Ah da, hvala. Samo da napomenem da apsolutno ne pozivam ni na kakvo nasilje, stavise , neka ga, dobrodosao je kao i bilo ko drugi, samo ukazujem na licemjernost njegovu (koja nije ni veca ni manja od bilo kojeg drugog politicara)…cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑07/07/2024 15:23Ja cekam tebe da povedes juris zajedno sa prijateljima amerima i onim iz Europe, nema fule, sloboda je zagarantovanaGandalfSivi wrote: ↑07/07/2024 15:21Mozemo svi mi otici Nesicu na rodjendan, kupio je kucu tu u Sarajevu. Nije htio u PC-u, valjda mu ljepsi pogled iz Federacije… Jos uvijek sam fin pa objavljujem sliku sa isjecenom adresom, ali ko zna, znat ceJoseMujica wrote: ↑07/07/2024 15:18 kad idu Nešiću na rođendan ovi naši klocevi bi mogli i na proslavu "oslobođenja" Srebrenice...to je ta tolerancija i relaksacija odnosa koju nam je Trojka donijela![]()
![]()
![]()
Drugim rijecima, sere lik k’o foka.
@JoseMujica Tesko da ce gore moci zgradu napraviti, jebe kanalizacija zesce, kupio je i Fadil bio kucu pa prodao Bolicu (navodno je i njegovoj kcerci bila “daleko od grada”, papanka, a ima i nova prelijepa zgrada, nikada do kraja useljena zbog problema sa kanalizacijom. Nije se mogla upotrebna dozvola dobiti)…