Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MTV wrote: ↑24/06/2024 21:49
Sta ovi degenerici rade sa slikom?! HRT 2 tokom utakmica ako ne dva puta onda 1,5 puta bolja slika. O komentatorima tek da ne govorim...
Bitrate im je najnizi moguci bas se vidi kod brzih pokreta kako se slika muti
na logosoftu je jos najbolja slika kad sam vidio neki dan na telemachu na sta to lici
Sta ovi degenerici rade sa slikom?! HRT 2 tokom utakmica ako ne dva puta onda 1,5 puta bolja slika. O komentatorima tek da ne govorim...
na logosoftu je jos najbolja slika kad sam vidio neki dan na telemachu na sta to lici
E bas DVB-C od TM muti se slika ono "Svrakino" se jedva naziralo HRT 2 k'o 4K kanal.
Na digitalnoj od Telemacha (bez resivera) mi se ovo ne dešava, na Logosoftu takodje slika odlična. Kod majke na MojaTV uzas koliko se slika muti i onda izbistri
Jao koliko imaju grešaka sa emisijom Jutro plus. Jutros je svega bilo, baš svega. Čak se i režija čula u par navrata i govore voditeljici da krene sa emisijom. Pa onda idu reklama, pa ipak ne idu, pa imamo tehničke probleme, pa režija hoćete li pustiti prilog, ma ipak idemo dalje bez priloga.
Znači zaista za jednu državnu televiziju je ovo smiješno, a i žalosno u isto vrijeme.
Pohvalio sam ih bio kad su krenuli, jer mi se dopao koncept emisije, ljetne teme, lagani razgovori i ostalo, ali amaterizam i amaterizam i ništa više.
chakany wrote: ↑01/07/2024 11:04
Jao koliko imaju grešaka sa emisijom Jutro plus. Jutros je svega bilo, baš svega. Čak se i režija čula u par navrata i govore voditeljici da krene sa emisijom. Pa onda idu reklama, pa ipak ne idu, pa imamo tehničke probleme, pa režija hoćete li pustiti prilog, ma ipak idemo dalje bez priloga.
Znači zaista za jednu državnu televiziju je ovo smiješno, a i žalosno u isto vrijeme.
Pohvalio sam ih bio kad su krenuli, jer mi se dopao koncept emisije, ljetne teme, lagani razgovori i ostalo, ali amaterizam i amaterizam i ništa više.
A fina i mlada i slatka voditeljica. Zuhra. Fino ime za devojku, što bi rekao Đole.
Pjesma je i u ratu bila trash I nemam nikakvu zelju je slušati, ali to nije navedeno kao razlog već uznemirenje stanovništva.
Svi su pucali, svi su krivi, ne postoji ispravna i pogrešna strana, živimo istinisku teoriju relativnosti.
BHT ne gasi ovaj svoj live stream na web stranici tokom utakmica.
Da li je to legalno? Da li sa otkupljivanjem prava imaju i pravo da rade ovako stream na netu za džabe?
iClass wrote: ↑06/07/2024 18:19
Da li je to legalno? Da li sa otkupljivanjem prava imaju i pravo da rade ovako stream na netu za džabe?
koliko znam, i HRT ima uzivo prijenos online (HRTi). ocito je legalno
Može li se na HRTi registrirati netko van Hrvatske?
Je li svako može gledati samo sa registracijom ili se mora plaćati?
Radi na teritoriji BiH. Za sve ostalo bi trebao ici geoblocking.