Gradonačelnica Sarajeva
-
Sefket007
#8076 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ako je 'socijaldemokratija' spala na Nikšića, Čengića i Benjaminu onda motaj kablove. Ovi 'udaraju' nišane socijaldemokratiji u BIH i ide El fatiha...
- Didier
#8077 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Kb27 ubi Mujicu nogama...
Nema potrebe da se išta više kaže. Jedva čekam da Bendži uzme pare onom klocu.
Nema potrebe da se išta više kaže. Jedva čekam da Bendži uzme pare onom klocu.
-
Osmi Socrates
#8078 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Tako to završi kad se političarima nasilu pokušaju prikačiti neki nazovi nemoralni činovi, a ne kritikuješ njihove političke stavove. Nije ti dosta da pristojno argumentuješ.
Doduše, ima tu malo i do glasačkog tijela. Ljudi više vole skandale, čak i kad su nepostojeći, nego raspravu o političkim stavovima. Ovo drugo zahtjeva razmišljanje i neku dozu pristojnosti. Nekako je lakše bacati blato. Nije tako samo u BiH. Čitav svijet posrće pod tim.
Doduše, ima tu malo i do glasačkog tijela. Ljudi više vole skandale, čak i kad su nepostojeći, nego raspravu o političkim stavovima. Ovo drugo zahtjeva razmišljanje i neku dozu pristojnosti. Nekako je lakše bacati blato. Nije tako samo u BiH. Čitav svijet posrće pod tim.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#8079 Re: Gradonačelnica Sarajeva
JoseMujica wrote: ↑10/07/2024 19:02kontam ja šta ti meni objašnjavaš, ali je problem što je ova zgrada ubačena naknadno u odnosu i na javni poziv i na ugovor...to što vi drvite o 2022. godini nema veze s ovom zgradomkB27 wrote: ↑10/07/2024 18:49Vec sam rekao, nije relevantno ni kada je zapoceta, ni kada je zavrsena fasada, ni kada je skinuta skela, ni kada je Mujo sa skele doruckovao, ni kada je urucena garancija, ni kada je noc punog mjeseca. Relevantno je:JoseMujica wrote: ↑10/07/2024 18:40 možemo li onda pretpostaviti da su završeni npr. u septembru-oktobru 2023-e?
- kada je javni poziv za navedenu zgradu raspisan
- kada je javnost znala da je konkretna zgrada na listi za obnovu fasada
Po logici javnog poziva, datum za oboje bi trebao biti isti. Po zdravom razumu i pravilima protoka vremena, javni poziv je raspisan prije nego se fasada uradila, garancija izdala, itd.
Eto pomazem ti da dokazes ono sto zelis, bolje ti je iskopaj datum kada je javnost znala da je navedena zgrada na listi za obnovu fasada. Jer ako se to krilo o javnosti, i ako je za navedeno znao samo uski krug ljudi ukljucujuci gradonacelnicu, to JESTE zloupotreba polozaja.
Sve drugo sto pokusavas svodi se na to da pokusavas da nas ubijedis da je 2024. godina bila prije 2022.
P. S. Besmisleno je reci "Ok" i dalje nastaviti po svom.
evo 13. 2. 2023. i moram priznati veoma lukavo od Bendži, s obzirom da ovaj dokument nije potpisala ona već njena pomoćnica![]()
i da javnost nije znala sve dok Šiške nije objavio priču na Walteru, a znam sigurno da Šiške nije SDAovac, već naprotiv 100% mrzitelj SDA
a prva reakcija naše drage Bendži je bila da Šišketa izofira kako joj je prije tri godine tražio stipendiju za dijete![]()
ovo je fakat čisti Skakizam
ps
i da ne raspravljamo dalje jer ne znamo tačno, več nagađamo i vi koji joj vjerujete i ja koji joj ne vjerujem, priča i dalje stoji na walter portalu...zašto Bendži ne tuži Šišketa ako ona ne laže?
Jel ti ne znas procitat sta pise u dokumentu koji stavljas, ili mislis da si svi glupi u randu sda glasaca?
