Il kaze zimi sjede u jaknama u autu stede struju
A mene po autoputu taycani i tesle otresaju redovno
Moderators: _BataZiv_0809, anex
To je već do tebe
ono nije realno kako se ispale, sad ga vidis sad ga ne vidisizvrsni direktor wrote: ↑16/07/2024 15:04 Uvijek naletim na ona jedina tri na svijetu koja ne stede struju![]()
Vjeruj, i do punice na rucak se stedi...sve i jedan elektricar.izvrsni direktor wrote: ↑16/07/2024 14:51 Zanimljiv fenomen na nasim forumima, svako koji vidi el auto uvijek doda kako taj cuva struju...izgleda da svi cim ajedu u el auto idu na put od 800km pa stede kako bi izbjegli pola punjenja. Niko ne ide punici dorucak odvuci npr![]()
Il kaze zimi sjede u jaknama u autu stede struju![]()
Došli mi gosti iz Sa, Mostarlić ovaj sa ženom i djecom, ID3 sa full opremom i tako to.konektovan wrote: ↑16/07/2024 15:24Vjeruj, i do punice na rucak se stedi...sve i jedan elektricar.izvrsni direktor wrote: ↑16/07/2024 14:51 Zanimljiv fenomen na nasim forumima, svako koji vidi el auto uvijek doda kako taj cuva struju...izgleda da svi cim ajedu u el auto idu na put od 800km pa stede kako bi izbjegli pola punjenja. Niko ne ide punici dorucak odvuci npr![]()
To je taktika, ako ostanu duze mozda raspalis i rostiljZoomZoomKiwi wrote: ↑16/07/2024 15:26Došli mi gosti iz Sa, Mostarlić ovaj sa ženom i djecom, ID3 sa full opremom i tako to.konektovan wrote: ↑16/07/2024 15:24Vjeruj, i do punice na rucak se stedi...sve i jedan elektricar.izvrsni direktor wrote: ↑16/07/2024 14:51 Zanimljiv fenomen na nasim forumima, svako koji vidi el auto uvijek doda kako taj cuva struju...izgleda da svi cim ajedu u el auto idu na put od 800km pa stede kako bi izbjegli pola punjenja. Niko ne ide punici dorucak odvuci npr![]()
Na stranu to što mi se ne sviđa auto, hajd ukus...
Al' ljudi ostali dva sata duže dok se igračka napunila da se mogu vratiti kući![]()
Vrlo moguće hahahah nisam zagledao status napunjenostiThrottle wrote: ↑16/07/2024 16:07To je taktika, ako ostanu duze mozda raspalis i rostiljZoomZoomKiwi wrote: ↑16/07/2024 15:26Došli mi gosti iz Sa, Mostarlić ovaj sa ženom i djecom, ID3 sa full opremom i tako to.
Al' ljudi ostali dva sata duže dok se igračka napunila da se mogu vratiti kući![]()
![]()
Dzaba je on ustekao, brojilo ne vrti a rostilj miriseZoomZoomKiwi wrote: ↑16/07/2024 16:08Vrlo moguće hahahah nisam zagledao status napunjenostiThrottle wrote: ↑16/07/2024 16:07To je taktika, ako ostanu duze mozda raspalis i rostiljZoomZoomKiwi wrote: ↑16/07/2024 15:26
Došli mi gosti iz Sa, Mostarlić ovaj sa ženom i djecom, ID3 sa full opremom i tako to.
![]()
![]()
Vjerujem ti. Ima i ona famozna da svi elektricari voze iza kamiona, rastjeruje vjetar manji otpor manja potrosnja strujekonektovan wrote: ↑16/07/2024 15:24Vjeruj, i do punice na rucak se stedi...sve i jedan elektricar.izvrsni direktor wrote: ↑16/07/2024 14:51 Zanimljiv fenomen na nasim forumima, svako koji vidi el auto uvijek doda kako taj cuva struju...izgleda da svi cim ajedu u el auto idu na put od 800km pa stede kako bi izbjegli pola punjenja. Niko ne ide punici dorucak odvuci npr![]()
Evo imam ih na speeddial
ZoomZoomKiwi wrote: ↑18/07/2024 19:19 A vratovi u putnika?
Valjda je bolje da se energija raspe na limu i to tamo gdje je predviđeno nego na ljudskom tijelu.
Koji to byd ima 2 zvjezdice na ncapuizvrsni direktor wrote: ↑18/07/2024 20:22ZoomZoomKiwi wrote: ↑18/07/2024 19:19 A vratovi u putnika?
Valjda je bolje da se energija raspe na limu i to tamo gdje je predviđeno nego na ljudskom tijelu.![]()
Zato i imq 2* ncap
polakoZoomZoomKiwi wrote: ↑18/07/2024 20:25 Ima nešto što se zove programirano deformiranje. Bukvalno.
Određeni materijal na krakovima, mostu i još na par mjesta je strateški “oslabljen” na molekularnom nivou. Da se savije uz što veći otpor, ali da se ipak savije, odnosno upije maksimalnu količinu energije sudara. Odnosno da negativno a odnosno usporenje bude što manje.
Nemam pojma, al kontam da ne moze vise. Kinez je toThrottle wrote: ↑18/07/2024 20:41Koji to byd ima 2 zvjezdice na ncapuizvrsni direktor wrote: ↑18/07/2024 20:22ZoomZoomKiwi wrote: ↑18/07/2024 19:19 A vratovi u putnika?
Valjda je bolje da se energija raspe na limu i to tamo gdje je predviđeno nego na ljudskom tijelu.![]()
Zato i imq 2* ncap
Prosao testove kao i evropska konkurencija, 5 zvjezdica. Zato sam i stavio.izvrsni direktor wrote: ↑18/07/2024 22:14Nemam pojma, al kontam da ne moze vise. Kinez je to![]()