Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sto rece onaj rus u Armagedonu, kakve ba njemacke, americke ili ruske komponente sve je to proizvedeno na tajvanu. Nema vise nista da kupis pa da ti satare 3 generacije dok crkne.
Juce na BMW 330 e da otvorim vratra osta mi steka u ruci. Haj lagano, ima kao zakacku na jednoj strani neki plasticni pipak sa rupom na ovojh strani kod brave kljuca. Kontam ispao saraf desava se. Odem na net nadjem video kako da skinem panel kontam ubacicu novi sraf . Hos mu..do majmunovo. Mislim panel skinut, je stvarno bezze 2 sarafa i 5 onih klipsova al kad sam ga skinuo ko da sam masinu otvorio jebote opet panel a u njemu elektronike, nema u cjelom golfu 2 onoliko.
Helem odvezem majstoru kazem ispo saraf nesmijem dirat on skino kaze pukla unutrasnja rucka, ne ona sto se potegne unutrau autu, nego u vratima naka plasticna izgleda ko reketa za stoni tenis, samo da nije popunjena nego ko resetka sa 3 kabla. 100 eura + 3 sata ruke...
Pa sta je puklo, pokaza on pukao dio gdje se onaj pipak sa vanjske steke povezuje.
Kaze nisi prvi.
E ebo te auto I BMW i karina ode sve u PM. Prije ti vrata odvale sarafcigerom pa im nista, ispravis onaj hepek cekicem i hajmo a danas ti steka ostane u ruci sve od plastike .
Prije su ti ta vrata imala 2mm Lima, najlon, rucni podizac stakla i jos 2mm Lima.
Danas 1mm Lima, airbag, folija za vlagu, najlon, zvucna izolacija, toplotna izolacija,senzor za senzor da ga osjeti, El. Podizqci stakla sa senzorima pritiska, airbag, izolacija, 1mm Lima
U ovom novom mozes sapatom pricat na 240kmh a u strom 150 i jbga. Novi bokom zveknes u stub nista ti dok u starom krpom te sataru te sa bandere.