Kažu ljudi ko kupi Mazdu 6 mazdohista
Don't kill the messenger
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Hajd neka sam ali za vodu u farovima, radilicu i senzor polozaja bregaste niko nikad nije spomenuo a bio sam u kontaktu sa doslovce stotine auta i vlasnika u zadnjih deset godina.
Ne znam jel se zezas za svoj ali tako je danas na 90% auta, vanjski sloj je duplo tanji nego prije 10-20 godina, a jos na vodenoj bazi, skida se pogledom.konektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
ppf je izasao iz raja za limarijukonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
Ma znam ja da su svi proizvodjaci presli na tu novu vodenu bazu odavno..eko govno, ali eto, moje iskustvo i zapazanje kaze da je ovo na citroenu jos losije od drugih, i jos crna boja.kravamuzara wrote: ↑09/07/2024 11:06Ne znam jel se zezas za svoj ali tako je danas na 90% auta, vanjski sloj je duplo tanji nego prije 10-20 godina, a jos na vodenoj bazi, skida se pogledom.konektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
Ma iskreno...ne daje mi se lova na to, nije ni jeftino..tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2024 11:09ppf je izasao iz raja za limarijukonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
Pitao ja za tu naku foliju kaze 3-4k zavisi. Previse jebotekonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:57Ma iskreno...ne daje mi se lova na to, nije ni jeftino..tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2024 11:09ppf je izasao iz raja za limarijukonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
Ma moze se parcijalni uraditi, ali.svejedni je puno love..nepass1 wrote: ↑09/07/2024 11:59Pitao ja za tu naku foliju kaze 3-4k zavisi. Previse jebote
Pa otprilike tako i pokusavam postaviti stvari..kravamuzara wrote: ↑09/07/2024 13:39 Ni ne obracam vise paznju gdje je sve kamen udario, lakse se spava![]()
Dobrodosao u kluuub…konektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
serem im se svima na lak na bazi vodekonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
Siva, bijela..odlicne..Evolution_IV wrote: ↑09/07/2024 15:31serem im se svima na lak na bazi vodekonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
ja jos uvijek nista, vidjet cemo kako vrijeme bude prolazilo, mada se na sivoj teze vidi
joj sta sam cx5 gledao crvenih, pa to je horor na haubi, retrovizorima i vratimakonektovan wrote: ↑09/07/2024 15:32Siva, bijela..odlicne..Evolution_IV wrote: ↑09/07/2024 15:31serem im se svima na lak na bazi vodekonektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
ja jos uvijek nista, vidjet cemo kako vrijeme bude prolazilo, mada se na sivoj teze vidi
Kod Kia iz Žiline, još je gore.konektovan wrote: ↑09/07/2024 11:56Ma znam ja da su svi proizvodjaci presli na tu novu vodenu bazu odavno..eko govno, ali eto, moje iskustvo i zapazanje kaze da je ovo na citroenu jos losije od drugih, i jos crna boja.kravamuzara wrote: ↑09/07/2024 11:06Ne znam jel se zezas za svoj ali tako je danas na 90% auta, vanjski sloj je duplo tanji nego prije 10-20 godina, a jos na vodenoj bazi, skida se pogledom.konektovan wrote: ↑09/07/2024 11:03 Joj ljudi opet se moram izjadati o katastrofalno losem laku na novon citroenu. Doslovno, svaki kamencic, onaj najmanji koji zavrsi na haubi..ponajvise, napravi stetu ne samo na laku vec i shebe farbu do temeljne..![]()
![]()
Ovo ko lokomotiva, nikad ne znas koja joj je prednja strana