Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
azurna_obala wrote: ↑01/07/2024 12:57
I sve se ovo dešava u nečijem komšiluku, dok neko sa druge strane zida pije kafu, ovamo ženu muče, ima li kakav komšija da šta uprati korisno???
Ko zna, možda su je bili omamili sa nečim ili je galama iz tih stana bila učestala pa komšiluk navikao ili su prazni stanovi okolo ....kod svekrve 20 stanova od toga pola prazno a i ovo što ima većinom đuturumi, ne čuju, jedva pokretni...
Nema raja naviku da zovne policiju i kad zovnes tebe ispeglaju.
U pravu je vjesalica, ja sa komdilukom ne komuniciram, samo dobar dan. Odveo djete par puta u park saznao sve koga je zena ostavila, ko je prevario zenu, ko ima autisticno djete, gdje ko radi, ko ima spor sa opstinom, ko je prodao a ko iznajmio stan. Ja se sjebo, majke mi ne znam ni ime prvoh komsija, vrata do vrata. Jebote ja radio sa novim kolegom mjesec dana, za vikend sjedim sa zenom kaze mi ona onaj ti mase pokazuje nesta. Ma reko nije meni, nikad vidio covjeka. Kaze zena jes tebi. Kontam hoce ds se bije, isareti nesta. Ja prisao reko je li meni mases
Kaze pa radimo zajedno je li me to nisi poznao. Znaci mjesec dana jedan kraj drugog, gledamo se pola dana
Kad razmislim mozda komdiluk prica da sam i ja autistican
Nivo tvoje selekcije bitnih od nebitnih informacija je za divljenje.
Skidam kapu.
nije stvar normalnosti, nego uračunljivosti. obzirom na napisano, itekako su bili planirani i organizovani, dakle, uračunljivi.
ono što mi je upalo u oči u avazovom članku:
estradizacija zločina i bolesti.
ne optužujem avaz za nešto čega nema i u normalnijim državama... ali svakako ostavlja bljutav okus u ustima.
On je i prije lezao u bolnici 4 god. Koliko sam shvatila iz napisanog. Za pretpostaviti je da lik zaista nije normalan.
E mater…? Ocigledno psihopata kao i komsija ili sta je vec.
ne mora biti da je bio neuračunljiv. samo ležanje ga ne pravda automatski. ali svakako da za ovakve tipove treba postojati ustanova zatvorenog tipa. evidentno je opasan po okolinu.
ako mogu oni jadnici u Pazariću biti zatvoreni, ne vidim što i on ne bi bio.
Upravo tako.U ratu su se pojedinci izvlačili na "ludilo" , leži par mjeseci i dobije papire.Onda na taksi.Kad je to uzelo maha nekome je palo na pamet da "lud" ne može prevoziti narod...pa se tome stalo u kraj.
Feđa jeste lud...i golem lažov.Treba mu medijske pažnje
moimoi wrote: ↑01/07/2024 12:38
On je i prije lezao u bolnici 4 god. Koliko sam shvatila iz napisanog. Za pretpostaviti je da lik zaista nije normalan.
E mater…? Ocigledno psihopata kao i komsija ili sta je vec.
ne mora biti da je bio neuračunljiv. samo ležanje ga ne pravda automatski. ali svakako da za ovakve tipove treba postojati ustanova zatvorenog tipa. evidentno je opasan po okolinu.
ako mogu oni jadnici u Pazariću biti zatvoreni, ne vidim što i on ne bi bio.
Upravo tako.U ratu su se pojedinci izvlačili na "ludilo" , leži par mjeseci i dobije papire.Onda na taksi.Kad je to uzelo maha nekome je palo na pamet da "lud" ne može prevoziti narod...pa se tome stalo u kraj.
Feđa jeste lud...i golem lažov.Treba mu medijske pažnje
Rat je druga stvar.. i nije tesko puknuti u ratu.
Ovaj se sigurno nije izvlacio od sluzenja vojske jer ima 38god.
Cetiri godine lezao u ludari.. nije to ba malo.
Njegova mater je izgleda ozbiljnija saucesnica nego se mislilo
I sve se ovo dešava u nečijem komšiluku, dok neko sa druge strane zida pije kafu, ovamo ženu muče, ima li kakav komšija da šta uprati korisno???
Ne brini se, da slavis rodjenje djeteta, rodjendan ili ako ti je neko dosao koga nisi dugo vidio odmah bi ti zvali policiju. Dok zenu bez ikakvih problema mozes rastaviti od života, svi se prave gluhonijemi
Dimu1927 wrote: ↑01/07/2024 12:36
Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".
Ma nije on kriv samo nije on malo dobar, treba ga resocijalizovati
jel bilo onih izjava da su bili fine i tihe komšije za poželiti?
