Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
zecko_kupuz wrote: ↑10/07/2024 21:16
Samo im još penal daj i ćao. Ma ja..
Pa i jest penal .
Nije meni sumnjiv penal već ovo englesko provlačenje kroz turnir, kao da su lubrikantom premazani.
Ali ostaje da je NL objektivno ovdje slabiji protivnik.
Chmoljo wrote: ↑10/07/2024 21:18
Nikad ovo ne bi bio penal bez vara
Bola ovo bi se svirao faul na centru, nitko ne bi doveo odluku u pitanje.
Djeca mi navijaju za Englesku, mogli bi u dom
Pa sto ga odmah ne dosudi? Bi na centru.
Ne kazem da nije, nego bez vara su se ovakve situacije prije tolerisale.
Pa što ga onaj peder nije sudio Italiji protiv Hrvatske odmah nego gledao na VARu. Lakše je dosudiit penal na temelju VARa nego ga VARom poništiti. Linija manjeg otpora.
Mislim kako nitko na forumu ne prezire engleski nogomet više od mene, ali ovo je po meni čist penal, da čišći ne može
Pa što ga onaj peder nije sudio Italiji protiv Hrvatske odmah nego gledao na VARu. Lakše je dosudiit penal na temelju VARa nego ga VARom poništiti. Linija manjeg otpora.
Mislim kako nitko na forumu ne prezire engleski nogomet više od mene, ali ovo je po meni čist penal, da čišći ne može
Opet kazem, jes penal, al ne sjecam se mnogo ovako dosudjenih prije. Nejse