Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑01/07/2024 21:04
e jbga s fb su linkovi slika ne znam kako isteknu
Zato što od drugog preuzimaš linkove slika, mjesto da sliku snimiš na svoj računar (direkt ili kao screenshot s ekrana), pa onda te slike učitaš na Imgur i onda ovdje pri objavi prekopiraš link na sliku na Imguru
Zato što od drugog preuzimaš linkove slika, mjesto da sliku snimiš na svoj računar (direkt ili kao screenshot s ekrana), pa onda te slike učitaš na Imgur i onda ovdje pri objavi prekopiraš link na sliku na Imguru
ne preuzimam ja od nikog drugog,to su moje slike,s mog fb profila,nisam toliko besposlen da ucitavam slike na imgur
ne preuzimam ja od nikog drugog,to su moje slike,s mog fb profila,nisam toliko besposlen da ucitavam slike na imgur
Ali ne preuzimaj onda sa FB, već spasi sliku i ubaci na Imgur