Mujica nastavlja sa lazima, moderacija ignorise..sve po starom.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8080 Re: Gradonačelnica Sarajeva
izvrsni direktor wrote: ↑11/07/2024 07:55JoseMujica wrote: ↑10/07/2024 19:02kontam ja šta ti meni objašnjavaš, ali je problem što je ova zgrada ubačena naknadno u odnosu i na javni poziv i na ugovor...to što vi drvite o 2022. godini nema veze s ovom zgradomkB27 wrote: ↑10/07/2024 18:49
Vec sam rekao, nije relevantno ni kada je zapoceta, ni kada je zavrsena fasada, ni kada je skinuta skela, ni kada je Mujo sa skele doruckovao, ni kada je urucena garancija, ni kada je noc punog mjeseca. Relevantno je:
- kada je javni poziv za navedenu zgradu raspisan
- kada je javnost znala da je konkretna zgrada na listi za obnovu fasada
Po logici javnog poziva, datum za oboje bi trebao biti isti. Po zdravom razumu i pravilima protoka vremena, javni poziv je raspisan prije nego se fasada uradila, garancija izdala, itd.
Eto pomazem ti da dokazes ono sto zelis, bolje ti je iskopaj datum kada je javnost znala da je navedena zgrada na listi za obnovu fasada. Jer ako se to krilo o javnosti, i ako je za navedeno znao samo uski krug ljudi ukljucujuci gradonacelnicu, to JESTE zloupotreba polozaja.
Sve drugo sto pokusavas svodi se na to da pokusavas da nas ubijedis da je 2024. godina bila prije 2022.
P. S. Besmisleno je reci "Ok" i dalje nastaviti po svom.
evo 13. 2. 2023. i moram priznati veoma lukavo od Bendži, s obzirom da ovaj dokument nije potpisala ona već njena pomoćnica![]()
i da javnost nije znala sve dok Šiške nije objavio priču na Walteru, a znam sigurno da Šiške nije SDAovac, već naprotiv 100% mrzitelj SDA
a prva reakcija naše drage Bendži je bila da Šišketa izofira kako joj je prije tri godine tražio stipendiju za dijete![]()
ovo je fakat čisti Skakizam
ps
i da ne raspravljamo dalje jer ne znamo tačno, več nagađamo i vi koji joj vjerujete i ja koji joj ne vjerujem, priča i dalje stoji na walter portalu...zašto Bendži ne tuži Šišketa ako ona ne laže?
Jel ti ne znas procitat sta pise u dokumentu koji stavljas, ili mislis da si svi glupi u randu sda glasaca?
Mujica nastavlja sa lazima, moderacija ignorise..sve po starom.
odhebite više u skokovima botovi s mojih leđa
nit sam Šiške, nit sam Bendži
sve što želite da znate o uređivanju fasada pitajte njih dvoje, a ja jedva čekam da vidim da li će Bendži tužiti novinara ili Walter portal
-
Osmi Socrates
#8081 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ako ih ne tuži, to ne znači neophodno da nisu lagali. 
- JoseMujica
#8082 Re: Gradonačelnica Sarajeva
i to stoji
napisao sam ima par stranica da mi samo nagađmo na temelju novinarskog teksta ili izjava gradončelnice.
to su nijanse da procjenimo ko tu laže. Ja sam prije na strani novinara nego političara. Sud je mjerodavna institucija da utvrdi šta se tu dešavalo i zaista bih želio da vidim tu tužbu.
a ljudi koji vas ubjeđuju da samo oni govore istinu a svi drugi lažu se po definiciji zovu KULT!
a ovdje ordinira popriličan broj pripadnika kulta
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#8083 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ti ne nagadjas, ti lazes a svoje lazi potkrepljujes dokumentom u kojem pise nesto deseto.JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:28i to stoji
napisao sam ima par stranica da mi samo nagađmo na temelju novinarskog teksta ili izjava gradončelnice.
I ne stidis se nimalo sto to radis, ocito
-
Osmi Socrates
#8084 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne možeš ti tako nonšalantno otpisivati argumente kao mračne namjere nekog, zamisli, kulta.
