Deinstaliraj ovu i instaliraj SmartTube beta.arminicos wrote: ↑23/06/2024 13:15 Dobijem ovu poruku prilikom instalacije
https://files.fm/u/7n6x5vd754
Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- semsasuljakovic
#11126 Re: Kodi/XBMC Media centar
- typeOnegative
#11127 Re: Kodi/XBMC Media centar
Radi uredno , bas je nedavno bio update, mada se ova verzija kodi mene može koristiti i da je ne ažuriraš odmah, koristim je na Firesticku.arminicos wrote: ↑23/06/2024 13:15 Dobijem ovu poruku prilikom instalacije
https://files.fm/u/7n6x5vd754
-
arminicos
#11128 Re: Kodi/XBMC Media centar
https://gtplayer.pro/
Je li mozda neko probao koristio ovaj iptv pristup?
Je li mozda neko probao koristio ovaj iptv pristup?
- irac300
#11129 Re: Kodi/XBMC Media centar
Nekolicini vas sam poslao pp sa fajlom od 4000 i kusur listi, pa dijelite dalje kome zatreba. Do kada ce castiti ne znam, do tada iskoristavajte dzabalamu. 
-
kakavdanakneiskustvu
#11130 Re: Kodi/XBMC Media centar
znaš da sam ja laik,šta da uradim sa fajlom,downloadovao sam ga,šta dalje?
to nije za koristiti na pc nego na tv?
- karanana
#11131 Re: Kodi/XBMC Media centar
guten tag herr irac, moze pp? danke.
ili neko ko je dobio ako moze proslijediti.
ili neko ko je dobio ako moze proslijediti.
-
kakavdanakneiskustvu
- irac300
#11134 Re: Kodi/XBMC Media centar
Naravno da mozes gledati i na racunaru. Imas nekoliko playera od SF-a do VLC ili PotPlayera.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/07/2024 15:29znaš da sam ja laik,šta da uradim sa fajlom,downloadovao sam ga,šta dalje?
Skini odavde:
https://potplayer.en.softonic.com/download
Instaliraj, pokreni. Desni klik misom, open, open URL i iz fajla koji sam ti poslao kopiraj jednu od listi, tj. link i zalijepi u polje koje ti se otvorilo. Potvrdi sa OK i to je to. Ako lista radi, ucitat ce ti se kanali na desnoj strani.
Na SF Playeru koji koristis, prvo kopiraj jednu od listi, otvori browser i u radnu traku unesi kopiranu listu. Vidjet ces da ce ti se downloadovati m3u fajl. Otvori SF Player, desni kut, tri tackice, covjeculjak sa znakom plus, playlists. Otvorit ce ti se prozorcic, u polju Location ides na tri tackice i potrazi m3u fajl koji si ranije skinuo. Potvrdi sa OK i lista ako radi ucitat ce ti se isto kao i MAC.
- karanana
#11135 Re: Kodi/XBMC Media centar
hvala danak
danke irac
danke irac
- PlusSA
-
arminicos
#11137 Re: Kodi/XBMC Media centar
https://files.fm/u/kkjqp38zfb
Pozdrav za irca
naseg najboljeg druga na klix forumu..evo kako ja uzivam u njegovoj listi dok jos radi. Slikano u vecernjim satima na balkonu 
Pozdrav za irca
- karanana
#11138 Re: Kodi/XBMC Media centar
jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
dobijem listu i rucno kucam web adresu i onda mac adresu ako je potrebna. cesto pogrijesim slovo, znak itd..... i onda valja brisati i pretipkavati.
eh sad sa ovih irchevih 4000 linkova....ima li ikakav nacin da se ovo na neki copy/paste nacin unosi u OTT i tako provjerava lista po lista. kucajuci rucno me moze uzeti mjesecima da dodjem do liste koja valja i radi a da ne govorim o greskama koje napravim pretipkavajuci link u OTT?
ma mora da ima nacin.
dobijem listu i rucno kucam web adresu i onda mac adresu ako je potrebna. cesto pogrijesim slovo, znak itd..... i onda valja brisati i pretipkavati.
eh sad sa ovih irchevih 4000 linkova....ima li ikakav nacin da se ovo na neki copy/paste nacin unosi u OTT i tako provjerava lista po lista. kucajuci rucno me moze uzeti mjesecima da dodjem do liste koja valja i radi a da ne govorim o greskama koje napravim pretipkavajuci link u OTT?
ma mora da ima nacin.
