Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da imbecili koji nisu u stanju uočiti da tako brojna motorna vozila svakodnevno naprosto onemogućuju smisleno odvijanje saobraćaja mogu neometano prilike u ovom planinskom selu činiti sve gorim iz dana u dan dok ne postignu ideal da baš svaki član baš svake porodice koju je vrag donio ovamo posjeduje i vozika svoj i samo svoj bibi?
Jebeš takvu "sreću".
U pravu je čovjek.
problem je doseljavanje papana i sto nikad nije proveden anex 7 .
nije problem broj auta po domacinstvu,ali tesko je to tebi i slicnima da svarite da je ovo mala bara puna krokodila .
natakari se i ti na skuter i uzivaj
Istina, ne bi bio problem broj auta po domaćinstvu, ali pod uvjetom da ne vozikaju više od jednog istovremeno, a vozikaju itekako i jako se čude i nerviraju kad dva puta dnevno ne mogu proći glavnim gradskim ulicama te ih lagano pretiču pješaci koji se kreću paralelnim pločnicima - nije, dakle, bara puna krokodila, nego je selendra puna imbecila
I kad već spominješ, ne vozim skuter (uz benevolentnu pretpostavku da nisi mislio na električni romobil i da ti je jasna razlika između skutera i romobila), a auto vozim kad zaista postoji potreba, ne za svakodnevnu kupovinu u granapu i slične pizdarije
vjeshalica wrote: ↑11/07/2024 09:38
Sarajevo nije grad za mnogo stanovnika, mislim cijeli KS. Neplanski je naseljavan, besmisleno kamaranje itd. Posto je vec postojao veci prostor mogao se KS kvalitetnije siriti, a ne praviti od njega kutiju sibica. Naravno samo papci koji su nelegalno napravili stambene jedinice i mimo reda sa korupcijskom pozadinom, i od narkopara, tvrdit ce da je ovo velegrad i da nije tacno sto navodim.
Jeste njima kad nisu imali struje u zivotu niti nikakvog drugog smislenog sadrzaja.
Pa nije, fakat.
Ni za mnogo stanovnika, a pogotovo ne za previše automobila.
Da imbecili koji nisu u stanju uočiti da tako brojna motorna vozila svakodnevno naprosto onemogućuju smisleno odvijanje saobraćaja mogu neometano prilike u ovom planinskom selu činiti sve gorim iz dana u dan dok ne postignu ideal da baš svaki član baš svake porodice koju je vrag donio ovamo posjeduje i vozika svoj i samo svoj bibi?
Jebeš takvu "sreću".
U pravu je čovjek.
problem je doseljavanje papana i sto nikad nije proveden anex 7 .
nije problem broj auta po domacinstvu,ali tesko je to tebi i slicnima da svarite da je ovo mala bara puna krokodila .
natakari se i ti na skuter i uzivaj
Kako ce papak nauciti nesta drugog papka.....to anex 7 objesi macku o rep sto bi se reklo ...vecih papkara sam upoznao sa carsije i rodjenih sarajlica nego iz gluhe bukovice.....mentalitet kompletnig naroda je u kurcu....kome ba ja da se prilagodjavam.....zajebi ukradi....i tako to....
e bas na to govno sam mislio
evo ja se sad vozao bezveze po gradu s jednim autom,pa dosao da se presvucem i uzmem drugi auto i odoh se opet vozati,samo ovaj drugi auto puno trosi ,pa necu puno
Kako ce papak nauciti nesta drugog papka.....to anex 7 objesi macku o rep sto bi se reklo ...vecih papkara sam upoznao sa carsije i rodjenih sarajlica nego iz gluhe bukovice.....mentalitet kompletnig naroda je u kurcu....kome ba ja da se prilagodjavam.....zajebi ukradi....i tako to....
mescini ppk se prepoznao
nisam ti ja kriv sto upoznajes pogresne ljude,i da neprovodjenje anex-a 7 je najveci krivac stanja u sarajevu
Neprovodjenje anexa 7 je bio problem 2005. godine, danas se naseljavaju ljudi iz podrucja federacije, svi se kamaraju u glavni grad u nadi da ce se negdje uhljebiti, ima nekog uopstini, ganja neki fakultet, bilo sta.
