Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#32676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

A_A_AKCIJA wrote: 31/07/2024 13:01
JoseMujica wrote: 31/07/2024 12:16 baš me zanima da li će danas naš predobri i premudri Kifla poslati bjegunca Zorana Galića u pemziju
Ovo moram odvojeno:

Šta, Dino sada i šef ljudskih resursa u Graničnoj policiji i Agenciji za državnu službu?

Lupaš, mnogo je i za tebe, koliko lupaš?

Zvučiš ko Sanja onomad na N1 kada je gostovala pa toliko puta izgovorila kotlina za Sarajevo, da sam bio siguran da je plaćena po komadu.
:facepalm:

majke mi čitaš ko i Kifla...sve površno i s proizvoljnim tumačenjima, kako se uklapa u svijet alternativnih činjenica

prema onome što mediji pišu zahtjev za razrješenjem Galića je na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH...dakle lik ne može u pemziju dok VM ne odobri razrješenje, jer ga je ono i imenovalo

znači, za isti Kifla mora dići ruku...a da li će, e tu ćemo vidjeti kakav je i kao čovjek i kao političar

ako im obori ovo, prvi kažem: svaka čast Dino :thumbup:
Last edited by JoseMujica on 31/07/2024 13:17, edited 1 time in total.
JoseMujica

#32677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

A_A_AKCIJA wrote: 31/07/2024 12:58
JoseMujica wrote: 31/07/2024 12:16 doveo me u situaciju da vjerujem Don Neonku.
Kako te doveo kada Bakir ne smije pred kamere da odbrani šta je nalagao?

Ili je to kod vas SDAovaca normalno i dovoljno?

Eto, dođe Bake uživo i sahrani Dinu zauvijek bagerom.

U čemu je problem?
Penal ko kuća.

Moli, zovi, upri, da se to konačno završi!

Osim...

Osim ako svi vi odreda serete kvake, a Dino čeka da vas razbuca uživo :D

Znaš ti, i ja, i svi razumom obdareni šta je od ovoga istina. :D

Znaš itekako, samo pričaš deseto...
kao i obično ad hominem, uopće se baviš napisanim već pljuvanjem onoga ko piše

po ko zna koji put...ima tema SDA pa vidi ko je šta i kada tamo pisao, još dok je tvoj pulen bio duboko zariven u Don Neonkov i Sekin čmarni kolutić...i moja kritika ovog ublehaša i jeste samo zbog toga što nije maknuo od modus operandija koji je naučio u SDA
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#32678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by PreWiBa »

JoseMujica wrote: 31/07/2024 13:12
A_A_AKCIJA wrote: 31/07/2024 13:01
JoseMujica wrote: 31/07/2024 12:16 baš me zanima da li će danas naš predobri i premudri Kifla poslati bjegunca Zorana Galića u pemziju
Ovo moram odvojeno:

Šta, Dino sada i šef ljudskih resursa u Graničnoj policiji i Agenciji za državnu službu?

Lupaš, mnogo je i za tebe, koliko lupaš?

Zvučiš ko Sanja onomad na N1 kada je gostovala pa toliko puta izgovorila kotlina za Sarajevo, da sam bio siguran da je plaćena po komadu.
:facepalm:

majke mi čitaš ko i Kifla...sve površno i s proizvoljnim tumačenjima, kako se uklapa u svijet alternativnih činjenica

prema onome što mediji pišu zahtjev za razrješenjem Galića je na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH...dakle lik ne može u pemziju dok VM ne odobri razrješenje, jer ga je ono i imenovalo

dakle, za isti Kifla mora dići ruku...a da li će, e tu ćemo vidjeti kakav je i kao čovjek i kao političar

ako im obori ovo, prvi kažem: svaka čast Dino :thumbup:
Pa Akcija je član NiP-a, šta si očekivao.

Bezveze uopšte raspravljaš s takvim likovima.
A_A_AKCIJA

#32679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

JoseMujica wrote: 31/07/2024 13:12 zahtjev za razrješenjem Galića je na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH
E ovo sam preskočio, halali.

Da ne bude da te samo napadam
A_A_AKCIJA

#32680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

sehohari wrote: 31/07/2024 13:16 Pa Akcija je član NiP-a, šta si očekivao.

Bezveze uopšte raspravljaš s takvim likovima.
I ti si dijasporaš, pa šta radiš na ovoj temi?
JoseMujica

#32681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

A_A_AKCIJA wrote: 31/07/2024 14:03
JoseMujica wrote: 31/07/2024 13:12 zahtjev za razrješenjem Galića je na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH
E ovo sam preskočio, halali.

Da ne bude da te samo napadam
😂😂😂😂 :thumbup:
Prpa.ba

#32682 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

Zar nije negdje pisao kako je i donirao/finansirao kampanju NiP-a? :mrgreen:

Realno jedini covjek na forumu koji je iznad politike.

