Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ovaj Subaru je top i lijep karavan, ovaj novi je sjekirom dizajniran. Stari za poželjeti, novi baš i ne.
Stara Škoda je sranje, ova nova baš i nije. Posebno Octavio Scout koja se može porediti sa ovim Subaruom.
nije sranje, al kad mi je porede sa ovim markama zasebnim tacno mi hoce nesto bit..
Scout je samo nabijen, nit ima odstojanje ko subaru(220mm)/skoda(163mm) nit je pogon blizu, haldex je fake 4x4, pricam o pogonu i sposobnosti, necemo se doticat unutrasnjosti i ostalih stvari, zna se ko kupuje subaru..
Na roller testu se nije proslavio taj pogon. Baci malo oko
ko i sve sto nema lock
odignust mi je super kod tih auta, neces zapet, jedino ako si debil mrtvi, ovo sve ostalo smijesno..
Throttle wrote: ↑19/07/2024 16:09
Ma standardno dezurni pljuvaci, skoda je institucija za svaki subaru trenutno. subaru munjevito ide nizbrdo iako reklamiraju da pogon moze uzbrdo
Steta da neko ko je donedavno bio pojam za dosta stvari sa imprezom sada izbacuje hakaret za hakaretom, poneki dizajn ubodu al daleko je to za neku slavu. U stopu slijede mitsubishi.
slazem se za dizajn, propasce jer nece ljudi njihov proizvod, hoce ekrane gluposti i govna
Pa ovaj Subaru je top i lijep karavan, ovaj novi je sjekirom dizajniran. Stari za poželjeti, novi baš i ne.
Stara Škoda je sranje, ova nova baš i nije. Posebno Octavio Scout koja se može porediti sa ovim Subaruom.
nije sranje, al kad mi je porede sa ovim markama zasebnim tacno mi hoce nesto bit..
Scout je samo nabijen, nit ima odstojanje ko subaru(220mm)/skoda(163mm) nit je pogon blizu, haldex je fake 4x4, pricam o pogonu i sposobnosti, necemo se doticat unutrasnjosti i ostalih stvari, zna se ko kupuje subaru..
Prenos na mom strom BP i novom legacy(i slicnim modelima nije isti). Na novim fali mnostvo dijelova. Iznaceno je par dijelova radi ustede. Takod a ne mozes poredit staru slavu sa modernim klincima.
Prenos na mom strom BP i novom legacy(i slicnim modelima nije isti). Na novim fali mnostvo dijelova. Iznaceno je par dijelova radi ustede. Takod a ne mozes poredit staru slavu sa modernim klincima.
sve znam, najvise po nedostatku one rucice kod mjenjaca, sve je jasno jbg...
Evolution_IV wrote: ↑19/07/2024 16:06
Hoćeš reći da ovi što kupe Subaru ne izlaze iz šume i sa blatnjavih puteva? Vala voze se isto kao i Oktavija, većinom po asfaltu.
Kao što kolega reče, ni taj pogon nije baš nešto svemoguć. Klirens je dobar.
Ja poštujem Subaru zbog tradicije, zbog neodustajanja od beoxera i takvog pogona. I volim neke modele, ali ovaj mi vala ne bi bio izbor.
Evolution_IV wrote: ↑19/07/2024 16:06
Hoćeš reći da ovi što kupe Subaru ne izlaze iz šume i sa blatnjavih puteva? Vala voze se isto kao i Oktavija, većinom po asfaltu.
Kao što kolega reče, ni taj pogon nije baš nešto svemoguć. Klirens je dobar.
Ja poštujem Subaru zbog tradicije, zbog neodustajanja od beoxera i takvog pogona. I volim neke modele, ali ovaj mi vala ne bi bio izbor.
+ sto ti je odrzavanje skuplje nego za neka popularnija vozila.
+ sto se eto peglas za majstore
+ sto za dijelove