To je cijena zanemarivanja drugih podrucja drzave tj mentaliteta "sjo sto se ovdje dobro zivi vidi punih trznih centara" ili "BiH od Vijecnice do Ilidze".
Navukla se papanijada sa svih strana i to je to. Kod mene u kvartu navece vise nema mjesta za parkirati, bukvalno nema, ako ne parkiras do 9 recimo, neces ni parkirati. Ljudi na travi ostavljaju auta, pred tudjim garazama, ujutro svadje prepirke.
dječak sa šibicama wrote: ↑11/07/2024 10:42
Neprovodjenje anexa 7 je bio problem 2005. godine,
problem je to i dan danas jer je donesen papanlook iz raznih vukojebina i grad je prilagodjen tom papanlook-u ,t.j. napravljena je kasaba.
trenutno je dojahavanje ovih iz koooknja i zooovidovica ,grooocanice...
Po meni papanluk je samo pojacan, a bilo ga je i prije, nije da je prije 30 godina Sarajevo bilo nobl mitteleuropski grad gospode i dama sa sesiricima.
dječak sa šibicama wrote: ↑11/07/2024 10:53
Po meni papanluk je samo pojacan, a bilo ga je i prije, nije da je prije 30 godina Sarajevo bilo nobl mitteleuropski grad gospode i dama sa sesiricima.
pa to ti pricam ,puno ih je doslo .uvijek ih je bilo ali se nisu toliko isticali,sada su preuzeli komandu .
Neprovodjenje anexa 7 je bio problem 2005. godine, danas se naseljavaju ljudi iz podrucja federacije, svi se kamaraju u glavni grad u nadi da ce se negdje uhljebiti, ima nekog uopstini, ganja neki fakultet, bilo sta.
To je cijena zanemarivanja drugih podrucja drzave tj mentaliteta "sjo sto se ovdje dobro zivi vidi punih trznih centara" ili "BiH od Vijecnice do Ilidze".
Navukla se papanijada sa svih strana i to je to. Kod mene u kvartu navece vise nema mjesta za parkirati, bukvalno nema, ako ne parkiras do 9 recimo, neces ni parkirati. Ljudi na travi ostavljaju auta, pred tudjim garazama, ujutro svadje prepirke.
Politicki projekat koncentrisanja glasackog tijela na jednom podrucju iza rata, da se potvrdi "ratna djelidba". Davanje beneficija nazor, finansijske podrske,radna mjesta,nelegalna gradnja,rad nacrno,pljacka radnika i firmi,bavljenje kriminalom.Samo glup covjek ne vidi "avlija drzavu" ili ono "potpisuj Alija da je ko avlija". Eh tako.....
Trappist wrote: ↑11/07/2024 11:33
Joj kad pročitam "previše auta" upucao bih se odmah. A na svaku vijest o romobilima i biciklima se popljuju korisnici istih
Ne montiraj pricu. Pljuje se po onima koji ne postivaju propise i prave probleme u saobeacaju.
mescini ppk se prepoznao
nisam ti ja kriv sto upoznajes pogresne ljude,i da neprovodjenje anex-a 7 je najveci krivac stanja u sarajevu
Politicki projekat koncentrisanja glasackog tijela na jednom podrucju iza rata, da se potvrdi "ratna djelidba". Davanje beneficija nazor, finansijske podrske,radna mjesta,nelegalna gradnja,rad nacrno,pljacka radnika i firmi,bavljenje kriminalom.Samo glup covjek ne vidi "avlija drzavu" ili ono "potpisuj Alija da je ko avlija". Eh tako.....
Prazna i pusta Zenica, Bugojno pusto, Travnik pust mimo sezone, Visoko pusto...Jednom mi stade auto u sred Visokog, zovem Bihamk sa šlepom, frajer se izvinjava, kaže intervenciju doći će sa šlepom tek za sat vremena...Kontam OK, odoh malo prošetati visočkom čaršijom, pa negdje na kafu i nešto pojesti. Jok!!! U pola devet navečer sve zatvoreno nigdje nikoga...