Gajgerom trazi kadrove. :mrgreen:
JoseMujica

#32683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

Prpa.ba wrote: 31/07/2024 14:59
Zar nije negdje pisao kako je i donirao/finansirao kampanju NiP-a? :mrgreen:

Realno jedini covjek na forumu koji je iznad politike.

Gajgerom trazi kadrove. :mrgreen:
jel barem nudi velike sendviče?

odkako me Don Neonko hrani smršao sam :lol:

cicija :izet: li ga ćaća
1Dante1

#32684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by 1Dante1 »

Akcija je onaj golub na vrhu sto sere po otalima. Za njega mi nije cudno sto i kako to radi, jbga kad si na vrhu sve je lako.

Ono sto mi je cudno jesu botovi koji za obicni sendvic i selam sa vrhovnim vodjom prodaju svoju i cast svojih nerodjenih unuka. Mada ko nas jebe, nije da nesto drugo znamo i mozemo.
JoseMujica

#32685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

btw

evo taze informacije o slučaju Galić, iz prve ruke još se puše :lol:

elem naša livanjska motačica sarmi (HDZ) je zdušno gurala Galićev zahtjev dok se B ekipa pravila mutava i nesvjesna situacije i na kraju je situaciju presjekao Nešić i oborio taj zahtjev
DonieBrasco

#32686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

Ne diraju jedni druge sta vam je kakva smjena ili rana penzia, regularno ce ga razrijesiti duznosti, a neke istrage i tuzilastvo - sud macku od rep.
Last edited by DonieBrasco on 31/07/2024 16:14, edited 1 time in total.
skupljac_zeljeza

#32687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

Zašto rizikovati budućnost stanovnika RS za dobrobit tako malog broja izbjegavanjem sankcija?

Prpa.ba

#32688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

Dodik gradi infrastrukturu za mirni razlaz, a Ambasada SAD-a za dio FBiH mu kao ne da.

Prenosenje ovih vijesti nije vrijedno piksela na ekranu sa kojih ih citamo.
Prpa.ba

#32689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

JoseMujica wrote: 31/07/2024 15:22 jel barem nudi velike sendviče?

odkako me Don Neonko hrani smršao sam :lol:

cicija :izet: li ga ćaća
:lol:

Ne znam za aaaakcionara, ali botovi vise klase su im prije objedovali u poznatom restoranu "mlijecnog" naziva, pa ti vidi kome je bolji topli obrok.. :mrgreen:
Point.

#32690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Point. »

Da skratimo. Niko od političara ništa ne zna, samo Dino zna. Sve. O svemu.
made_in_sarajevo

#32691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by made_in_sarajevo »

E cuj galic bi tek tako u penziju da nikad vise ne dodje. A cuj i zaboravit cemo kakve je sposobne kadrove sda zaposljavala sa avojom bracom hdz i snsd pa ljudi 5x rjesenje prave sefu odjeljenja kad ce ici u penziju, jer ne znaju sabrati na koji tacno dan treba ici. E eto sad bi konakovic u stavu mirno trebao stajati i trojka posto su sve krivi i galic kad kaze ja odo, ovi odma na glavu da skacu. Zaboravio mujica kako drzavni nivo ne dira niko nikoga i ne diraju se talovi, ali su svi tu jedni za druge da se pokriju. Malo ih jebe sad struja sda i nip ali proci ce i to.

Dobro ste krenuli za izbore, eno opet nametnuta vlast.

Pa da ponovo naglasimo, bolje nametnuta ovakva vlast, peder na celu drzave nego i dan vise sa sda na pozicijama.

A sad jedite i dalje svoja muda od muke, a garant se i pare tope lagano pa panika.

Inace treba samo poslovati kao sda, pa revizija telekoma kad je izasla, pa eto sreca ima 200 000 budala pretplatnika pa ce plivati nekako.

Jos jedna napomena, da se nadovezem na napad sda evo sad tokic ova. Bolje najveci cetnik na vlasti nego sda. Jednostavno od cetnika ocekujes sve najgore i znas sta ce uraditi, a ovi "patriote" nase dobro, pa ga zavale da se bar 5 godina ne mozemo izvuci.

Ma da dodam jos nesto, nastavite jesti svoja muda, fotelja nemate, tenderi vam prosli, a na vidjelo ce izaci svako vase poslovanje po sistemu sve meni
DonieBrasco

#32692 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/jasmina ... /240731090

Kakvo je ovo vrijeđanje inteligencije, kako ih nije sram nakon tri decenije vlasti bilo sta prigovarti drugima.
JoseMujica

#32693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

made_in_sarajevo wrote: 31/07/2024 18:01 E cuj galic bi tek tako u penziju da nikad vise ne dodje. A cuj i zaboravit cemo kakve je sposobne kadrove sda zaposljavala sa avojom bracom hdz i snsd pa ljudi 5x rjesenje prave sefu odjeljenja kad ce ici u penziju, jer ne znaju sabrati na koji tacno dan treba ici. E eto sad bi konakovic u stavu mirno trebao stajati i trojka posto su sve krivi i galic kad kaze ja odo, ovi odma na glavu da skacu. Zaboravio mujica kako drzavni nivo ne dira niko nikoga i ne diraju se talovi, ali su svi tu jedni za druge da se pokriju. Malo ih jebe sad struja sda i nip ali proci ce i to.

