Konaković
xoklix wrote: ↑08/07/2024 16:31xoklix wrote: ↑22/12/2023 10:55Takvi najviše opletu po svojoj državi i svom narodu,problemnatravunu wrote: ↑22/12/2023 06:06
![]()
Zaista , i ja se to zapitam !
A evo kad se to prije par dana aktueliziralo, pričamo na poslu o tome ,
kad kolega (inače veliki ljubitelj hljeba , slatkiša i svega od bijelog brašna)
kaže kako je sve donedavno kupovao od dotičnoga neke kolače ,
kad ga upitah "pa zašto pobogu baš kod njega kad sve znaš ...",
kaže , "kad su tako dobri " ,,, e jebi ga , reko , onda znači nema alternative , i nemojte onda srat po čovjeku, neka vam priča šta god hoće i vrijeđa kako god hoće ...
" 'vaki smo, 'naki smo, treba ići u Njemačku,nema ovdje budućnosti i sl." , a guzica im ne može par zalogaja žrtvovati za državu.
Postovi iz prošle godine dok je bila aktuelna afera "Manja".
Neki će se pronaći ovdje...
a sta bi ti uradio ? sta predlazes konkretno u tom eto imaginarnom scenariu, a evo i u ovom sto se konkretno desio. Zivo me zanima kako ti to vidis.plavi_E wrote: ↑08/07/2024 16:50 Dok jedni traze rupe u zakonu da setaju vojsku Srbije po hrvatskim i bosnjackim stratistima Konakovic se vadi da je kod njega sve po proceduri. Znaci sutra nek nadju ili izmisle rupu u zakonu da se mogu odvojiti bosnjacka telad od politicara bi izjavila u stilu sta ja bolan mogu kad su takve procedure.![]()
A u vidu cetnika, to nista. Jos jedan "spavac" izgleda. A tako aktivan u borbi za boljitak Bosnjaka i BiH. Koga li sve botovi Trojke slijede na ovom forumu i ujedinjiju snage u borbi za BiH. Jadnici jadni na sta su spali.
Bez obzira za sta je
Trebalo je najmanje poslati ministarstvu odbrane da provjere da slucajno oni ne daju saglasnost. Pa nek oni utvrdjuju sta i kako. Time bi se dobilo na vremenu, doslo bi do formalnog obavjestavanja ministarstva odbrane.4L0n3 wrote: ↑08/07/2024 17:05a sta bi ti uradio ? sta predlazes konkretno u tom eto imaginarnom scenariu, a evo i u ovom sto se konkretno desio. Zivo me zanima kako ti to vidis.plavi_E wrote: ↑08/07/2024 16:50 Dok jedni traze rupe u zakonu da setaju vojsku Srbije po hrvatskim i bosnjackim stratistima Konakovic se vadi da je kod njega sve po proceduri. Znaci sutra nek nadju ili izmisle rupu u zakonu da se mogu odvojiti bosnjacka telad od politicara bi izjavila u stilu sta ja bolan mogu kad su takve procedure.![]()
Sve to stoji_BataZiv_0809 wrote: ↑08/07/2024 17:44Bez obzira za sta je
Simbolicka poruka je jasna
Uznemirli su ljude koji se sjecaju kako im je vojska sa tim istim grbom na rukavu stavljala bijele trake na njihove
Nije uredu
Samo treba drugi ugao gledanja.
Ima li sta za Volodera ili tuzilastvo jos uvijek vrsi izvide. Elmedin rece danje ukrao 200 miliona i da ima dokaze prije jedno 12 mjeseci. Sa nasim parama. Znaci dvije yachting i jedna ski sezona na slobodi. Raspituje li se sef u koja doba je tuzilastvo ili je kao kod mentora pojeo vuk kenjca.A_A_AKCIJA wrote: ↑08/07/2024 22:38Samo treba drugi ugao gledanja.
Npr, meni nisu jasni ljudi koji poslije
Asima,
Sebije,
Osmice,
Zukića,
Zahiragića,
Budnje,
Ćesira
Volodera
I još gomile kriminalaca
Nakon prodate revizije presude
Nakon milijardi pokradenih
I dalje ne bojkotuju SDA![]()
I je samo da ne bojkotuju, nego ovdje truju, lažu, izmišljaju i podmeću lažne afere da bi ih vratili nazad.
Dakle, uvijek ima gore od goreg.
Znaci, ovo oko kadeta je lazna afera?A_A_AKCIJA wrote: ↑08/07/2024 22:38
I još gomile kriminalaca
I je samo da ne bojkotuju, nego ovdje truju, lažu, izmišljaju i podmeću lažne afere da bi ih vratili nazad.
Samo ne znam kako dovede u konotaciju bojkotovanje (po)četnika nekupovanjem pekarkskih proizvoda (dakle nešto što nema veze s politikom) sa političkom orijentacijom pojedinca, ali helem nejse, nije ni bitno - ja sam u više navrata kritikovao i ismijavao jadne poteze SDA na ovoj temi, baš kao što sada prozivam i trojku zbog ovakvih gafova.A_A_AKCIJA wrote: ↑08/07/2024 22:38Samo treba drugi ugao gledanja.
Npr, meni nisu jasni ljudi koji poslije
Asima,
Sebije,
Osmice,
Zukića,
Zahiragića,
Budnje,
Ćesira
Volodera
I još gomile kriminalaca
Slušaj, nama je kauč selektor omiljeni hobi nacije.
canvra888 wrote: ↑09/07/2024 00:57Ja sam apolitičan, nemam nikakve stranačke pripadnosti niti simpatisanja. Kada vidim kako se ovdje u sklopu botovanja pokušava odbraniti neodbranjivo i s druge strane kako se ovakve stvari dočekuju ponajprije radi provociranja onog s druge strane i skupljanja poena kod svog krda, a ne zbog zapravo prave malicioznosti ovakvog skandala, onda mogu reći da je ta apolitičnost još slađa.
Nije lažna, nego prenapuhana od strane SDA. Loš događaj bez stvarne štete. Korist će izvući Dodik i SDA. I jedni i drugi su svojim glasačima u ovom slučaju prodali muda za bubrege.
Ne odgovarao ti ja više na ovu temu deseti put.
Dvaput sam objasnio. Mogao se dopis poslati ministarstvu odbrane poslati da se provjeri ima li njihove nadleznosti.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/07/2024 01:22 Najbolji dokaz je da se apsolutno ništa nije moglo drugačije uraditi na ovu temu. Poslali dopis, najavili dolazak, i niko im nije mogao sam bez koordinacije sa ministarstvom sigurnosti zabraniti ulazak.
Nema potrebe slati MO, kada znaš da nema. Samo ako želiš oprati ruke onda to radiš i praviš se da ne znaš kako funkcionira država. Ja ne želim da me moji predstavnici lažu na ovaj način.Haris.ba wrote: ↑09/07/2024 08:11Dvaput sam objasnio. Mogao se dopis poslati ministarstvu odbrane poslati da se provjeri ima li njihove nadleznosti.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/07/2024 01:22 Najbolji dokaz je da se apsolutno ništa nije moglo drugačije uraditi na ovu temu. Poslali dopis, najavili dolazak, i niko im nije mogao sam bez koordinacije sa ministarstvom sigurnosti zabraniti ulazak.
I najvaznije, da se izadje u javnost i kaze sta i kako ce biti da narod preko medija sokove ne dozivljava.
Svi znamo sta je dejton. Nema se potrebe sakrivati iza ustava, kada da se htjelo - moglo se sta sam napisao.