Pa regulisano je. Na pjesackom isto ko i biciklisti. Sidjes sa romobila i predjes.
Na kraju, romobilima nije ni mjesto na pjesackom, ni trotoaru.
Pa regulisano je. Na pjesackom isto ko i biciklisti. Sidjes sa romobila i predjes.
Bio u tramvajunkadnse ovo desilo. Nisam vidio sam udes, ali sam vidio kad se čovjek, koji je udaren pridogao sa ceste inodmah mi je bilo lakše, jer je živ.
Gledao sam davno na Carsiji kada je covjeka udarilo auto, odbacilo ga 5 metara, covjek ustade, potrca desetak metara i pade ko klada, mrtav.Better Man wrote: ↑04/07/2024 20:02Bio u tramvajunkadnse ovo desilo. Nisam vidio sam udes, ali sam vidio kad se čovjek, koji je udaren pridogao sa ceste inodmah mi je bilo lakše, jer je živ.
Treba analizirati šljivu u krvi da bismo to mogli precizno znati.
Nije piva grijeh
Znači, možemo očekivati grafit "Rulof" na džamiji?konektovan wrote: ↑30/06/2024 11:44 Sad se malo smirio,..vidim ga neku noc na aksam namazu u dzamiji na otoci.![]()
Kako ti bolan ne dosadi vise..?!Semper123 wrote: ↑04/07/2024 21:53 Lično poznajem taxistu, i mogu reci da je čovjek jedan po jedan. Jest da voli popiti ali to ne utjece na njegovu vožnju jer pijan bolje funkcionise nego trijezan. Danas se iznervirao jer mu je neki fancy tip koji stedi na gorivo podletio pod auto. Vozaci romobila su najgora sorta ljudi, jer rizikuju vlastiti život za rad ustede od 100 km mjesecno.
Hizo Ramidović. Original.
Ja vjerujem. Jednom sam prošao pored kolege a da nisam ni registrovao ne samo da sam prošao pored poznatog lika nego da sam prošao pored bilo kog (a bili smo jedini na ulici). A manja je šansa da ću nekog prepoznati ako nije u okruženju gdje ga očekujem (npr. kolegu ako nije na radnom mjestu nego na ulici)._BataZiv_0809 wrote: ↑01/07/2024 19:46Fakat.DaysleepeR wrote: ↑01/07/2024 13:22Nivo tvoje selekcije bitnih od nebitnih informacija je za divljenje.nepass1 wrote: ↑01/07/2024 13:18
Nema raja naviku da zovne policiju i kad zovnes tebe ispeglaju.
U pravu je vjesalica, ja sa komdilukom ne komuniciram, samo dobar dan. Odveo djete par puta u park saznao sve koga je zena ostavila, ko je prevario zenu, ko ima autisticno djete, gdje ko radi, ko ima spor sa opstinom, ko je prodao a ko iznajmio stan. Ja se sjebo, majke mi ne znam ni ime prvoh komsija, vrata do vrata.
Jebote ja radio sa novim kolegom mjesec dana, za vikend sjedim sa zenom kaze mi ona onaj ti mase pokazuje nesta. Ma reko nije meni, nikad vidio covjeka. Kaze zena jes tebi. Kontam hoce ds se bije, isareti nesta. Ja prisao reko je li meni mases![]()
Kaze pa radimo zajedno je li me to nisi poznao. Znaci mjesec dana jedan kraj drugog, gledamo se pola dana![]()
Kad razmislim mozda komdiluk prica da sam i ja autistican![]()
Skidam kapu.
Gledam sta lik pise i ne vjerujem.
Hizo je, ali nije bitno, i neka je. Postovi su mu odavno neobavezni, humoristični i rekreativni, za razliku od teških "umotvorina" pojedinaca po zadatku ili sličnih na drugim temama
Mislim da je u redu nekoga ne prepoznati, druga je stvar biti potpuno indiferentan prema tome.Laplace wrote: ↑04/07/2024 22:32Ja vjerujem. Jednom sam prošao pored kolege a da nisam ni registrovao ne samo da sam prošao pored poznatog lika nego da sam prošao pored bilo kog (a bili smo jedini na ulici). A manja je šansa da ću nekog prepoznati ako nije u okruženju gdje ga očekujem (npr. kolegu ako nije na radnom mjestu nego na ulici)._BataZiv_0809 wrote: ↑01/07/2024 19:46Fakat.DaysleepeR wrote: ↑01/07/2024 13:22
Nivo tvoje selekcije bitnih od nebitnih informacija je za divljenje.
Skidam kapu.
Gledam sta lik pise i ne vjerujem.
Zato se nekad pretvaram da znam s kime pričam, blam me je da lika ne poznajem a čini se da on mene dobro zna (neki ljudi bolje pamte lica).sehohari wrote: ↑04/07/2024 22:45Mislim da je u redu nekoga ne prepoznati, druga je stvar biti potpuno indiferentan prema tome.Laplace wrote: ↑04/07/2024 22:32Ja vjerujem. Jednom sam prošao pored kolege a da nisam ni registrovao ne samo da sam prošao pored poznatog lika nego da sam prošao pored bilo kog (a bili smo jedini na ulici). A manja je šansa da ću nekog prepoznati ako nije u okruženju gdje ga očekujem (npr. kolegu ako nije na radnom mjestu nego na ulici).
Pa na zapadu se to očekuje, a kamoli u BiH.
Stara mi je jednom na Baščaršiji srela ženu koja je radila u obljižnjem Konzumu kod nas. Ispričale se pola sata, iako su samo 3-4x puta godišnje u Bosni![]()
Vjerovao ti ili ne, ali postoje upravo takvi ljudi. Teoretičari zavjera koji su uvjereni da je Sladić umiješan u kontrolu vremena i sa zlim Amerikancima, uz pomoć HAARP-a (kome nikako da pogode tačnnu skraćenicu), na ex-yu zemlje bacaju oluje, grad i neprirodne vreline. Psihopatologija teoretičara zavjera je neshvatljiva i stručjacima a kamoli običnim ljudima.DonieBrasco wrote: ↑04/07/2024 13:40 Meni najsmjesni sto on prikazuje da mu neko prijeti radi njegove profesije, dao pogrsenu prognozu sta vec.
Mislim da treba otvoriti jednu temu za teorije i teoretičare zavjera na pdf Bez cenzure.Laplace wrote: ↑04/07/2024 23:09Vjerovao ti ili ne, ali postoje upravo takvi ljudi. Teoretičari zavjera koji su uvjereni da je Sladić umiješan u kontrolu vremena i sa zlim Amerikancima, uz pomoć HAARP-a (kome nikako da pogode tačnnu skraćenicu), na ex-yu zemlje bacaju oluje, grad i neprirodne vreline. Psihopatologija teoretičara zavjera je neshvatljiva i stručjacima a kamoli običnim ljudima.DonieBrasco wrote: ↑04/07/2024 13:40 Meni najsmjesni sto on prikazuje da mu neko prijeti radi njegove profesije, dao pogrsenu prognozu sta vec.