Dobro ste krenuli za izbore, eno opet nametnuta vlast.

Pa da ponovo naglasimo, bolje nametnuta ovakva vlast, peder na celu drzave nego i dan vise sa sda na pozicijama.

A sad jedite i dalje svoja muda od muke, a garant se i pare tope lagano pa panika.

Inace treba samo poslovati kao sda, pa revizija telekoma kad je izasla, pa eto sreca ima 200 000 budala pretplatnika pa ce plivati nekako.

Jos jedna napomena, da se nadovezem na napad sda evo sad tokic ova. Bolje najveci cetnik na vlasti nego sda. Jednostavno od cetnika ocekujes sve najgore i znas sta ce uraditi, a ovi "patriote" nase dobro, pa ga zavale da se bar 5 godina ne mozemo izvuci.

Ma da dodam jos nesto, nastavite jesti svoja muda, fotelja nemate, tenderi vam prosli, a na vidjelo ce izaci svako vase poslovanje po sistemu sve meni
druže Galić će biti penzionisan 100% jer to HDZ gura i proguraće
made_in_sarajevo

#32694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Pa sta konakovic ima s tim ziv bio i trojka uopste? Da mozda i posao tuzilastv rade koje npr nije ni poslalo hrvatskoj potjernicu za izrucenje. Sad cemo vikat trojka nastimala tako
JoseMujica

#32695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by JoseMujica »

made_in_sarajevo wrote: 31/07/2024 19:57 Pa sta konakovic ima s tim ziv bio i trojka uopste? Da mozda i posao tuzilastv rade koje npr nije ni poslalo hrvatskoj potjernicu za izrucenje. Sad cemo vikat trojka nastimala tako
objasnio sam par postova iznad... pogledaj barem dvije stranice prije no uletiš ko padobranac....oni ga postavili, pa ga oni moraju i razriješiti...dakle i Kifla i Zukan i Hurtić moraju dići ruku za to.
GandalfSivi

#32696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by GandalfSivi »

Boli nas briga, mozda smo u qrcu, ali barem imamo smisla za humor 😂😂😂

https://www.klix.ba/biznis/privreda/bih ... /240731139
made_in_sarajevo

#32698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

JoseMujica wrote: 31/07/2024 20:10
made_in_sarajevo wrote: 31/07/2024 19:57 Pa sta konakovic ima s tim ziv bio i trojka uopste? Da mozda i posao tuzilastv rade koje npr nije ni poslalo hrvatskoj potjernicu za izrucenje. Sad cemo vikat trojka nastimala tako
objasnio sam par postova iznad... pogledaj barem dvije stranice prije no uletiš ko padobranac....oni ga postavili, pa ga oni moraju i razriješiti...dakle i Kifla i Zukan i Hurtić moraju dići ruku za to.
Prvo ga je izglasala tvoja sda jer je galic 2 mandata na celu granicne bio i tvoja sda ga je uredno sacuvala i ubistva Vedrana Puljica u Sirokom, toliko su ga sacuvali i cuvali da se galic zajebavao sa ovim kad se desilo. Drugo citaj i ti, galic moze predavati koliko hoce, sda sa bratskim strankama je nakotila nesposobne ljude koji nisu u stanju sabrati koliko imas staza i na koji datum ides. Pa su covjeku tako 5. Razlicite datume i mjesece govorili jer ne znaju sabrati. Tako i da konakovic digne ruku neko mora pripremiti papire o galicu pa i jel za penzije ili nije. Ako mu ovaj izglasa da jest, galic ide u punu penziju i dobika otpremninu i nastavlja gladiti muda u lijepoj nasoj, dok tuzilastvo za koje je isto trojka kriva ga ustvari i ne trazi za izrucenje. Galic je mogao biti uhapsen i kao direktor granicne, nr samo galic nego mnogi drugi, ali eto mrska trojk ih cuva, tuzilastvo napravili tako, i tako dalje.

Valjda bi bio red i tuzilastvo da kaze za galica, kakve dokaze imaju, postupak da se sprovede jer na kraju ako ga osude preko 6mjeseci zatvora to jr otkaz, a ne penzija. Ali bolje vikt trojka supci pa cemo sutra vikat trojka spasava galica zatvora
Styling

#32699 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Styling »

Hello, boys :trep1:
Trappist

#32700 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Trappist »

skupljac_zeljeza wrote: 31/07/2024 23:25
je li ovo on pita sam sebe ili koalicione partnere ?
Locked