FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
betametazon

#16426 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by betametazon »

Piaty wrote: 25/07/2024 23:17
betametazon wrote: 25/07/2024 23:08
CiCk0 wrote: 25/07/2024 23:01

Jarane diskredituje te ta negativnost.... covjek dosao prije mjesec i po, ekipa napokon lici na nesto... sta treba ocekivat grupnu fazu???? Covjek nije ni poslozio ekipu kako treba... mislim da treba biti realan, odavno nismo rastavili u Evropi nekog ovako... pa ovi se nisu makli kako treba...
Ja ne krijem da sa neutralan a bio bih presretan da nasi klubovi razvaljuju, ali nikad ni sa jednim klubom ni u ujednom takmicenju nismo usli u grupnu fazu? I uvijek je igra na ovom nekom "izbij, nabij" taktikom.
Ovo veceras bi bila fenomenalna igra da je na drugoj strani stajao neki klub iz holandije, belgije, portugala...
Nisam negativan, zelje jeste bilo ali u ovoj igri se pika malo i sistem i kvalitet, osim zelje i borbe...
Ama nisi ti ništa novo napisao. Ovi što te napadaju istu priču slušaju kod kuće, u kafani, u trgovini, na ulici itd samo se eto na forumu čude.

Ne znam zašto ne navijaš za Sarajevo, to je najveći naš klub ali popraviće se ovdje stanje sa trenerom Zekićem pa i ovakve utakmice su dobrim stručnjacima za nauk da unaprijede igru, a Zekić je baš takav tip.

Nemaš šta biti neutralan, počni navijati za Sarajevo jer ako si neutralan onda si i ti kao ovaj tip (samo nek ne puca, dobro je). Vidjećeś da neće biti da ne puca nego ima da gruhaju haubice ;-)
Neutralan sam u smislu da ne navijam za nekog drugog pa sad kao dosao da pljujem po fk sarajevo. Upravo svoju neutralnost vidim kao komparativnu prednost i mislim da mogu objektivnije sagledati i komentarisati. Volim dobar nogomet, volim dobre utakmice, nazalost nasi klubovi to uglavnom (objektivno) ne mogu prezentivati ali padanje unesvijest zbog 0:0 sa nekakvom trnavom nece pomoci da se ikad i za cm pomaknemo naprijed. Ne ocekuje niko rezultate ni preko noci ali kod nas igra kao i kod rukometne reprezentacije, od prije 2000 godine kad sam poceo pratiti rep pa do danas mi igramo uvijek isti rukomet, dakle nismo u stanju za 20 godina nikakav pomak napraviti. Slicno je i sa klubovima, ali mora se mijenjati i svijest i mentalitet i stav pa ce onda krenuti i ostale stvari.

Ili da se zadovoljimo ispodprosjecnoscu, i to je ok.
izbjeglica_iz_besmisla

#16427 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Read the room.

Sacekaj dva dana pa se pridruzi objektivnom i neutralnom komentarisanju. Sat nakon onakve utakmice nije prikladno a ni kulturno ignorisati dobru igru i odlicnu atmosferu.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 27/07/2024 13:42, edited 1 time in total.
omega369

#16428 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by omega369 »

Hajde ti neutralni razligu. Neutralisi negdje drugo, najbolje je
molotovljev

#16429 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by molotovljev »

(uz zvuk trube)

Tvoja greska je sto neutralan si, na drugoj temi tamo pljuckaj ti... :D
sencobih

#16430 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by sencobih »

Za neutralnog evo link za više utakmica pa nek malo proprati

https://www.facebook.com/share/p/efT1Xi ... tid=oFDknk
sencobih

#16431 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by sencobih »

Koristim priliku da pohvalim telekom, jer od kada dolazim na utakmice internet je bio nikakav. Na tekmi protiv Spartaka je radio fantastično, 30.hiljada ljudi wifi pod nazivom opcina centar je radio nesmetano. Nadam se da ćemo ga koristiti i u tekmi protiv wisle uskoro
dobar,ti?

