Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odlucih jutros testirat ovaj novi YT Premium Lite jer sam upao u betu i svakako je besplatan mjesec.
gledao nekoliko videa, preslusao nekih 10-ak pjesama i samo mi je jedanput izasla reklama prije jedne pjesme. nije lose, ali opet skuplje od premiuma u Turskoj i td, ali eto.
starboy018 wrote: ↑01/08/2024 12:09
da, pisano je o tome na Netflix temi.
i nigerijski poskupio prije par dana
Kontao sam probat opet nigerijski sad kad imam Aircash karticu, posto znam da ne vole od UniCredita. ima li neko ko je uzimao, treba li se dodavat preko supporta?
@muki_muky dodaješ karticu odmah, ali hoće li proći ovisi od tvoje sreće Bila je frka kad smo otkrili Nigeriju, nekom prođe iz prve (ne traži broj telefona), nekome traži broj itd.
Uglavnom, caka je da prvo odabereš Basic paket jer većini tada dopušta da se preskoči broj telefona (izađe onaj prozor za unos broja, ali samo klikneš continue), nakon toga možeš odmah promijeniti paket na Premium.
dzenanalic22 wrote: ↑01/08/2024 12:16
@muki_muky dodaješ karticu odmah, ali hoće li proći ovisi od tvoje sreće Bila je frka kad smo otkrili Nigeriju, nekom prođe iz prve (ne traži broj telefona), nekome traži broj itd.
Uglavnom, caka je da prvo odabereš Basic paket jer većini tada dopušta da se preskoči broj telefona (izađe onaj prozor za unos broja, ali samo klikneš continue), nakon toga možeš odmah promijeniti paket na Premium.
Aircash prosao bez problema, uzeo sam prvo basic, pa prebacio na standard
Dzeno šta nam je za Spotify, sta je tu sada najeftinije, prije 10 mjeseci sam na tvoje pisanje ovdje uzeo egipatski za cca 20+ KM i evo radi sve do danas, imam jos dva mjeseca, ali da se pripremim na vakat
Dzeno šta nam je za Spotify, sta je tu sada najeftinije, prije 10 mjeseci sam na tvoje pisanje ovdje uzeo egipatski za cca 20+ KM i evo radi sve do danas, imam jos dva mjeseca, ali da se pripremim na vakat
I to je poskupjelo u zadnje vrijeme.
Ja plaćam preko Turske Spotify Duo pretplatu 79.99 TL (2.20€), a u BiH je 7.49€.
Mozes nastaviti i preko Indije/Egipta, ali vidim da je godina dana sad 22$.
Znaci aircash je rjesenje za sve nase probleme? Da batalim onu u bbi i nabavim aircash?
Znaci aircash je rjesenje za sve nase probleme? Da batalim onu u bbi i nabavim aircash?
Rješenje je dok opet ne počnu banovati naloge koji su prijavljeni van Nigerije.
Općenito se meni pokazao Aircash puno povoljniji i zgodniji za online plaćanja od dopunjivih kartica iz UC, BBI i ASA banke.
Mustang1 wrote: ↑01/08/2024 15:00
E odlicno, mogu se uzeti samo u wwin kladionicama?
U BiH zasad samo u Wwinu (uskoro bi trebalo i na drugim prodajnim mjestima)
U Hrvatskoj na Tisku, INA pumpama, Konzumu
U Sloveniji u Pošti i Petrol benzinskim pumpama itd
Mustang1 wrote: ↑01/08/2024 13:47
Nakon sto su blokirali netflix racune prije 2 mjeseca, sa dvije Raiffeisen kartice sam kupio 2 naloga. Ustvari, jedan nisam ni mogao kupiti, izbacivalo greske. Sa drugom karticom sam uspio kupiti, te uredno skida vec drugi mjesec 5k nigerijski mambi.
Mustang1 wrote: ↑01/08/2024 15:18
I meni je blokiralo nigerijski i vratio se na turski ali ako ima opcija za jeftinije treba iskoristiti
Jel se aircash puni samo u kladionici?
Aircash se uopće ni ne puni u kladionici, oni samo prodaju karticu kao njihov partner.
Aircash puniš svojom karticom u njihovoj aplikaciji. Upišeš iznos koji želiš prebaciti, ta nadopuna se vrši kao standardna online transakcija.
Instaliraš app i vidiš sve opcije koje nudi
EDIT: Ako si u Intesi, nećeš moći koristiti. Ostale banke rade.
Last edited by dzenanalic22 on 01/08/2024 15:29, edited 2 times in total.
I meni je blokiralo nigerijski i vratio se na turski ali ako ima opcija za jeftinije treba iskoristiti
Punis bilo kojom bankovnom karticom. Znam da su neke nase banke zezale za aircash, cini mi se intesa?
Aircash se uopće ni ne puni u kladionici, oni samo prodaju karticu kao njihov partner.
Aircash puniš svojom karticom u njihovoj aplikaciji. Upišeš iznos koji želiš prebaciti, ta nadopuna se vrši kao standardna online transakcija.
Instaliraš app i vidiš sve opcije koje nudi
EDIT: Ako si u Intesi, nećeš moći koristiti. Ostale banke rade.
E super hvala ti. Uzet cu ovih dana cini mi se sada kao najpovoljnija opcija za sve.