Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedno malo neobicno, ako ne i glupkasto pitanje......
znaci imam listu koju smo maznuli od nekoga i koja moze crknuti svaki minut....
ako mi se ta lista bas svidi toliko da bi ja cak i placo 5-10 maraka/eura mjesecno za nju ako/kad ova dzabalesku opcija crkne, moze li se iz ove maznute adrese koju sam koristio skontati ko je vlasnik liste i koga kontaktirati za nastavak servisa uz placanje?
karanana wrote: ↑01/08/2024 15:49
ako mi se ta lista bas svidi toliko da bi ja cak i placo 5-10 maraka/eura mjesecno za nju ako/kad ova dzabalesku opcija crkne, moze li se iz ove maznute adrese koju sam koristio skontati ko je vlasnik liste i koga kontaktirati za nastavak servisa uz placanje?
Mora da si naletio na xxx kanale u 4k.
Tebi u biti treba vlasnik portala ili reseler, a ne vlasnik liste. Jbg, nemam ti adekvatan odgovor kako ih naći. Probaj guglati adresu portala koji gledas, mozda izbaci rezultate za kontakt broj ili sl. Fazon je sto se i oni kriju jer prodaju (99%) ilegalan sadržaj.
Tebi u biti treba vlasnik portala ili reseler, a ne vlasnik liste. Jbg, nemam ti adekvatan odgovor kako ih naći. Probaj guglati adresu portala koji gledas, mozda izbaci rezultate za kontakt broj ili sl. Fazon je sto se i oni kriju jer prodaju (99%) ilegalan sadržaj.
haha, to je to. ovo u sta sam uletio....brazzersa milion kanala (4K), ceskih debitantkinja na kaucu u hotelima u sumarcima....tone, azijskih ljepotica.....japan, tajland....
a da, ima i sporta, serija, filmova, perfektno sortirano i skoro pa bez ijednog bufferinga evo mjesec dana....
zao bi mi bilo da ovaj raj na zemlji stane. probacu to u google pa potrazit.
haha, to je to. ovo u sta sam uletio....brazzersa milion kanala (4K), ceskih debitantkinja na kaucu u hotelima u sumarcima....tone, azijskih ljepotica.....japan, tajland....
a da, ima i sporta, serija, filmova, perfektno sortirano i skoro pa bez ijednog bufferinga evo mjesec dana....
zao bi mi bilo da ovaj raj na zemlji stane. probacu to u google pa potrazit.
De nam barem pošalji koja je to lista pa da i mi malo uzivamo
Jedino ti možda bude više bufferinga hahaha
Ja jednostavan sam, liste nista sada, odavno, pokusam mozda da skeniram neku, ali kako kazete tesko probiti zastitu sada, ako sam dobro shvatio, jos i ne znam najbolje skenirati. Vise sam za build na Kodi ili neke aplikacije u emulatoru, ali crklo sve skoro pogotovo aplikacije.
Srecom izgleda mi je malo brzi internet pa hoce online preko browsera, istina na nekim, ne puno kanala nema zvuka, ali ima tekst. Sad ide sezona utakmica itd, pa mozda budem sta gledao, ali tesko.
pojedinac wrote: ↑08/09/2024 22:41
Koji je najbolji balkanski repository za Kodi?
Zadar i to onaj Lavlji s crnom pozadinom.
Hvala @Sanjarko!
Nema na čemu i drugi put. Ja hitova nemam. Neki dan sam 5 ili 6 sati @BarbaDue tražio, neće pa neće.
Ovaj build od Zadra no 1 je bolji ali teži što se tiče rada itd.
A mislim da je vrijeme i da zamjenim router ovaj svoj MiFi jer je skoro ili tačno 4 godine star, a džepni je i puca mi i gubi se signal kad gledam tekme i to na svemu od apk na emulatoru do Kodi buildova.
Dobra ova apk za gledanje telke sta sam je pronasao, ali nije radila kako treba jer mi je brzina interneta bila oko 35/34 samo, a sad je 60+/45+ jer sam dobio novi uredzaj za hvatanje interneta s pokvarenim ekranom malo, titra malo ekran ali hvata dobro internet kompjuter, to je bitno.
Dobra ova apk za gledanje telke sta sam je pronasao, ali nije radila kako treba jer mi je brzina interneta bila oko 35/34 samo, a sad je 60+/45+ jer sam dobio novi uredzaj za hvatanje interneta s pokvarenim ekranom malo, titra malo ekran ali hvata dobro internet kompjuter, to je bitno.
Jos da si napisao o kojoj je apk rijec mozda bi se jos neko obradovao, 'vako samo ti cejfis