Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I još ka'e "indie studio" za PoE developera, al' evo više od šest godina ima kako ih je kupio Tencent, koja je najveća video game kompanija na dunjaluku po prihodu.
I još ka'e "indie studio" za PoE developera, al' evo više od šest godina ima kako ih je kupio Tencent, koja je najveća video game kompanija na dunjaluku po prihodu.
Pomaganje klincima u igrama? Ah vi normalni očevi. Ja sam otac koji je proveo sedmicu polako uvjeravajući dijete da je Dark Souls super zabavna igra koju mora probati samo da bi se smijao kad se pojavio Asylum Demon i kad je krenula panika.
Bosnian Dragon1 wrote: ↑21/07/2024 01:21
sta treba da bude 100 % ?
Apsolutno sve, ukljucujuci daily challenges, sto znaci da moras cekati do cetvrtka jer se otkljucava po jedan svaki dan. Ali nema potrebe da ides na 100%, ni ja to nikad ne radim.
Mrzim reći kako tolerišem grindanje u Div 2. Valjda što još nisam skopio sve one Ivory keys od Huntersa pa pravim posebne gearove za njih.
Ako ima koga da uleti za co-op valjalo bi. Imam problem sa lokacijom kod Potomac Event Center.a (Midas Mask and Revenant Mask), ne mogu da savladam onu dvojicu kod bazena. Jedan od njih ima firefly SDH tech a drugi flame turret, nisam otporan ni na vatru ni na "pikada".
Apsolutno sve, ukljucujuci daily challenges, sto znaci da moras cekati do cetvrtka jer se otkljucava po jedan svaki dan. Ali nema potrebe da ides na 100%, ni ja to nikad ne radim.
Aha, evo na series progress sam na 37 % a treba mi 50 % da otkljucam ovaj horizon backpass ( to je taj backstage pass za propustena auta od proslih sezona kad ukinu playlist ? ) , valjda cu stici dok ne ukinu playlist 22.augusta
Aha, evo na series progress sam na 37 % a treba mi 50 % da otkljucam ovaj horizon backpass ( to je taj backstage pass za propustena auta od proslih sezona kad ukinu playlist ? ) , valjda cu stici dok ne ukinu playlist 22.augusta
Zaboravi na to, u cetvrtak je reset, a ovo je zadnja sedmica. Cetiri sezone su jedan ciklus, ljeto > jesen > zima > proljece. Kad pocne novi ciklus, onda ganjaj sve, to ce ti ujedno biti i zadnji.
Zaboravi na to, u cetvrtak je reset, a ovo je zadnja sedmica. Cetiri sezone su jedan ciklus, ljeto > jesen > zima > proljece. Kad pocne novi ciklus, onda ganjaj sve, to ce ti ujedno biti i zadnji.
A sta mu ovo dodje ,ovo mi samo ostalo sa donje desne strane, online adventure ,series 76
vaučer wrote: ↑20/07/2024 09:00
Pomaganje klincima u igrama? Ah vi normalni očevi. Ja sam otac koji je proveo sedmicu polako uvjeravajući dijete da je Dark Souls super zabavna igra koju mora probati samo da bi se smijao kad se pojavio Asylum Demon i kad je krenula panika.
Mjenjam djete koje igra single player igre za djete koje voli multiplayer igre.
Ponude na pp
vaučer wrote: ↑20/07/2024 09:00
Mjenjam djete koje igra single player igre za djete koje voli multiplayer igre.
Ponude na pp
A to mi je ipak veliki roditeljski uspijeh.
Zasad je odigrala Zeldu BOTW, oba Portala, Stanley Parable, sve Rayman igre, Little Nightmares, Edith Finch, Firewatch, Night in the Woods i još puno solidnih single player naslova. Igra tu i tamo s ekipom Roblox, ali uglavnom single player fura.
@ferratilis jel moguce da je zabagovano ovo, sta god uradim nece da otkljuca , gazim grane ,drvece, panjeve i pise mi lumberjack i sabira poene al nece da otkljica challenge