Njegova mater je izgleda ozbiljnija saucesnica nego se mislilo
Ne brini se, da slavis rodjenje djeteta, rodjendan ili ako ti je neko dosao koga nisi dugo vidio odmah bi ti zvali policiju. Dok zenu bez ikakvih problema mozes rastaviti od života, svi se prave gluhonijemi
Zvali su mi policiju, čim sam došla s bebom iz bolnice, nije prošao mjesec, stoka bolesna
Šta vele advokati, pustiti jadnu staricu. Pleme joj psihopatsko jebem, rodila bolesnika, a i sama takva..Lijepa Amerika, na el.stolicu i pali, nema star i nemoćan. Ja ne mogu da vjerujem gdje mi živimo i šta se povampirilo u narodu, osobito nakon one usrane korone ovakvi slučajevi su sve brutalniji i uzasniji.
last mohicans wrote: ↑01/07/2024 15:35
Šta vele advokati, pustiti jadnu staricu. Pleme joj psihopatsko jebem, rodila bolesnika, a i sama takva..Lijepa Amerika, na el.stolicu i pali, nema star i nemoćan. Ja ne mogu da vjerujem gdje mi živimo i šta se povampirilo u narodu, osobito nakon one usrane korone ovakvi slučajevi su sve brutalniji i uzasniji.
Znala sam da bez Omara neće moći
Brani li on ikad pošten svijet?
Ma sto bi. Uzima slucajeve koje niko nece. Dobija lovu… dovoljno da pokrije troskove pudera, a neko mora i monstrume “braniti”.
Mozda ih brani po sluzbenoj duznosti. Osim toga,voljeli ga ili ne, pravo stranke je hoce li angazovati njega, ili nekog drugog, ko si da mu to uskratis? Pa Zakon nigdje nije uskratio pravo na odbranu, nije diktatura.
Previse je white trasha na cesti, po favelama a vidimo i komunistickim neboderima
Propast socijalisticko tranzicijske obitelji
Bodu za pogled
Gaze na zelenom
A vidimo da i zesci zlocini nisu strani
Truba wrote: ↑01/07/2024 18:57
Previse je white trasha na cesti, po favelama a vidimo i komunistickim neboderima
Bodu za pogled
Gaze na zelenom
Truba wrote: ↑01/07/2024 18:57
Bodu za pogled
Gaze na zelenom
Nego, znas li ti ovog?
Mislim pitam, jer se manje vise krscanska komuna u Sa poznaje
Mozda ih brani po sluzbenoj duznosti. Osim toga,voljeli ga ili ne, pravo stranke je hoce li angazovati njega, ili nekog drugog, ko si da mu to uskratis? Pa Zakon nigdje nije uskratio pravo na odbranu, nije diktatura.
Ma znam ba, ali vazda ovaj najgori ološ.....a lično ja bih ovakvim zabranila pravo na odbranu, ako je sin bolestan šta je stara onda?
Ovo je baš tegobno čitati šta se piše po portalima...kontaš ovakve stvari u grdnoj Americi samo moguće
Stara je po meni glavni akter.. on ako je lud, iskoristen je.. Mater je morala vidjeti promjene na vrijeme ako ima sch.
Isto kao i pomagac. Ubi me ako ona nije “mastermind”
Ma znam ba, ali vazda ovaj najgori ološ.....a lično ja bih ovakvim zabranila pravo na odbranu, ako je sin bolestan šta je stara onda?
Ovo je baš tegobno čitati šta se piše po portalima...kontaš ovakve stvari u grdnoj Americi samo moguće
Izgleda da brzo zaboravljamo Smaju Cesira, Arnelu Djogic i ostale zrtve, pa mislimo da se samo nesto ruzno moze desiti u Ameriki. Trebamo se podsjecati, ali ne na trgovacki nacin kako novinari prave, vec na strucan. I kaznjavati maksimalnom kaznom.
Ko zna, možda su je bili omamili sa nečim ili je galama iz tih stana bila učestala pa komšiluk navikao ili su prazni stanovi okolo ....kod svekrve 20 stanova od toga pola prazno a i ovo što ima većinom đuturumi, ne čuju, jedva pokretni...
Nema raja naviku da zovne policiju i kad zovnes tebe ispeglaju.
U pravu je vjesalica, ja sa komdilukom ne komuniciram, samo dobar dan. Odveo djete par puta u park saznao sve koga je zena ostavila, ko je prevario zenu, ko ima autisticno djete, gdje ko radi, ko ima spor sa opstinom, ko je prodao a ko iznajmio stan. Ja se sjebo, majke mi ne znam ni ime prvoh komsija, vrata do vrata. Jebote ja radio sa novim kolegom mjesec dana, za vikend sjedim sa zenom kaze mi ona onaj ti mase pokazuje nesta. Ma reko nije meni, nikad vidio covjeka. Kaze zena jes tebi. Kontam hoce ds se bije, isareti nesta. Ja prisao reko je li meni mases
Kaze pa radimo zajedno je li me to nisi poznao. Znaci mjesec dana jedan kraj drugog, gledamo se pola dana
Kad razmislim mozda komdiluk prica da sam i ja autistican
Nivo tvoje selekcije bitnih od nebitnih informacija je za divljenje.
Skidam kapu.
moimoi wrote: ↑01/07/2024 19:41
Stara je po meni glavni akter.. on ako je lud, iskoristen je.. Mater je morala vidjeti promjene na vrijeme ako ima sch.
Isto kao i pomagac. Ubi me ako ona nije “mastermind”
Pa jeste
Samo ne znam sto su zvali policiju na kraju