Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jarane diskredituje te ta negativnost.... covjek dosao prije mjesec i po, ekipa napokon lici na nesto... sta treba ocekivat grupnu fazu???? Covjek nije ni poslozio ekipu kako treba... mislim da treba biti realan, odavno nismo rastavili u Evropi nekog ovako... pa ovi se nisu makli kako treba...
Ja ne krijem da sa neutralan a bio bih presretan da nasi klubovi razvaljuju, ali nikad ni sa jednim klubom ni u ujednom takmicenju nismo usli u grupnu fazu? I uvijek je igra na ovom nekom "izbij, nabij" taktikom.
Ovo veceras bi bila fenomenalna igra da je na drugoj strani stajao neki klub iz holandije, belgije, portugala...
Nisam negativan, zelje jeste bilo ali u ovoj igri se pika malo i sistem i kvalitet, osim zelje i borbe...
Ama nisi ti ništa novo napisao. Ovi što te napadaju istu priču slušaju kod kuće, u kafani, u trgovini, na ulici itd samo se eto na forumu čude.
Ne znam zašto ne navijaš za Sarajevo, to je najveći naš klub ali popraviće se ovdje stanje sa trenerom Zekićem pa i ovakve utakmice su dobrim stručnjacima za nauk da unaprijede igru, a Zekić je baš takav tip.
Nemaš šta biti neutralan, počni navijati za Sarajevo jer ako si neutralan onda si i ti kao ovaj tip (samo nek ne puca, dobro je). Vidjećeś da neće biti da ne puca nego ima da gruhaju haubice
Neutralan sam u smislu da ne navijam za nekog drugog pa sad kao dosao da pljujem po fk sarajevo. Upravo svoju neutralnost vidim kao komparativnu prednost i mislim da mogu objektivnije sagledati i komentarisati. Volim dobar nogomet, volim dobre utakmice, nazalost nasi klubovi to uglavnom (objektivno) ne mogu prezentivati ali padanje unesvijest zbog 0:0 sa nekakvom trnavom nece pomoci da se ikad i za cm pomaknemo naprijed. Ne ocekuje niko rezultate ni preko noci ali kod nas igra kao i kod rukometne reprezentacije, od prije 2000 godine kad sam poceo pratiti rep pa do danas mi igramo uvijek isti rukomet, dakle nismo u stanju za 20 godina nikakav pomak napraviti. Slicno je i sa klubovima, ali mora se mijenjati i svijest i mentalitet i stav pa ce onda krenuti i ostale stvari.
Ili da se zadovoljimo ispodprosjecnoscu, i to je ok.
Sacekaj dva dana pa se pridruzi objektivnom i neutralnom komentarisanju. Sat nakon onakve utakmice nije prikladno a ni kulturno ignorisati dobru igru i odlicnu atmosferu.
Koristim priliku da pohvalim telekom, jer od kada dolazim na utakmice internet je bio nikakav. Na tekmi protiv Spartaka je radio fantastično, 30.hiljada ljudi wifi pod nazivom opcina centar je radio nesmetano. Nadam se da ćemo ga koristiti i u tekmi protiv wisle uskoro
Logovan wrote: ↑26/07/2024 22:36
Dobro bolan, shvatili smo. Ne znam cemu takvi postovi prema sjeveru (nisam na sjeveru), ali ne interesuje me fakat. Nije ti bas ovo u redu.
Nista ti nisi shvatio, tu je uvijek bila klica, sjeme onoga sto FKS jeste, naravno u skladu sa vremenom i okolnostima...nije isto 1989. Godina i 2024...ovo je degenericna generacija HZ koja nikakav pozitivan uticaj nema na klub, sama je sebi svrha i sluzi za klosarenje i gudriranje, sramota je da cutav stadion pjeva "divove" dok oni napuseni bubnjaju...jos mi dodje nadrkani i namršteni majmun od 17 kila da traži pola marke za Trnavu, dao sam objasnio sam kako sam dao otac ga jebo parazitski on ne znaju ni gdje ide, svakako ce ga zatitari zgaziti tamo(zastitari ce biti prva ekipa Trnava huligana)...ocekujem u Avazu i Oslobodjenju slike modrica uz poruku da drzava uradi nesto...Ramljak je bio pojam parazita sa kojim su se svi sprdali, za ove je Juka Prazina sa kamionom testosterona
Sljedeci put kad ti pridje ti mu slobodno u lice reci sve ovo sto pises ovdje na forumu, moze li?
Logovan wrote: ↑26/07/2024 22:36
Dobro bolan, shvatili smo. Ne znam cemu takvi postovi prema sjeveru (nisam na sjeveru), ali ne interesuje me fakat. Nije ti bas ovo u redu.