Ono što ti vjeruješ da je istina je ovdje ozbiljno razbucano argumentima, tako da ti više ličiš na pripadnika kulta, jer ne vjeruješ čvrstim argumentima i nastavljaš svoju priču.
Ono što ti vjeruješ da je istina je ovdje ozbiljno razbucano argumentima, tako da ti više ličiš na pripadnika kulta, jer ne vjeruješ čvrstim argumentima i nastavljaš svoju priču.
- JoseMujica
#8085 Re: Gradonačelnica Sarajeva
kult
koji slijepo vjeruje svemu što im se kaže
dok i moja sumnja u vama već izaziva bijes
koji slijepo vjeruje svemu što im se kaže
dok i moja sumnja u vama već izaziva bijes
-
Osmi Socrates
#8086 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ko im je šta rekao?
Na ovoj temi si ti nešto govorio, i ovaj lik gore te razbio argumentima. Ne vjerujem da mu je Benjamina išta morala govoriti.
Sa druge strane, ti vjeruješ novinaru, a da nisi kako treba provjerio ništa što je napisao.
Na ovoj temi si ti nešto govorio, i ovaj lik gore te razbio argumentima. Ne vjerujem da mu je Benjamina išta morala govoriti.
Sa druge strane, ti vjeruješ novinaru, a da nisi kako treba provjerio ništa što je napisao.
- JoseMujica
- JoseMujica
#8088 Re: Gradonačelnica Sarajeva
kad ti 5 ljudi kaže da si magarac onda njačiOsmi Socrates wrote: ↑11/07/2024 08:47 Ko im je šta rekao?
evo ja sam magarac, ali to niste postigli kvalitetom već kvanitetom, baš poput SDAovaca
podrška Bendži za tužbu
ps
pitaću vas ovdje za mjesec dokle je to stiglo i drži li se kult još propisanih aksioma
- Better Man
#8089 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Njih troje ni u putu se nisu susreli sa socijaldemokratijom niti imaju uopće pojma šta je prava istinska socijaldemokratija.
- Tvrtko II Kotromanić
#8090 Re: Gradonačelnica Sarajeva
sta je prava istinska socijaldemokratija i koga mozes kao primjer predvodnika iste u BiH staviti?
ima i onih doduse kojima Irfan smeta jer ne cuga i ide u dzamiju, pa kao gdje ce sdpovac to
kao sto ima i onih koji ni u snu ne bi za Irfana glasali, bez obzira sto ne cuga i ide u dzamiju, jer je, jbg sdpovac, ergo komunjara mrska
nikad ugoditi svima
ima i onih doduse kojima Irfan smeta jer ne cuga i ide u dzamiju, pa kao gdje ce sdpovac to
kao sto ima i onih koji ni u snu ne bi za Irfana glasali, bez obzira sto ne cuga i ide u dzamiju, jer je, jbg sdpovac, ergo komunjara mrska
nikad ugoditi svima
- Didier
#8091 Re: Gradonačelnica Sarajeva
A jesam li ja pripadnik kulta? Pa možeš vidjeti moje postove na forumu, uglavnom pričam o fudbalu i na temi o odlasku. Rijetko politiku i uzimam u usta, jebe mi se ko je ko, a sda mrzim iz dna duše.JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:49isto![]()
iako nisam pripadnik kulta
ovdje neko opasno laže i samo sud može stati u kraj tome
evo Bendži im moju podršku da tuži Šišketa ili Walter
Zašto ne možeš odgovoriti na tri smislena pitanja koja smo ti postavili?
- JoseMujica
#8092 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Pitajte Bendži i ŠišketaDidier wrote: ↑11/07/2024 12:04A jesam li ja pripadnik kulta? Pa možeš vidjeti moje postove na forumu, uglavnom pričam o fudbalu i na temi o odlasku. Rijetko politiku i uzimam u usta, jebe mi se ko je ko, a sda mrzim iz dna duše.JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:49isto![]()
Zašto ne možeš odgovoriti na tri smislena pitanja koja smo ti postavili?
nisam ja fasade obnavljao da mene pitaš
- Didier
#8093 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ma da, ali tu si da trolaš i lažeš.
