Znam da je špica period, ali pokvarila mi se klima i ne mogu naravno da nađem majstora da je popravi.
svi kažu da imaju jako puno posla....
ima li neko nekoga za preporučiti pliz
isla na majstori.baThorgerson wrote: ↑23/07/2024 08:54 Ima ona neka grupa na FB majstori tako nesto. Napisi tu poruku javit ce ti 50 ljudi pa proberi
Meni se tako prije 2-3 godine pokvarila klima, u špici sezone, pogibija.triple mama wrote: ↑23/07/2024 08:43 Pozdrav.
Znam da je špica period, ali pokvarila mi se klima i ne mogu naravno da nađem majstora da je popravi.
svi kažu da imaju jako puno posla....
ima li neko nekoga za preporučiti pliz![]()
Kakav je onaj Majstor24 satadječak sa šibicama wrote: ↑23/07/2024 13:36 Majstgori Sarajevo FB grupa, kad god mi je trebao majstor, dobijem brzo, uvijek se nude, i uglavnom su dobri majstori jer raja po grupi uglavnom preporucuju dobre.
Obicno je dobar onaj kojeg vecina preporucuje, a recimo jednom mi se javio covjek kojeg niko nije preporucio, trazio keramicara sa specificnim zahtjevima (morao imati brusilicu za granit, to rijetki imaju ili nece da se zajebavaju sa tim) nisam ni pomislio da je dundjer. Dodje covjek iz Zenice, uradi posao sredi stepeniste, bolje ne bi uradila 10 drugih. To je sve sreca, ispade da je sjajan keramicar, a sam se nudio eto.
Sve sam zvala, od ovlastenog servisa do pojedinacno kako mi je ko javljao kontakte iz privatnog iskustva. Sreca nije preko 30... ja shvatam da je frka. Ne isplati im se...jedan mi se obecao javiti pa cemo vidjeti. Ostali su svi rekli tek krajem avgusta..._BataZiv_0809 wrote: ↑23/07/2024 16:10Kakav je onaj Majstor24 satadječak sa šibicama wrote: ↑23/07/2024 13:36 Majstgori Sarajevo FB grupa, kad god mi je trebao majstor, dobijem brzo, uvijek se nude, i uglavnom su dobri majstori jer raja po grupi uglavnom preporucuju dobre.
Obicno je dobar onaj kojeg vecina preporucuje, a recimo jednom mi se javio covjek kojeg niko nije preporucio, trazio keramicara sa specificnim zahtjevima (morao imati brusilicu za granit, to rijetki imaju ili nece da se zajebavaju sa tim) nisam ni pomislio da je dundjer. Dodje covjek iz Zenice, uradi posao sredi stepeniste, bolje ne bi uradila 10 drugih. To je sve sreca, ispade da je sjajan keramicar, a sam se nudio eto.
Nezgodna situacija bas.triple mama wrote: ↑23/07/2024 16:14Sve sam zvala, od ovlastenog servisa do pojedinacno kako mi je ko javljao kontakte iz privatnog iskustva. Sreca nije preko 30... ja shvatam da je frka. Ne isplati im se...jedan mi se obecao javiti pa cemo vidjeti. Ostali su svi rekli tek krajem avgusta..._BataZiv_0809 wrote: ↑23/07/2024 16:10Kakav je onaj Majstor24 satadječak sa šibicama wrote: ↑23/07/2024 13:36 Majstgori Sarajevo FB grupa, kad god mi je trebao majstor, dobijem brzo, uvijek se nude, i uglavnom su dobri majstori jer raja po grupi uglavnom preporucuju dobre.