Dvije odrasle osobe i dijete od 9 godina - 200 eura dankonektovan wrote: ↑15/07/2024 18:30Koliko nocenja, osoba?? Kakva je klopa u hotelu..?The Patriot wrote: ↑15/07/2024 14:50 Vratio se 12.07 sa moreta![]()
Bio u Vodicama, bilo je ekstra, isao preko Blidinja pa na GP Kamensko. Super put, osim puta Jablanica-Blidinje, gdje je vrlo uzak i nekvalitetan put, ali kao sto neko rece, kada vidis ljepotu Blidinja, sve zaboravis. Ostatak je zaista fenomenalan, kako priroda tako i put. Na GP nigdje nikoga (06.07. u 0700hrs ujutro, a i na povratku 12.07.oko 1730hrs sedam auta ispred mene)
Vodice su mi se bas svidjele (bio sam u hotelu Punta) i ima se bas hodati.
Hocemo cijene!?
3..2..1..go
Parking - 0,80 eura sat/10 eura dan (na samoj rivi je 2 ili 3 eura sat), ali i ovo je udaljeno od plaze max 100m
Lezaljke (zavisno od lokacije) - dvije lezaljke i suncobran - 11-22 eura /dan
Hrana i pice u kafanama i restoranima:
Pizza - 9-15 eura
Hamburger 5,5eura mijesano meso, a ako hoces 100% junetina 11eura+
Sladoled kugla - 1,70/2,00 eura
Piva 3,5eura+
Kola 3 eura+
Kokice, pazi sad! - 3,5 eura ona velika kutija kao za kina, mislim nigdje veze, al' hajd'
Palacinci na ulici - 3,5eura +
Eto, malo puno skupo ali Vodice su pune kao oko!
Da, temperatura mora je 29 stepeni![]()
Hotel je izuzetno cist i meni za ne povjerovati internet mu je top kako u hotelu tako i na plazi.
Na plazi uvijek ima lezaljki i taj kompleks je ogroman, mislim da ih ima oko 250 i ne moras u tri ujutro letiti da rezervises.
Hrana je dobra i ima je bas puno, riba preovladava. Ima i svinjetine, ali ne previse, jedno ili dva jela max. Piletine ima svaki dan, salata nekih desetak vrsta, kolaca uvijek.
E, da ova cijena je za all inclusive light ( to je puni pansion i pica uz svaki obrok - sokovi, vino, pivo i ima u neogranicenim kolicinama)