Promijeni taj časni nick barem.
Promijeni taj časni nick barem.
-
Hakiz
#8094 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ovo uzimanje para klocu već završena stvar iako tužba uopšte nije podnijeta?JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:49isto![]()
Ja sam mislio da je sudstvo nezavisno, ali izgleda da se presuda zna i prije početka postupka. Preciznije, konkretan forumaš je već zna.
Ima samo jedan način na koji je to moguće. Da će suđenje, ako do njega dođe, biti farsa. Forumaš već presudio i sud će morati uraditi kako forumaš kaže.
Zanimljivo je to.
-
ljubijankic
#8095 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ima jos forumasa koji vide buducnost. Nekad si i ti bio medju njima, ako se ne varamHakiz wrote: ↑11/07/2024 13:00Ovo uzimanje para klocu već završena stvar iako tužba uopšte nije podnijeta?JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:49isto![]()
Ja sam mislio da je sudstvo nezavisno, ali izgleda da se presuda zna i prije početka postupka. Preciznije, konkretan forumaš je već zna.
Ima samo jedan način na koji je to moguće. Da će suđenje, ako do njega dođe, biti farsa. Forumaš već presudio i sud će morati uraditi kako forumaš kaže.
Zanimljivo je to.
-
Hakiz
#8096 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ako se ne varam, ti nisi?ljubijankic wrote: ↑11/07/2024 13:05Ima jos forumasa koji vide buducnost. Nekad si i ti bio medju njima, ako se ne varamHakiz wrote: ↑11/07/2024 13:00Ovo uzimanje para klocu već završena stvar iako tužba uopšte nije podnijeta?JoseMujica wrote: ↑11/07/2024 08:49
isto![]()
Zanimljivo je to.
-
ljubijankic
#8097 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Budućnost nikad proricao nisam.Hakiz wrote: ↑11/07/2024 13:07Ako se ne varam, ti nisi?ljubijankic wrote: ↑11/07/2024 13:05Ima jos forumasa koji vide buducnost. Nekad si i ti bio medju njima, ako se ne varamHakiz wrote: ↑11/07/2024 13:00
Ovo uzimanje para klocu već završena stvar iako tužba uopšte nije podnijeta?
Zanimljivo je to.
- JoseMujica
#8098 Re: Gradonačelnica Sarajeva
ne priča se o trošenju javnog novca već se priča prebacuje na mene, da sam lažov, bot, šupak itd. Samo udrite I can take it!
realno me libo tuki šta papagaji misle jer svakako mislite kako vam se kaže...svi u jednom stroju
ne postavljaju se pitanja onima koji su javni novac trošili već meni koji nikakve veze nemam s time osim što sumnjam u službenu ponuđenu verziju priče
svaka vam čast majstori
Kominterna se vratila at its best
do juče nisam znao da sam tako bitan lik i da moje mišljenje išta vrijedi
ne postavljaju se pitanja onima koji su javni novac trošili već meni koji nikakve veze nemam s time osim što sumnjam u službenu ponuđenu verziju priče
svaka vam čast majstori
do juče nisam znao da sam tako bitan lik i da moje mišljenje išta vrijedi
-
Hakiz
#8099 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ja ću opet, koliko god bilo ignorisano, spomenuti fiktivnu prijavu mjesta boravka. Koja ne mora biti nelegalan postupak, ali za osobu koja se diči moralom nije baš lijep postupak.
A biranje politiara se ne vrši samo uzimajući u obzir činjenice o tom politčaru (koje birač, zapravo, i ne zna, zna samo ono šta mu je pokazano, ne ono šta je stvarna istina), nego i utisak koji taj političar na birača ostavlja.
A biranje politiara se ne vrši samo uzimajući u obzir činjenice o tom politčaru (koje birač, zapravo, i ne zna, zna samo ono šta mu je pokazano, ne ono šta je stvarna istina), nego i utisak koji taj političar na birača ostavlja.
- JoseMujica