Nista ti nisi shvatio, tu je uvijek bila klica, sjeme onoga sto FKS jeste, naravno u skladu sa vremenom i okolnostima...nije isto 1989. Godina i 2024...ovo je degenericna generacija HZ koja nikakav pozitivan uticaj nema na klub, sama je sebi svrha i sluzi za klosarenje i gudriranje, sramota je da cutav stadion pjeva "divove" dok oni napuseni bubnjaju...jos mi dodje nadrkani i namršteni majmun od 17 kila da traži pola marke za Trnavu, dao sam objasnio sam kako sam dao otac ga jebo parazitski on ne znaju ni gdje ide, svakako ce ga zatitari zgaziti tamo(zastitari ce biti prva ekipa Trnava huligana)...ocekujem u Avazu i Oslobodjenju slike modrica uz poruku da drzava uradi nesto...Ramljak je bio pojam parazita sa kojim su se svi sprdali, za ove je Juka Prazina sa kamionom testosterona
Sljedeci put kad ti pridje ti mu slobodno u lice reci sve ovo sto pises ovdje na forumu, moze li?
Ovakvi su najaci nikom nista u zivotu ne smije reci pa lijeci komplekse i nemoc na tastaturi...
Samo zaobilaziti postova ovakvi si u rangu sa plavom ragom sa grbavice.
400 ljudi je do sad uplatilo, nadamo se da je i veliki pljuvac u trnavi...
Last edited by UDHZSA on 28/07/2024 16:33, edited 2 times in total.
Bez ljutnje ali i meni su prisla dva klinca na zapadu, nemaju vise od po 40 kila. Pokusavam se sebe sjetiti u njihovim godinama... i ne ide mi nikako. U njihovim godinama...uhhh... brate.... pomogao sam naravno koliko sam mogao i ne prigovaram sekunde, ali ja toj dvojici ne bih preporucio da idu igdje na gostovanje. Ni stotini takvih
Maloprije zavrsena utakmica Spartaka u prvenstvu sa trencinom bez golova,prvo poluvrijeme slabo odigrali ,drugo dosta bolje imali su sansi ali su neprecizni,samo neka nastave treca u nizu bez gola ,trebamo napasti mora neka uci.
omega369 wrote: ↑28/07/2024 20:01
Bez ljutnje ali i meni su prisla dva klinca na zapadu, nemaju vise od po 40 kila. Pokusavam se sebe sjetiti u njihovim godinama... i ne ide mi nikako. U njihovim godinama...uhhh... brate.... pomogao sam naravno koliko sam mogao i ne prigovaram sekunde, ali ja toj dvojici ne bih preporucio da idu igdje na gostovanje. Ni stotini takvih
Pa dobro ko bi trebao skupljati pare po tebi, imaju neke osnovne predispozicije, min 190 visine, stoju da vaga i da svojom pojavom pokaže da bez cenera nema davanja mislim opusteno, momci su skupljali fino kažu za one koji nemaju sredstva da sami uplate (takvih je većina) i ćao... Daš daš, ne daš ne daš nema filozofije, jbt raspravlja se o fizičkom izgledu dječaka koji sergiju skupljaju
Pa dobro ko bi trebao skupljati pare po tebi, imaju neke osnovne predispozicije, min 190 visine, stoju da vaga i da svojom pojavom pokaže da bez cenera nema davanja mislim opusteno, momci su skupljali fino kažu za one koji nemaju sredstva da sami uplate (takvih je većina) i ćao... Daš daš, ne daš ne daš nema filozofije, jbt raspravlja se o fizičkom izgledu dječaka koji sergiju skupljaju
Da bi imao para moras da radis ovo zvuci ko Grunf iz Alan Forda.Ko hoce da radi danas moze uzeti 50KM hladno u svaka doba.Lakse je prositi i traziti da ti neko da.Dao bi njima pola kile mesa bez kosti.
Znam da je offtopic, ali mislim da ce na ovoj temi mnogo raje procitati (ako administracija misli da nije ok, brisite slobodno). Poslije rata 1997 ili 1998 pojavile su se sveske sa koricama Horde Zla i Manijaci. Da li neko ima fotografiju Horde Zla sveski ? Hocu da pokazem djetetu gdje mu je babo na tribini bio
Vala, evo da ne idemo u pricu od prije rata, ali sad bi ti izbiflao barem petoricu iz Hz generacije 2007/8 (tj. generacija 2000-...) koja je izgleda mnogo ozbiljnije i koja bi sigurno ozbiljnije momke poslala u ovakvu misiju, a to bi imalo i drugaciji efekat i vise bi se para sakupilo
Brate, pa da moje dijete izgleda onako ne bih mu dao na kosevo da ide a ne da mu platim trnavu budite ozbiljni