarecih i balistickih raketa koje moraju preletiti preko nekoliko drzava bez ikakvih najava? Uozbiljite se...
Je li Izrael obavjestio okolne drzave da ce izvrsiti atentat?
I sto rakete da budu odgovor Irana? Odgovor na atentat je atentat.
Ako je ovo istina, a vidim da se još propituje izvor, onda je ovo baš veliko.
Fake news
Nesto se desava izmedju Irana I Pakistana, dobro bi bilo da se islamski otpor prosiri
nada zadnja umire...al Pakistan je američkiragib wrote: ↑06/08/2024 15:46Nesto se desava izmedju Irana I Pakistana, dobro bi bilo da se islamski otpor prosiri
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /240806002
Ne vrijedi odgovora izuzev ovog "navijač".
Cekaj, neutralan? Ko je neutralan? Ja vidim samo da su neutralne muslimanske zemlje oko Palestine.
Ja pak mislim da je navijanje za jednu od ove dvije strane u sukobu Iran-Izrael biti na strani jednog od dva zla.
Moguće kada se posmatra van ovih dešavanja u Gazi, nisam dovoljno informisan da bih sudio.jeza u ledja wrote: ↑06/08/2024 18:16Ja pak mislim da je navijanje za jednu od ove dvije strane u sukobu Iran-Izrael biti na strani jednog od dva zla.
Ehh da je bar Iran neutralan u ruskoj agresiji na Ukrajinu.