Izvini druze meni je malo smijesno citati koliko si popu*io pricu i marketing tih modernih korporativnih s*ranja.
Ako se zalazete za manje auta i vise ovog ostalog, a osnovna vam je djelatnost pomoc na putu i auto osiguranja - kome cete onda prodati svoj proizvod?
Sjecete onda granu na kojoj sjedite. Ne razumijem sta znaci "jako na trzistu bicikala", evo ja imam biciklo i ne razumijem kako vi od mene mozete zaraditi?
Ono sto je vas korporativni mokri san jeste da poskupite maksimalno usluge i napravite monopol na trzistu, kao i svakoj drugoj korporaciji.
Kako mislite povecati broj clanova za 3 mil ili 15% ako planirate smanjiti broj auta? Ko ce biti clan, biciklisti?
Navodis primjer sa Allianzom i izvlacenjem, kao da je meni kao clanu Allianza bitno sta pise na helikopteru koji me spasava? Moze da pise i OSBIH ako ce funkcija biti obavljena. OK, imate logistiku u Njemackoj najjacu, ali sta ce se desiti kad vam i ona postane preskupa, kad ne budete mogli naci radnika za to mjesto za izvlacenje sajlama kao sto sad ne mozete da nadjete za biro?
Imam osjecaj da ti tvoji menadzeri zive u teskoj deluziji koju su uspjesno prenjeli i na ostale sluzbenike.
Dakle vase zelje u svim pravcima idu suprotno od realnosti na terenu.
Pozeljan poslodavac - a ne mozete naci radnike? Hocete ukidanje automobila a povecanje broja clanova. Oksimoron do oksimorona.