ovaj Odinaka se cini kao potencijalno dobro pojacanje
a za Santosa, vidjecemo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa ako stigne dobra ponuda prodati ga a ne davati igraca samo za neku sicu zato sto ti hitno trebaju pareTvrtko II Kotromanić wrote: ↑02/07/2024 08:39 ne znam je li Amoah ide ili ostaje
a za Santosa, vidjecemo![]()
Amoahu istice ugovorluckylaka wrote: ↑02/07/2024 12:21Pa ako stigne dobra ponuda prodati ga a ne davati igraca samo za neku sicu zato sto ti hitno trebaju pareTvrtko II Kotromanić wrote: ↑02/07/2024 08:39 ne znam je li Amoah ide ili ostaje
Nisam to znao,jbga onda je do njega.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑02/07/2024 12:23Amoahu istice ugovorluckylaka wrote: ↑02/07/2024 12:21Pa ako stigne dobra ponuda prodati ga a ne davati igraca samo za neku sicu zato sto ti hitno trebaju pareTvrtko II Kotromanić wrote: ↑02/07/2024 08:39 ne znam je li Amoah ide ili ostaje
nemamo mi tu nista
Već dvije decenije tjeramo svoje, dovodimo tuđe.Prince wrote: ↑11/06/2004 03:23 Ja vjerujem Faruku, i mislim da je ovo dobar potez. Svima je žao što je Odović zatečen, jer je možda zaslužio priliku da bude još bolji. Jirži Plišek je magistar fudbala, i vodio je mlade češke selekcije, tako da sigurno nije bezvezan lik. Samo se nadajmo da će se snaći, i da neće podleći nekim drugim stvarima.
Daj i kakvog napadacaTvrtko II Kotromanić wrote: ↑05/07/2024 13:42 hajmo jos Santos i nekog spica da izmislimo
i nece ovo biti losa sezona![]()
naravno, ima posla Coric i ostali, ali eto pocele su pripreme pa cemo vidjeti
ja jbg, ne mogu da ne budem optimistican, nova sezona, nova nafaka![]()
Taj nam bas treba. Da se uigra kod nassime_cipol wrote: ↑05/07/2024 17:45 Spominje se nekakav iz Osijeka koji godinu dana nije igrao zbog povrede.
Premalo je je on bio tu, za ovakvo nešto.
Pa ne mozemo imat 5 stranaca u ekipi...insaneinthebrain wrote: ↑07/07/2024 21:12 znaci Amoah zdravo, ako je nasao aganzman vani razumijem. ako ostane u ligi onda mi nije jasno da mu nisu ponudili ugovor