-
kakavdanakneiskustvu
#11139 Re: Kodi/XBMC Media centar
irac300 wrote: ↑01/07/2024 16:12Naravno da mozes gledati i na racunaru. Imas nekoliko playera od SF-a do VLC ili PotPlayera.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/07/2024 15:29znaš da sam ja laik,šta da uradim sa fajlom,downloadovao sam ga,šta dalje?
Skini odavde:
https://potplayer.en.softonic.com/download
Instaliraj, pokreni. Desni klik misom, open, open URL i iz fajla koji sam ti poslao kopiraj jednu od listi, tj. link i zalijepi u polje koje ti se otvorilo. Potvrdi sa OK i to je to. Ako lista radi, ucitat ce ti se kanali na desnoj strani.
Na SF Playeru koji koristis, prvo kopiraj jednu od listi, otvori browser i u radnu traku unesi kopiranu listu. Vidjet ces da ce ti se downloadovati m3u fajl. Otvori SF Player, desni kut, tri tackice, covjeculjak sa znakom plus, playlists. Otvorit ce ti se prozorcic, u polju Location ides na tri tackice i potrazi m3u fajl koji si ranije skinuo. Potvrdi sa OK i lista ako radi ucitat ce ti se isto kao i MAC.
hvala na detaljnom pojašnjenju,ovdje ima listi sa hiljade listi sa hiljade kanala,meni treba 20-tak maksimalno ali tebi hvala do neba.
može li i ako može kako ovo fercerati u ,ako se to tako zove,smart box koji sam neki dan uzeo i spojio sa tv?
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#11141 Re: Kodi/XBMC Media centar
i mene to zanima, ali pošto sam ja to tek počeo koristiti, i slabo gledam kanale na tv, zanima me ono osnovno,kako ubacivati liste u box?karanana wrote: ↑01/07/2024 17:10 jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
ma mora da ima nacin.
- irac300
#11142 Re: Kodi/XBMC Media centar
Liste sam filtrirao kroz iptv checker, 99% ih radi. Naravno, s vremenom ce ih gazde gasiti ovisno koliko se na neku listu nakači korisnika.karanana wrote: ↑01/07/2024 17:10 jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
ma mora da ima nacin.
Najlakše za testiranje je računar ili laptop i playeri koje sam gore iznad spomenuo.
Ubacivanje m3u liste se ne radi ručno, nego upravo kako si spomenuo copy/paste. Ja za fire stick koristim aplikaciju na telefonu FireTv. Uparim je sa fire stickom i onda preko telefona sve radim, između ostalog kopiram neku listu i unesem u stick.
Ako ne koristis stick, imas mali milion remote aplikacija za boxove i televizore.
Inace, najbolja aplikacija za m3u liste je Televizo.
- karanana
#11143 Re: Kodi/XBMC Media centar
odlicno, ovo ce mi pomoci. a super je i to da vecina listi sad za sad radiirac300 wrote: ↑01/07/2024 17:50Liste sam filtrirao kroz iptv checker, 99% ih radi. Naravno, s vremenom ce ih gazde gasiti ovisno koliko se na neku listu nakači korisnika.karanana wrote: ↑01/07/2024 17:10 jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
ma mora da ima nacin.
Najlakše za testiranje je računar ili laptop i playeri koje sam gore iznad spomenuo.
Ubacivanje m3u liste se ne radi ručno, nego upravo kako si spomenuo copy/paste. Ja za fire stick koristim aplikaciju na telefonu FireTv. Uparim je sa fire stickom i onda preko telefona sve radim, između ostalog kopiram neku listu i unesem u stick.
Ako ne koristis stick, imas mali milion remote aplikacija za boxove i televizore.
- typeOnegative
#11144 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako može šibni i meni, hvala:)irac300 wrote: ↑01/07/2024 17:50Liste sam filtrirao kroz iptv checker, 99% ih radi. Naravno, s vremenom ce ih gazde gasiti ovisno koliko se na neku listu nakači korisnika.karanana wrote: ↑01/07/2024 17:10 jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
ma mora da ima nacin.
- dembele
#11145 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako mogu liste na pp od bilo koga kome je @irac poslao? Hvala
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11146 Re: Kodi/XBMC Media centar
karanana wrote: ↑01/07/2024 17:10 jedno bas bas pocetnicko pitanje, nemojte mi se smijati kad vam kazem kako unosim liste u moj OTT player na TV-u......
ma mora da ima nacin.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11147 Re: Kodi/XBMC Media centar
Mozel i meni na pepe ti linkovi ko ima... hvala... od karanane necu trenutno je na podu broji ovcice 
- karanana
- Peacean
#11149 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ne daj nikome, nisu zaslužili 
-
kakavdanakneiskustvu