#16432 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by dobar,ti? »

emigrazione wrote: 26/07/2024 23:20
Logovan wrote: 26/07/2024 22:36 Dobro bolan, shvatili smo. Ne znam cemu takvi postovi prema sjeveru (nisam na sjeveru), ali ne interesuje me fakat. Nije ti bas ovo u redu.
Nista ti nisi shvatio, tu je uvijek bila klica, sjeme onoga sto FKS jeste, naravno u skladu sa vremenom i okolnostima...nije isto 1989. Godina i 2024...ovo je degenericna generacija HZ koja nikakav pozitivan uticaj nema na klub, sama je sebi svrha i sluzi za klosarenje i gudriranje, sramota je da cutav stadion pjeva "divove" dok oni napuseni bubnjaju...jos mi dodje nadrkani i namršteni majmun od 17 kila da traži pola marke za Trnavu, dao sam objasnio sam kako sam dao otac ga jebo parazitski on ne znaju ni gdje ide, svakako ce ga zatitari zgaziti tamo(zastitari ce biti prva ekipa Trnava huligana)...ocekujem u Avazu i Oslobodjenju slike modrica uz poruku da drzava uradi nesto...Ramljak je bio pojam parazita sa kojim su se svi sprdali, za ove je Juka Prazina sa kamionom testosterona
Sljedeci put kad ti pridje ti mu slobodno u lice reci sve ovo sto pises ovdje na forumu, moze li?
UDHZSA

#16433 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by UDHZSA »

dobar,ti? wrote: 28/07/2024 13:14
emigrazione wrote: 26/07/2024 23:20
Logovan wrote: 26/07/2024 22:36 Dobro bolan, shvatili smo. Ne znam cemu takvi postovi prema sjeveru (nisam na sjeveru), ali ne interesuje me fakat. Nije ti bas ovo u redu.
Nista ti nisi shvatio, tu je uvijek bila klica, sjeme onoga sto FKS jeste, naravno u skladu sa vremenom i okolnostima...nije isto 1989. Godina i 2024...ovo je degenericna generacija HZ koja nikakav pozitivan uticaj nema na klub, sama je sebi svrha i sluzi za klosarenje i gudriranje, sramota je da cutav stadion pjeva "divove" dok oni napuseni bubnjaju...jos mi dodje nadrkani i namršteni majmun od 17 kila da traži pola marke za Trnavu, dao sam objasnio sam kako sam dao otac ga jebo parazitski on ne znaju ni gdje ide, svakako ce ga zatitari zgaziti tamo(zastitari ce biti prva ekipa Trnava huligana)...ocekujem u Avazu i Oslobodjenju slike modrica uz poruku da drzava uradi nesto...Ramljak je bio pojam parazita sa kojim su se svi sprdali, za ove je Juka Prazina sa kamionom testosterona
Sljedeci put kad ti pridje ti mu slobodno u lice reci sve ovo sto pises ovdje na forumu, moze li?
Ovakvi su najaci nikom nista u zivotu ne smije reci pa lijeci komplekse i nemoc na tastaturi...
Samo zaobilaziti postova ovakvi si u rangu sa plavom ragom sa grbavice.

400 ljudi je do sad uplatilo, nadamo se da je i veliki pljuvac u trnavi...
Last edited by UDHZSA on 28/07/2024 16:33, edited 2 times in total.
omega369

#16434 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by omega369 »

Bez ljutnje ali i meni su prisla dva klinca na zapadu, nemaju vise od po 40 kila. Pokusavam se sebe sjetiti u njihovim godinama... i ne ide mi nikako. U njihovim godinama...uhhh... brate.... pomogao sam naravno koliko sam mogao i ne prigovaram sekunde, ali ja toj dvojici ne bih preporucio da idu igdje na gostovanje. Ni stotini takvih
Adobeg

#16435 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Adobeg »

Maloprije zavrsena utakmica Spartaka u prvenstvu sa trencinom bez golova,prvo poluvrijeme slabo odigrali ,drugo dosta bolje imali su sansi ali su neprecizni,samo neka nastave treca u nizu bez gola ,trebamo napasti mora neka uci. :D
mond

#16436 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by mond »

