Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saraxy wrote: ↑10/07/2024 21:11
Samo da ostane upisano da uoči 11 jula trešti muzika u Blatuši... I to ona nisko - budžetna ta sveopće narodne mase!
Kakve 11 juli ima veze sa muzikom i ko ce šta puštat unutar svojih zidova
Da je unutar mojih zidova 10.07 pustio muziku i još ovakvu...Ili bih mu glavu zavrnula ili bi letio iz 'mojih zidova"
Budući da je naselje odzvanjalo nešto više od 2h nije "unutar mojih zidova"
Neko se našao pametan i vjerovatno skrenulo pažnju na dane u kojima se nalazimo.
A ti što se ponašas kao da si pao s Marsa, bolje je da zaobiđeš temu!
saraxy wrote: ↑10/07/2024 21:11
Samo da ostane upisano da uoči 11 jula trešti muzika u Blatuši... I to ona nisko - budžetna ta sveopće narodne mase!
Kakve 11 juli ima veze sa muzikom i ko ce šta puštat unutar svojih zidova
Da je unutar mojih zidova 10.07 pustio muziku i još ovakvu...Ili bih mu glavu zavrnula ili bi letio iz 'mojih zidova"
Budući da je naselje odzvanjalo nešto više od 2h nije "unutar mojih zidova"
Neko se našao pametan i vjerovatno skrenulo pažnju na dane u kojima se nalazimo.
A ti što se ponašas kao da si pao s Marsa, bolje je da zaobiđeš temu!
Zato se sa razlogom zovu "moji", "tvoji", "njegovi" zidovi. Da si to rekla unutar "mojih" zidova, vjerovatno bi ti se desio isti scenarij kao što priželjkuješ tom nekom. I ne valja rezati nokte utorkom i prati crni veš uoči džume!
@Zaitsev Biti normalna osoba i dijeliti civilizacijske vrijednosti u kojim je (između ostalog) obilježavanje genocida u Srebrenici u danima jula spada u civilizacijsku tekovinu.
To nema veze sa primitivizmom zidova na kojih si se prvi pozvao, pa nema veze ni džumom, rezanjem i rezanje noktiju. Ovo zadnje spada u ličnu higijenu, i pravo na vjeroispovjest i religiju šo je dio osnovnih ljudskih prava.
Je li to namjerno podaštavaš dane obilježavanja genocida u Srebrenici?
...i izruguješ je monstruoznim ubistvima nevinih ljudi od strane vojske republike srpske?
Last edited by saraxy on 11/07/2024 12:26, edited 1 time in total.
saraxy wrote: ↑11/07/2024 12:19
@Zaitsev Biti normalna osoba i dijeliti civilizacijske vrijednosti u kojim je (između ostalog) obilježavanje genocida u Srebrenici u danima jula spada u civilizacijsku tekovinu.
To nema veze sa primitivizmom zidova na kojih si se prvi pozvao, pa nema veze ni džumom, rezanjem i rezanje noktiju. Ovo zadnje spada u ličnu higijenu, i pravo na vjeroispovjest i religiju šo je dio osnovnih ljudskih prava.
...i izruguješ je monstruoznim ubistvima nevinih ljudi od strane vojske republike srpske?
Djevojko, opusti se. Dan žalosti je danas, ne juče i ne u danima jula. Tebi niko ne brani da plačeš cijelu godinu. "Dani obilježavanja genocida"? ??? Stvarno? Ponovo: Dani OBILJEŽAVANJA genocida?
saraxy wrote: ↑11/07/2024 12:19
Ne izruguje
Nemoj spinovat
A ni virtue signaling nije neka pljacka
Ne zelim biti skeptican ni negativan ali ova prica nije potpuna. Niko na zapadu ne bi izgubio posao zbog Srebrenice u nekoj normalnoj firmi. Totalno nadrealno. Ne kazem da laze il supljira ali sam gotovo siguran da je prica isfiltrirana i predstavljena iz odredjenog ugla.
apsidejzi wrote: ↑11/07/2024 23:04
Ne zelim biti skeptican ni negativan ali ova prica nije potpuna. Niko na zapadu ne bi izgubio posao zbog Srebrenice u nekoj normalnoj firmi. Totalno nadrealno. Ne kazem da laze il supljira ali sam gotovo siguran da je prica isfiltrirana i predstavljena iz odredjenog ugla.
Nije dobio otkaz. Tražili su od njega da se izvine kolegici, nije htio i napustio je firmu.
Poznajem ga lično. Rijetko ljigava osoba, zbog samopromocije spreman na sve. Bez pravog kapaciteta i za šta, a sa ambicijom i umišljenošću njakog političara, revolucionara. Nije ovo prvi put da je šatro povrijeđen i uvrijeđen. Hodao je Sarajevom, govorio i snimao se kako mu se plače kad vidi naopako okrenute zastave BiH. Preletačke sposobnosti na visokom nivou. Bio je u omladini Naše stranke, pa NBa, pa kod Radončića, pa sad NiP...
Nije dobio otkaz. Tražili su od njega da se izvine kolegici, nije htio i napustio je firmu.
Jedini nacin da dobijes otkaz na zapadu zbog kolegice je da pogresno protumacis njeno flertovanje i poletis za sisom il guzicom il da izletis sa nekim neprimjernim komplimentom. Sve ostalo spada u slobodu govora.
Jedini nacin da dobijes otkaz na zapadu zbog kolegice je da pogresno protumacis njeno flertovanje i poletis za sisom il guzicom il da izletis sa nekim neprimjernim komplimentom. Sve ostalo spada u slobodu govora.
I ne baš.
Ne tvrdim da momak nije priču "prilagodio" ali
ne postoji više sloboda govora u koju se vjerovalo kao ni sloboda kretanja.
Reci nesto protiv Izraela i lako mozeš da letis.
Njemacka je uvela da prije dobivanja drzavljanstva moras potpisati dokument da priznaješ Izrael.
Ne potpisujes da priznaješ Njemacku ili neku drugu zemlju, nego samo Izrael.
Casual's wrote: ↑12/07/2024 23:47
Je li bila neka odluka na GV vezano za baste objekata? Birtije sa po 2-3 stola sad imaju baste sa podestom i zatvorene..na stetu trotoara