Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kravamuzara wrote: ↑23/07/2024 01:23
I opet, benvej nema garanciju osim u zemljama gdje je zakonski prisiljen.
I opet, saobraznost nije jednako garancija.
Sve je moglo tu stati.
Tacno objasnjenje svega na adac linku sto postova prije, ima google translate ako ti treba.
Ma hjde bolan dalje produzi vise ..smaras jbt .. ribaju motori kolegama ..idi pomagaj i reci im da kupe mazdu molim te da se spase ribanja
Sve je moglo tu stati.
Tacno objasnjenje svega na adac linku sto postova prije, ima google translate ako ti treba.
Ma hjde bolan dalje produzi vise ..smaras jbt .. ribaju motori kolegama ..idi pomagaj i reci im da kupe mazdu molim te da se spase ribanja
Ne mozemo mi sirotinja sa vama luksemburzanima, kod vas benvej ima i garanciju
Sve je moglo tu stati.
Ne mozemo mi sirotinja sa vama luksemburzanima, kod vas benvej ima i garanciju
kravamuzara wrote: ↑23/07/2024 01:09
Ne treba mi google translate.
Slab nesto taj benvej profesionalizam
Muzara. Benvej ima ciljanu grupu kupaca. I u toj grupi mozda ima pojedinaca potentne naravi. Ali grupa u cjelini nije nimalo GLUPA da bih nasjedala na tamo neke podvale. (Kao sto ti jaran made in japan amar kaze “prodaju muda pod bubrege”) A i BMW nije glup da gubi kupce koji su vecina stalne musterije. I to tvoje izmisljanje tople vode i lazne garancije macku o rep..
Muzara. Benvej ima ciljanu grupu kupaca. I u toj grupi mozda ima pojedinaca potentne naravi. Ali grupa u cjelini nije nimalo GLUPA da bih nasjedala na tamo neke podvale. A i BMW nije glup da gubi kupce koji su vecina stalne musterije. I to tvoje izmisljanje tople vode i lazne garancije macku o rep..
Ne moze ga se covjek otarasit sta je ovo ..ne konta
Muzara. Benvej ima ciljanu grupu kupaca. I u toj grupi mozda ima pojedinaca potentne naravi. Ali grupa u cjelini nije nimalo GLUPA da bih nasjedala na tamo neke podvale. (Kao sto ti jaran made in japan amar kaze “prodaju muda pod bubrege”) A i BMW nije glup da gubi kupce koji su vecina stalne musterije. I to tvoje izmisljanje tople vode i lazne garancije macku o rep..
A sta je grijanjem guzova na pretplatu ?
To marketinski neuspijesni pokusaj muzara. Kao sto pokusavaju i svi ostali. Samo na drugi nacin.
A sta je grijanjem guzova na pretplatu ?
To marketinski neuspijesni pokusaj muzara. Kao sto pokusavaju i svi ostali. Samo na drugi nacin.
To se kaze gnjide jovane, i hinje
Mada prvaci hinjaluka su u stutgartu, mora minhen poceti predprogramirati kvarove da im prismrdi
I naravno palamudjenje sa „inovacijama“, iduca generacija premiuma ce imati ekrane i u vratima, a ona poslije nje i u gepeku da pašče gleda crtani
kravamuzara wrote: ↑23/07/2024 10:58
Samo drkajte na svabe, kad naucite razlikovati neke banalne pojmove javite se.
mazda 15g kasnije displej pola/ pola
Sta je onda ono gore iz 1990. ?
Pa imala su i vozila prije toga. Kakve to veze ima kad nije usavrseno niti estetski prijatno.
Na kraju ste uzeli dizajn table na osnovu bmw, a prije bmw-a bilo vozila prije njih tipa w211
Pozicija centralnog displeja bmw 1:1 ....
De Boga ti prica mi prijatelj sto radi u mazdinom ovlastenom servisu da nije kvalitet koji vi pricate pogotovo prije 2018. godine, da su racuni za popravke po par hiljada KM, dizne problematicne ...