Nema nista, slabo sve...generalno....slab pogled.mali_balon wrote: ↑01/08/2024 15:12Imal kakve robe tu kod tebe na plazi.....metni koju sliku ako smijes od zene u punice

Moderator: anex
Nema nista, slabo sve...generalno....slab pogled.mali_balon wrote: ↑01/08/2024 15:12Imal kakve robe tu kod tebe na plazi.....metni koju sliku ako smijes od zene u punice

Ma naravno. Al kakva bi ja poludalmatinka bila da ne seremistra_hr wrote: ↑01/08/2024 17:33![]()
slušaj, "o ukusima se ne raspravlja". Neko voli pijesak, neko kamen, šljunak, miješano ...
Mislim da i ti i ja nismo realni/ ni objektivni na ovoj temi.Koliko znam ti si na pol sa Korčule (ili ti je dida??)
Ja sam više od 6-7 mjeseci na moru (ili u Crikvenici ili Poreču)
Pijesak, kamen meni svejedno, jer uvijek prilazim s morske strane; priđem 10-ak metara obali bacim sidro i kupamo se.
Danas, usput u vrši ulovio dvije salpe (ješka/mamac: neki ostaci hrane). Nemam slike ulova, žurim doma tri utakmice večeras(Osijek, Rijeka, Hajduk)
![]()
Ma podjebava.
Auuuuuukonektovan wrote: ↑01/08/2024 15:24Nema nista, slabo sve...generalno....slab pogled.mali_balon wrote: ↑01/08/2024 15:12Imal kakve robe tu kod tebe na plazi.....metni koju sliku ako smijes od zene u punice![]()
![]()
Plaho plaho....cakli se kooooooo.....konektovan wrote: ↑01/08/2024 15:24Nema nista, slabo sve...generalno....slab pogled.mali_balon wrote: ↑01/08/2024 15:12Imal kakve robe tu kod tebe na plazi.....metni koju sliku ako smijes od zene u punice![]()
![]()
Traze ljudi non stop. Moj ti je savjet fb grupa zeljene lokacije, napisi sta bi radio… pa ce ti se javiti. To ti je najsigurniji nacin
izgorila jadnamali_balon wrote: ↑01/08/2024 23:35Plaho plaho....cakli se kooooooo.....konektovan wrote: ↑01/08/2024 15:24Nema nista, slabo sve...generalno....slab pogled.mali_balon wrote: ↑01/08/2024 15:12
Imal kakve robe tu kod tebe na plazi.....metni koju sliku ako smijes od zene u punice![]()
![]()
Ma kad ima puno ljudi i brodova, more se muti kakva god da je podloga.moimoi wrote: ↑01/08/2024 12:31Svaki pijesak muti vodu ako ima puno ljudi i brodova.Ateista wrote: ↑01/08/2024 01:01Predobro izgleda, pijesak ali onaj teski koji ne muti vodu,bar tako djeluje na slikama. Najbolja moguca kombinacija.Karikaturist wrote: ↑31/07/2024 13:23 Ima palmica ima borovine, nema cvrcaka jebi ga ali ima vrana okolo daj sta das.
Braca Masai patroliraju po plazi jedva uhvati nesto bez njih u kadru.
![]()
![]()
Divan je zaista na slikama i kada hodas ako nije +40 , inace ne moze bos hodati po njemu… a mane su mu sto je more najcesce jako plitko, sto setas 1km da bi kao covjek zaplivao, sto se zaljepi za kozu i kosu…treba ti dva dana da ga se rijesis… sto nakon toga dva dana cistis kucu, o autu da ni ne govorim.. sto kada puse ide u oci, kao staklo osjecas po kozi i tako tomene vise ne privlaci
![]()
istra_hr wrote: ↑01/08/2024 17:33![]()
slušaj, "o ukusima se ne raspravlja". Neko voli pijesak, neko kamen, šljunak, miješano ...
Mislim da i ti i ja nismo realni/ ni objektivni na ovoj temi.Koliko znam ti si na pol sa Korčule (ili ti je dida??)
Ja sam više od 6-7 mjeseci na moru (ili u Crikvenici ili Poreču)
Pijesak, kamen meni svejedno, jer uvijek prilazim s morske strane; priđem 10-ak metara obali bacim sidro i kupamo se.
Danas, usput u vrši ulovio dvije salpe (ješka/mamac: neki ostaci hrane). Nemam slike ulova, žurim doma tri utakmice večeras(Osijek, Rijeka, Hajduk)
![]()
Jučer se vratili iz Umaga.azurna_obala wrote: ↑03/08/2024 14:11
Umag, najtoplije more dosad na HR obali gdje sam bila. Danas malo oblačno, ali je voda predivna.
Cijene haos, sreća ima dosta besplatnih parkirališta, inače bi nas oderali. Vidjela sam jedan parking gdje je dnevna karta 30 eura!
Sve je puno Slovenaca, Švaba, Italijana, Čega, Slovaka, Engleza....
https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia