Mislim da se meni obraćaš, mada mi nije jasno kakve veze ima Ilidža sa Drugom gimnazijom!?BiBi911 wrote: ↑31/07/2024 20:56 Ilidzanska gimnazijo
A kako stoka da nauci, imali nesto sto vi razumijete. policija po vazdan stoji kod socijalnog, na stupu pod mostom pa koliko vas tu pretrcava. Koliko vas gazi crveno svaki dan.
Na skenderiji moje ovce znaju kada smiju preci cestu ali vi ne jurite preko ceste ko mahniti.
Koliko vas ne placa kartu Bar 70%, koliko vas ne placa odrzavanje stana, tv, poreze, tehnicke preglede, razne Stele u opstinama. Koliko si puta donijela bombonjeru doktoru?
No, bilo kako bilo, nisam siguran koga smatraš stokom i koji smo to mi koji pretrčavamo i jurimo preko ceste "ko" mahniti. Ili ovi što ne plaćaju kartu i razne dažbine. Kao ni kakve ovo sve ima veze sa neandertalcima koji rade u Grasu.
Tema je bila nasilničko ponašanje uposlenika javnog saobraćaja prema putnicima sa urednom kartom. Imaš li nešto pametno izjaviti na tu temu? Ako ne, možda da se fokusiraš na svoje ovce i uzdržiš od komentara na urbane teme.