citroen xm wrote: ↑03/07/2024 19:43 ali skoro da nema proizvođača koji mi nema ili nije imao neki dobar model.
Isti sam. Tako bi svaki ljubitelj automobila i trebao da razmislja.
Fenomen ovih mazdasa mi je neobjasnjiv
Moderators: _BataZiv_0809, anex
citroen xm wrote: ↑03/07/2024 19:43 ali skoro da nema proizvođača koji mi nema ili nije imao neki dobar model.
Emko je druze neko ko je pisao iz iskustva,..covjek privatno vozi audi, na poslu nesto takodjer iz vw grupe i pisao je iskustva sa istim, a pisao je i iskustva sa drugim vozilima koja je vozio sto na renti, sto od prijatelja, dajdzics, amidzica i dao neka poredjenja, tako mu grah pao da ima love i mogucnosti da proba svasta nesto za razliku od forum test vozaca. Pisao je ovdje prosle ili pretprosle godine iskustva sa novim 308 peugeot, pa uporedio sa leonom, golfom, octaviom koje je isto vozio. Nije srao ko pojedini, pisao mane i vrline..citroen xm wrote: ↑03/07/2024 20:08 Emka u zadnje vrijeme skoro da i nema, ali je prije bio itekako aktivan. Nije ovaj forum od juče. Nego nebitno.
Nema auta bez mane, kao ni savršenog zato i smara ukivanje u zvijezde i hejtanje drugih. VW jeste zahvalan, ali ja mogu reći da su mi recimo PSA još zahvalniji. Majstora ima dosta, a održavanje je čak i povoljnije od VAG grupe.
Isti sam i ja...sto se tice prvog dijela posta.izvrsni direktor wrote: ↑03/07/2024 21:54citroen xm wrote: ↑03/07/2024 19:43 ali skoro da nema proizvođača koji mi nema ili nije imao neki dobar model.![]()
Isti sam. Tako bi svaki ljubitelj automobila i trebao da razmislja.
Fenomen ovih mazdasa mi je neobjasnjiv
A koja je to istina? Da je VW bolji od konkurencije?konektovan wrote: ↑03/07/2024 22:17
Emko je mnogo realniji od mnogih ovdje tj. objektivniji, jer ovdje neki ne mogu da podnesu istinu, pa onda ide prica, leš, govno, kanta itd, lazni premium.
Odlicno recenocitroen xm wrote: ↑03/07/2024 19:43 ali skoro da nema proizvođača koji mi nema ili nije imao neki dobar model.
mnogo je realniji....citroen xm wrote: ↑03/07/2024 22:25A koja je to istina? Da je VW bolji od konkurencije?konektovan wrote: ↑03/07/2024 22:17
Emko je mnogo realniji od mnogih ovdje tj. objektivniji, jer ovdje neki ne mogu da podnesu istinu, pa onda ide prica, leš, govno, kanta itd, lazni premium.
Možemo mi diskutovati do prekosutra da li je neko bolji u nekom segmentu, da li ima možda bolju ponudu opreme, motora, pogona... i uvijek neko ima nešto u čemu je bolji od konkurenata, ali niko nije u svemu bolji.
I onda ovde imamo priču kako su jedni najbolji drugi najgori. Imamo pojavu da se određenim proizvođačima i najmanja sitnica zamjera, dok se nekima oprašta sve pa i daleko veći promašaji.
Pa nije emko pisao da je generalno vw bolji od konkurencije...vec da su pojedini modeli bolji ako ih se direktno uporedi, da nude vise od nekih..od motorizacije, transmisije, opreme...citroen xm wrote: ↑03/07/2024 22:25A koja je to istina? Da je VW bolji od konkurencije?konektovan wrote: ↑03/07/2024 22:17
Možemo mi diskutovati do prekosutra da li je neko bolji u nekom segmentu, da li ima možda bolju ponudu opreme, motora, pogona... i uvijek neko ima nešto u čemu je bolji od konkurenata, ali niko nije u svemu bolji.
I onda ovde imamo priču kako su jedni najbolji drugi najgori. Imamo pojavu da se određenim proizvođačima i najmanja sitnica zamjera, dok se nekima oprašta sve pa i daleko veći promašaji.

To je pisao ado sampion i to za bmw,.ali ti si tad bio mlad pa nisi najbolje pofatao.Evolution_IV wrote: ↑03/07/2024 23:00 najvise je pisao o plastikama i najlonu u vratima, de ba...
nude oni sve za pare, skupo je dobro i najbolje...da ne pisem o pisanju sa visine i prici o poluproizvodima jer eto nisu po njegovim standardima, znas zvuk zatvaranja vrata je los...
![]()
Citaju, samo je nekima i ta druga primitivna verzija nesto vau