Gledao zadnjih 20 minuta. Djelovali su bez energije.
Labirint

#16437 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Labirint »

omega369 wrote: 28/07/2024 20:01 Bez ljutnje ali i meni su prisla dva klinca na zapadu, nemaju vise od po 40 kila. Pokusavam se sebe sjetiti u njihovim godinama... i ne ide mi nikako. U njihovim godinama...uhhh... brate.... pomogao sam naravno koliko sam mogao i ne prigovaram sekunde, ali ja toj dvojici ne bih preporucio da idu igdje na gostovanje. Ni stotini takvih
Pa dobro ko bi trebao skupljati pare po tebi, imaju neke osnovne predispozicije, min 190 visine, stoju da vaga i da svojom pojavom pokaže da bez cenera nema davanja :D mislim opusteno, momci su skupljali fino kažu za one koji nemaju sredstva da sami uplate (takvih je većina) i ćao... Daš daš, ne daš ne daš nema filozofije, jbt raspravlja se o fizičkom izgledu dječaka koji sergiju skupljaju :-)
18mn97

#16438 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by 18mn97 »

Fakat. Svasta procitati. :-)
Dinostula

#16439 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Dinostula »

Labirint wrote: 28/07/2024 21:20
omega369 wrote: 28/07/2024 20:01 Bez ljutnje ali i meni su prisla dva klinca na zapadu, nemaju vise od po 40 kila. Pokusavam se sebe sjetiti u njihovim godinama... i ne ide mi nikako. U njihovim godinama...uhhh... brate.... pomogao sam naravno koliko sam mogao i ne prigovaram sekunde, ali ja toj dvojici ne bih preporucio da idu igdje na gostovanje. Ni stotini takvih
Pa dobro ko bi trebao skupljati pare po tebi, imaju neke osnovne predispozicije, min 190 visine, stoju da vaga i da svojom pojavom pokaže da bez cenera nema davanja :D mislim opusteno, momci su skupljali fino kažu za one koji nemaju sredstva da sami uplate (takvih je većina) i ćao... Daš daš, ne daš ne daš nema filozofije, jbt raspravlja se o fizičkom izgledu dječaka koji sergiju skupljaju :-)
Da bi imao para moras da radis ovo zvuci ko Grunf iz Alan Forda.Ko hoce da radi danas moze uzeti 50KM hladno u svaka doba.Lakse je prositi i traziti da ti neko da.Dao bi njima pola kile mesa bez kosti. :lol:
Magarece_godine

#16440 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Magarece_godine »

Znam da je offtopic, ali mislim da ce na ovoj temi mnogo raje procitati (ako administracija misli da nije ok, brisite slobodno). Poslije rata 1997 ili 1998 pojavile su se sveske sa koricama Horde Zla i Manijaci. Da li neko ima fotografiju Horde Zla sveski ? Hocu da pokazem djetetu gdje mu je babo na tribini bio :)
omega369

#16441 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by omega369 »

Labirint wrote: 28/07/2024 21:20
Vala, evo da ne idemo u pricu od prije rata, ali sad bi ti izbiflao barem petoricu iz Hz generacije 2007/8 (tj. generacija 2000-...) koja je izgleda mnogo ozbiljnije i koja bi sigurno ozbiljnije momke poslala u ovakvu misiju, a to bi imalo i drugaciji efekat i vise bi se para sakupilo

Brate, pa da moje dijete izgleda onako ne bih mu dao na kosevo da ide a ne da mu platim trnavu :-) :-) budite ozbiljni
Adobeg

#16442 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Adobeg »

Imamo problema na stoperima djurickovic povrijedjen,soldo kartoni valja dva nova lika na stopera,kako uigrati za dva dana,zekicu nije lako.
mond

#16443 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by mond »

Bubanja, Čelik, Jović. Nema druge
Adobeg

#16444 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Adobeg »

mond wrote: 29/07/2024 21:05 Bubanja, Čelik, Jović. Nema druge
Koliko se pricalo da treba jos koji stoper i ptice znaju,bice tesko realno smo bolji
ali smo oslabljeni. :?
mond

#16445 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by mond »

A jbg. Štoper je trebao još prije mjesec dana.
18mn97

#16446 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by 18mn97 »

Sutra se posaketat' sa ovima. Nije Spartak kvalitetnija ekipa od nas.
Radar71

#16447 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Radar71 »

Gdje će biti prenos sutra?
SmokingMan

#16448 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by SmokingMan »

Bti će ti na RD live sigurno.
Capajebo

#16449 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Post by Capajebo »

Vjerovatno MojaTV opet