Nije, vjeruj mi.
edit: šta zna dijete šta je rasizam, ali ga u potpunosti razumijem, shvatam i dijelim njegovo mišljenje vezano za bahatost i nekulturu.
I sam sebe smatram da nisam rasista, dapače.
Ali se od nekih činjenica ne može pobjeći.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nije, vjeruj mi.
Pa da, jasno je.konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:32 Pa ako si napustio zvog arapa, a ne losih uslova, u smislu dnevnice, plate, baksisa, radnih sati..sve je jasno
Malog rasistu nazalost nisu dobro odgojili. Imaju sefovi,..zalis se njima, da oni to srede..ako mu neko pravi problem. Mali pored toga sto je rasista izgleda i ne voli plaho raditi..Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:36Pa da, jasno je.konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:32 Pa ako si napustio zvog arapa, a ne losih uslova, u smislu dnevnice, plate, baksisa, radnih sati..sve je jasno
Dijete neće da trpi bahatost, zajebavanje i kurcobolju arapa, naravno da je jasno.
Svaka mu čast.
Ti mali prdo, nisi kompetentan uopste da vodis razgovor za odrasle..Evolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:43 a sta i da je rasist?
nemoj mi moralisanha zivota ti, evo ja smatram gay da je bolest mentalna i sta sad
Ti nisi nikada bio na Sunnylandu kada je sezona gostiju iz arapskih zemalja?konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:42Malog rasistu nazalost nisu dobro odgojili. Imaju sefovi,..zalis se njima, da oni to srede..ako mu neko pravi problem. Mali pored toga sto je rasista izgleda i ne voli plaho raditi..Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:36Pa da, jasno je.konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:32 Pa ako si napustio zvog arapa, a ne losih uslova, u smislu dnevnice, plate, baksisa, radnih sati..sve je jasno
Dijete neće da trpi bahatost, zajebavanje i kurcobolju arapa, naravno da je jasno.
Svaka mu čast.
Sefovikonektovan wrote: ↑18/07/2024 13:42Malog rasistu nazalost nisu dobro odgojili. Imaju sefovi,..zalis se njima, da oni to srede..ako mu neko pravi problem. Mali pored toga sto je rasista izgleda i ne voli plaho raditi..Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:36Pa da, jasno je.konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:32 Pa ako si napustio zvog arapa, a ne losih uslova, u smislu dnevnice, plate, baksisa, radnih sati..sve je jasno
Svaka mu čast.
Puno si vala starijikonektovan wrote: ↑18/07/2024 13:45Ti mali prdo, nisi kompetentan uopste da vodis razgovor za odrasle..Evolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:43 a sta i da je rasist?
nemoj mi moralisanha zivota ti, evo ja smatram gay da je bolest mentalna i sta sad![]()
13 godina razlike...nemoj zahebavati, sijedi starac.Evolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:56Puno si vala starijikonektovan wrote: ↑18/07/2024 13:45Ti mali prdo, nisi kompetentan uopste da vodis razgovor za odrasle..Evolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:43 a sta i da je rasist?
nemoj mi moralisanha zivota ti, evo ja smatram gay da je bolest mentalna i sta sad![]()
![]()
Naravno da ce reci, na ukjudan nacin..nece ga,s noge na nogu. To sto neko ne zna da radi svoj posao je drugi par opanaka.kravamuzara wrote: ↑18/07/2024 13:51Sefovikonektovan wrote: ↑18/07/2024 13:42Malog rasistu nazalost nisu dobro odgojili. Imaju sefovi,..zalis se njima, da oni to srede..ako mu neko pravi problem. Mali pored toga sto je rasista izgleda i ne voli plaho raditi..Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:36
Pa da, jasno je.
Svaka mu čast.Zalis
Na kojoj ti planeti zivis zivota ti, sta ce sef reci arapu hajde ne budi krkan![]()
Nije to baš ni "dijete" čim je u stanju da radi...Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:30Nije, vjeruj mi.
edit: šta zna dijete šta je rasizam, ali ga u potpunosti razumijem, shvatam i dijelim njegovo mišljenje vezano za bahatost i nekulturu.
Joj AmareEvolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:43 a sta i da je rasist?
nemoj mi moralisanha zivota ti, evo ja smatram gay da je bolest mentalna i sta sad
OK, takoecanvra888 wrote: ↑18/07/2024 15:35Nije to baš ni "dijete" čim je u stanju da radi...Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:30Nije, vjeruj mi.
I nema opravdanja za "ako postanem rasist" sintagmu. Nit su arapi jedini predstavnici druge rase, a pogotovo nisu svi takvi kakvim ih se predstavlja i kakvih loših primjera ima.
Jer mu je, nazalost, posao bio da "trpi arape". Najjednostavniji opis radnog mjesta. Jer bi im gazde i jaja lizali samo da ostavljaju pare.Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:17Ja nemam nikakav hejt, samo konstatujem.
Kolegin malac počeo da radi na Sunnylandu, napustio nakon 2 dana, upravo zbog Arapa.
Kaže mali, nisam rasista, ne mrzim nikoga, crne, bijele, žute, ove, one...ali ako ikada postanem rasista to će biti zbog ovih arapa.
Bahatost lvl99, nekakav stav, nevaspitanost, djecu puste da se ljuljaju po lusterima kurcem ne mrdaju, iza sebe ostave prljave stolove to je nevjerovatno na šta to liči. Malac se zahvalio šansi i odustao.
Tarcin Forest Resort prije par godina. Sve redom kao opominju za tusiranje prije ulaska u bazen, pranje nogu/papuca u dezobarijeri, i slicno. Sat kasnije ulazi arap sa svojom delegacijom U BLATNJAVIM CIZMAMA da provjeri kakva je voda u bazenu.Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:39 U Radon plazi haos napravili sa bazenom.
Zakupili cijeli bazen, napravili toliko štete da je to nevjerovatno.
Morali ljudi raditi reset cijelog sistema filtracije šta su im uradili.
Kada mi je pričao nisam mogao vjerovati.
Nisu ni oni u Radon plazi vjerovali da su bili u stanju da urade to što su uradili, hvatali se ljudi za glavu.
Kakve sobe ostanu iza njih to je nevjerovatno.
Čast izuzecima, izgleda da su baš gosti za "nepoželjeti".
Pa i mene nek osudi odmacanvra888 wrote: ↑18/07/2024 15:36Joj AmareEvolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:43 a sta i da je rasist?
Porediš dvije apsolutno nepovezane stvari, ne mogu ni u isti paragraf, kamoli rečenicu
Pa sto nisi?Evolution_IV wrote: ↑18/07/2024 13:12 svi su govna, ono gdje mislis da su super samo su velike kazne, vjeruj mi...
maloprije sam htio beogradjansko govno da bijem, uvaljivanje nasilu iako vidi da se ne moze provuc, jebo li ti glc familiju usta
Pa je li mu bahatost bosanaca smetala?Naslovnica wrote: ↑18/07/2024 13:36Pa da, jasno je.konektovan wrote: ↑18/07/2024 13:32 Pa ako si napustio zvog arapa, a ne losih uslova, u smislu dnevnice, plate, baksisa, radnih sati..sve je jasno
Svaka mu čast.