Ja ne znam komunicirati na taj mahalski način niti želim.vjeshalica wrote: ↑09/07/2024 15:41Odgovora nemas, samo si tu da pravdas sileđijice na 2 tocka.
Možemo normalno, ali mahalski i maliciozno, možeš samo nebulozu od mene dobiti kao odgovor.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ja ne znam komunicirati na taj mahalski način niti želim.vjeshalica wrote: ↑09/07/2024 15:41Odgovora nemas, samo si tu da pravdas sileđijice na 2 tocka.
Obicna slika drugom forumasu, kod tebe je izazvala nebulozu, a niko ti se ni obratio nije. Zato si napisao da je preglupo. Ne bi trebali ni ocekivati da sta drugo napises.DaysleepeR wrote: ↑09/07/2024 15:42Ja ne znam komunicirati na taj mahalski način niti želim.
Možemo normalno, ali mahalski i maliciozno, možeš samo nebulozu od mene dobiti kao odgovor.

Supcine i kreteni na onim quadovima takodjer. Problem je sto policija nema fonometre da na licu mjesta mjeri buku kod kanti za smece i lupa kazne. Dok nema sistema kao vani i zakona, vesele se svom supackom ponasanju.drug_profi wrote: ↑09/07/2024 15:41Jest i to. Skidam im matere svaki put.
Svakako nijedan istinski ljubitelj motora ne pronalazi nikakvo zadovoljstvo u "aktivnoj" (kako je oni nazivaju) voznji motora uzom gradskom jezgrom. To su sve obicne drkadzije sa simptomom nejebice.Evolution_IV wrote: ↑09/07/2024 15:48 Sta god da se napise jebete ljude koji hoce da spavaju i odmore navece, aferim i svaka vam cast....bolje vas primjecuju
ja bi svaki zapalio u pokretu jos da vise nikad ne jaukne..
Obrati malo pažnju koliko tih auspuha je na automobilima sada...Evolution_IV wrote: ↑09/07/2024 15:48 Sta god da se napise jebete ljude koji hoce da spavaju i odmore navece, aferim i svaka vam cast....bolje vas primjecuju![]()
I njih stavljam u isti kos, jebao im popcorn i prdenje prilikom saltanja pleme..DaysleepeR wrote: ↑09/07/2024 15:52Obrati malo pažnju koliko tih auspuha je na automobilima sada...Evolution_IV wrote: ↑09/07/2024 15:48 Sta god da se napise jebete ljude koji hoce da spavaju i odmore navece, aferim i svaka vam cast....bolje vas primjecuju![]()
Stvar gasanja naveče je stvar mentalnog sklopa, a ne ovoga o čemu ja pričam.
Svi normalni ljudi spavaju u isto vrijeme pa i oni sa motorima.
A nenormalni gasaju po gradu.
Ne možeš pisati da krhaš matere, jer je krhaš i meni potencijalno, a onda te prekrižim, a to ne bih volio.drug_profi wrote: ↑09/07/2024 15:51 Ja ne kontam što se ti pališ.
Ono što nervira sve vozače jeste bahatost drugih.
Ako nisi takav, što te se to tiče? Siguran sam da dijeliš mišljenje sa nama.
Motoristi su lapo/lapo.
Ekstra obzirni i pazljivi vozaci ili debili/sehidi na cekanju.
Ja sam 100% siguran da si ti među prvom grupom, a svakako imaš ond aisto mišljenje o ovoj drugoj grupi.
Isto se odnosi i za vozače ostalih motornih vozila, ali niko ih ne generalizuje iako imamo svakodnevno katastrofalne odluke koje dovode do smrti.
Jbg on vozi pravo ne mijenja trakuAteista wrote: ↑09/07/2024 10:29 Kako je vozac skutera juce mogao zavrsiti u crnoj hronici... Vozim desnom trakom i hocu da se prestrojim u lijevu i dajem lijevi zmigavac. Prije nego sto sam krenuo vidim u retrovizoru vozaca skutera kako prolazi izmedju traka i drugih auta i priblizava mi se, reko bas da vidim hoce li reagovati na zmigavac ili nece, lik je hladno prosao pored mene bez obzira na to sto sam ja sve vrijeme imao upaljen zmigavac da se prestrojim, ima srece sto nije naletio na nekog ko ne prati retrovizore. Kakav debil, nisam mogao vjerovati.
Policija uvijek ima ovlasti da te pošalje na vanredni tehnički pregled.drug_profi wrote: ↑09/07/2024 16:07 Izvini druže, ali preglasan izduv je u najmanju ruku bezobrazan i škodi svima u okruženju 100-200 metara.
