Da je na japancu bio bi izum stoljeća, ovako je navodno užaskabal1337 wrote: ↑04/07/2024 17:49meni je ovo odlicno, svidja mi se i na skodi. Prakticno, nego da drzis u gepeku i sl.
Naravno da je dobro rješenje, biće i u tojotama za koju godinu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Da je na japancu bio bi izum stoljeća, ovako je navodno užaskabal1337 wrote: ↑04/07/2024 17:49meni je ovo odlicno, svidja mi se i na skodi. Prakticno, nego da drzis u gepeku i sl.
Naravno da jeste, to je pametno iskoristen prostor koji se inace ne koristi.Evolution_IV wrote: ↑04/07/2024 23:12 niko ne kaze da je uzas, nego to reklamiraju ovi yutuberi kao da je nesto, jebao te(novinara) kisobran od 10KM a ti njega, ko i grebalica...
kako reko, to sto dodje prdavac od 3cil to je ok i reciklaza od unutrasnjosti, ima kisobrane i grebalicu, ja i drzac vinjete...
Hoce li mu neko reci da nije poenta u kisobranu vec mjestu gdje se ostavlja
Tesko da se "velikom" strucnjaku moze ista objasniti.izvrsni direktor wrote: ↑05/07/2024 07:58Hoce li mu neko reci da nije poenta u kisobranu vec mjestu gdje se ostavlja![]()
Jeste li skontali kako se okurazio nas amarko kako je kupio prvo vlastito autoAltsa wrote: ↑05/07/2024 09:46Tesko da se "velikom" strucnjaku moze ista objasniti.izvrsni direktor wrote: ↑05/07/2024 07:58Hoce li mu neko reci da nije poenta u kisobranu vec mjestu gdje se ostavlja![]()
uglavnom samo pljuje po svemu.
![]()

Neka napacena dijspora ga dovukla u kontejneru iz Amerike..
Mora da mu je napunio tecnosti za brisace kako i pisesime_cipol wrote: ↑05/07/2024 10:58Evropsko smeće.![]()
Na jednoj gori lampica, na drugoj ne gori nista.
Nisam više imao mjesta u garaži
Uvijek im je voda bila babaroga, pogotovo gepeku
Joj Virage mi je najljepši od DB9 generacije