Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rob_Atl wrote: ↑21/07/2024 20:38
Sta god Harris odluci njen VP mora biti iz Micegana ili Penslivanije. Demokrate moraju dobit obe drzave tako da ima smisla.
Ilhan Omar ?
Gretchen Whitmer.
Kamala ima male šanse, bez obzira na podijeljenost. Jednostavno djeluje unelectable, bar meni.
Sta god Harris odluci njen VP mora biti iz Micegana ili Penslivanije. Demokrate moraju dobit obe drzave tako da ima smisla.
Ilhan Omar ?
Gretchen Whitmer.
Kamala ima male šanse, bez obzira na podijeljenost. Jednostavno djeluje unelectable, bar meni.
Gretchen bi bila i dobar kandidat za predsjednika.
Kamala je jednostavno jedini izbor bez obzira na to koliko je loš kandidat
I usput, ovo je WOW level amaterizma. Znači Biden je do prije mjesec bio savršen kandidat, jedini koji je dobijao glasove na primaries i preko noći je postao senilna budala, koju je vrh stranke preko medija natjerao da odustane od kandidature.
A to tamo puno znaci, neki ce glasati za nju samo zato, a puno vise njih protiv, samo zato.
Jos jedan autogol demokrata, nisu ni trebali ici sa Bidenom, i kad se upozoravalo da covjek nize gafove i da je prestar, senilan, pravili su se blesavi i kroz medije koje kontrolisu, stvarali sliku uspjesnog predsjednika. Ovako, sve izgleda kao predata bitka. Morace se Kamalom pa sta im narod da.
dječak sa šibicama wrote: ↑21/07/2024 21:02
Jos jedan autogol demokrata, nisu ni trebali ici sa Bidenom, i kad se upozoravalo da covjek nize gafove i da je prestar, senilan, pravili su se blesavi i kroz medije koje kontrolisu, stvarali sliku uspjesnog predsjednika.
Vidjet cemo kojom brzinom stize podrska Kamali. Pretpostavljam da postoji neki konsenzus da se ide na nju i ne razvodnjava dalje. Nije iskljuceno da jos neko udje u pricu, a sad isto ide i guranje za VP, veselo
Velkoski wrote: ↑21/07/2024 20:59
I usput, ovo je WOW level amaterizma. Znači Biden je do prije mjesec bio savršen kandidat, jedini koji je dobijao glasove na primaries i preko noći je postao senilna budala, koju je vrh stranke preko medija natjerao da odustane od kandidature.
Slazem se, ali Biden je daleko, daleko najvise kriv.
Biden je sad jedva i to bas jedva odustao i to nakon poziva kompletnog vrha stranke, anketa koji mu ne idu u prilog, pa onda i ovih anketa gdje 70% Amerikanaca smatra da se ne bi trebao kandidovati itd.
Prije pola godine nisi imao promil sanse da ga nagovoris da odustane.
ultima_palabra wrote: ↑21/07/2024 21:05
Vidjet cemo kojom brzinom stize podrska Kamali. Pretpostavljam da postoji neki konsenzus da se ide na nju i ne razvodnjava dalje. Nije iskljuceno da jos neko udje u pricu, a sad isto ide i guranje za VP, veselo
ali su majstori kreiranja narativa...evo pratim kako komentarišu po tviteru i već nakon sat vremena od vijesti imamo već profile Go Kamala, Kamal president itd. koji retvitaju podršku
Interesantno, da isti ljudi koji su se polomili ukazujuci da je Biden senilni starac i da je za Demokrate bolje bilo koga drugog kandidovati, sada najednom "ukazuju", da je Kamala Bantu crnkinja i da je neelektibilna...
Kad se pogleda, odakle vjetar puse, Izgleda da bi im Trump bio jedini dobar kandidat Demokrata...
Daj šta daš, samo da se spasi obraz demokrata. Republikanci ga nemaju, no dobar dio njih i glasača ne mari za tim, mediji i okolnosti su im podaril Trump show.
geoxx wrote: ↑21/07/2024 21:14
Ali cak i da se sve desilo ranije, zanima me misljenje forumskih Amera da li bi onda neko drugi sem Kamale bio kandidat?
Ja mislim da bi dosli na isto, obzirom da je VP i prirodno je da bude kandidat plus naravno crna zena i gdje ces joj se suprostaviti.
Imala bi sigurno 5-6 protivkandidata, pa bi se stvarno vidjela koga ljudi zele.
Ilhan Omar ?
Gretchen Whitmer.
Kamala ti je tebra americka verzija Sabine cudic , lijepa capri i izgled al to ne pali kod regular folk-sa