Ne govorim o malo bučnijem auspuhu, već o potpunom odsustvu prigušivača ili prepravljanim izduvima.
A to što ti dopustiš da te vješalica izbaci iz cipela, to ti je mana.
Tako nekako, uz napomenu da je ovo sve drugo puno teze dokazati nego oduzimanje prvenstva.kB27 wrote: ↑09/07/2024 15:39Slazem se.Ateista wrote: ↑09/07/2024 15:31Ako su neke ekstremne okolnosti i velike brzine u pitanju, onaj ko je oduzeo prvenstvo se mozda moze izvuci na to da ga nije vidio, samo mozda, ali bas kad su estremni slucajevi u pitanju.
Princip ostaje da neko ko se ukljucuje na neki put sa pravom prvenstva, mora propustiti one koji se tuda krecu bez obzira na to kojom se brzinom oni krecu, makar oni bili u prekrsaju. Problem je kad neko postavlja kao da smije oduzeti prvenstvo ako ovaj drugi krsi propis, to je potpuno pogresno.
Oduzme ti neko pravo prvenstva a ti uredan po svim parametrima - on iskljucivo kriv. Oduzme ti isti taj pravo prvenstva a ti nisi uredan (i to da nisi bio uredan je dokazivo) - ne amnestira krivicu ovog prvog, ali kriv si i ti. Primjeri: znacajno veca brzina od dozvoljene, ugasena svjetla po mraku, i slicno.
Hoces reci - ne mijenja liniju kojom vozi.noviclan wrote: ↑09/07/2024 16:06Jbg on vozi pravo ne mijenja trakuAteista wrote: ↑09/07/2024 10:29 Kako je vozac skutera juce mogao zavrsiti u crnoj hronici... Vozim desnom trakom i hocu da se prestrojim u lijevu i dajem lijevi zmigavac. Prije nego sto sam krenuo vidim u retrovizoru vozaca skutera kako prolazi izmedju traka i drugih auta i priblizava mi se, reko bas da vidim hoce li reagovati na zmigavac ili nece, lik je hladno prosao pored mene bez obzira na to sto sam ja sve vrijeme imao upaljen zmigavac da se prestrojim, ima srece sto nije naletio na nekog ko ne prati retrovizore. Kakav debil, nisam mogao vjerovati.![]()
Okacis na youtube i posaljes mailom na adrese 50 portala. Prijavom (samo) direktno policiji ili nekom slicnom neces nista postici.SpecialOffer wrote: ↑09/07/2024 16:18 Gdje prijaviti pripadnika oruzanih snaga koji divlja sa sluzbenim Caddyem na relaciji Sarajevo-Tuzla, pretice par puta u krivinama preko pune. Sve snimljeno.
![]()
Djeluješ mi kao uvrijeđeni motociklista. Svaka čast ako spadaš u grupu pažljivih i onih koji poštuju propise, ali nepobitna činjenica je da bez obzira što su ranjivi lete ko muve bez glave. Samo pođi od početka do kraja ljetne seznone magistralom SA-MO, a takva je i svaka druga. Tih 120 km je sasvim dovoljno da vidiš more divljaka na 2 točka. Nekima sam vjerovatno i spaio glavu sklanjajući se u stranu, kao i mnogi drugi vozači auta. Moram kao robot da se ponašam svo vrijeme konstantno prateći ispred sebe, bočne retrovizore, srednji retrovizor...DaysleepeR wrote: ↑09/07/2024 14:26
Glupost je i dalje daleko u omjeru likova koji imaju i pojas i airbag i tonu lima oko sebe, a i 4 točka.
To je monumentalni nivo gluposti.
Još kad prepolovimo uzroke pogibije motociklista jer bar 50% je oduzimanje prednosti od strane glupih vozača automobila, ta je glupost eciklopedijska.
Malo manje poseži za epitetima buraz.
pa kada je jedan od njih.vjeshalica wrote: ↑09/07/2024 15:41Odgovora nemas, samo si tu da pravdas sileđijice na 2 tocka.
Pogresan ali jedini način da se nesto uradi.kB27 wrote: ↑09/07/2024 16:33Okacis na youtube i posaljes mailom na adrese 50 portala. Prijavom (samo) direktno policiji ili nekom slicnom neces nista postici.SpecialOffer wrote: ↑09/07/2024 16:18 Gdje prijaviti pripadnika oruzanih snaga koji divlja sa sluzbenim Caddyem na relaciji Sarajevo-Tuzla, pretice par puta u krivinama preko pune. Sve snimljeno.
![]()