Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
B6Redhell wrote: ↑04/08/2024 20:49
Jesi alegrican na passonju a ne izlazis iz njega
Naravno dobra kola. A ne ko tamo neki poluproizvod iz hirosime, tajlanda ili dje se god sklapa…
Hajde nadji ovoliko krkanski video sa mazdom zivota ti, ili bilo kojom markom, nema, ne postoji, nemoguci nivo
I da, vozim ih cesto, sazvakali smo vec milion puta sta ja mislim o njima, b6 leshina, b7 okej, b8 dobar.
B 5.5 odličan u svoje vrijeme, vrlo kvalitetan, ali godine su se već nanizale. I danas kada se vidi očuvan primjerak, vidi se da je to dobar i kvalitetan auto.
Naravno dobra kola. A ne ko tamo neki poluproizvod iz hirosime, tajlanda ili dje se god sklapa…
Hajde nadji ovoliko krkanski video sa mazdom zivota ti, ili bilo kojom markom, nema, ne postoji, nemoguci nivo
I da, vozim ih cesto, sazvakali smo vec milion puta sta ja mislim o njima, b6 leshina, b7 okej, b8 dobar.
Naravno da nema videa sa mazdom jer mazdi nema. I na svaku je islo 15 pasata. Toliko dobre bile.
A pasata iz tvog klipa nastavili voziti a kamp prikolicu na otpad sekundarnih sirovina odvukli..
Naravno da nema videa sa mazdom jer mazdi nema. I na svaku je islo 15 pasata. Toliko dobre bile.
A pasata iz tvog klipa nastavili voziti a kamp prikolicu na otpad sekundarnih sirovina odvukli..
Ovo vidjeno nije ni za kakvog hvaljenja, dohakala mu kamp prikolica sa stranicama od sperploce
Nesto sumnjam da ce ga iko vise voziti, ovdje je krov zgenjecen, mada kod vas je svakakav krkanluk moguc, vidi se iz prilozenog
canvra888 wrote: ↑08/08/2024 15:31
Je l' one motore od 140 konja iz 2500 kubika
I opet će završit sa igricama koje su drugi već uveli godinama unazad. Samo polahko, bit će kao i kad si ismijavao i BMW-ove pretplate
Ismijavam i dan-danas i ismijavat cu dok god postoji sjedenje na grijacu kojeg moras mjesecno placati, ili ovjes koji je samo u jednoj poziciji dok ne platis.
I da motore koji su za stellantis i vauvau naucna fantastika.
Pa isto kao i što držiš uređaj u ruci koji ima mogućnost da upali auto, klimatizaciju/ventilaciju, a ne možeš upaliti dok ne platiš. Suštinski nikakve razlike, i jedno i drugo integrisano, a ne možeš koristiti dok ne platiš.
Ali dobro, što reče optimista na drugoj temi, Mazdino govno manje smrdi
canvra888 wrote: ↑08/08/2024 15:39
Pa isto kao i što držiš uređaj u ruci koji ima mogućnost da upali auto, klimatizaciju/ventilaciju, a ne možeš upaliti dok ne platiš. Suštinski nikakve razlike, i jedno i drugo integrisano, a ne možeš koristiti dok ne platiš.
Ali dobro, što reče optimista na drugoj temi, Mazdino govno manje smrdi
7 godina besplatno u evropi, malo li je.
Jesam apsolutno protiv svih vrsta pretplate u vezi auta ali jedno je jos gore.