Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I mene je malo stid
Samo sto ja ne branim opel nikad, kao ni bilo koji drugi brend. Samo skretanje teme na ono sto ja vozim govori o vasem mentalitetu a i pokretanje teme. Azijske nakaze je tema sprdancije samo takve a vi ovdje forumski rendzeri prema neistomisljenicima prosipate frustracije. to vise govori o vama nego o ostalim al hajd.
Do sipanja ulja
kravamuzara wrote: ↑01/07/2024 00:25
I da hoces na silu neka bespotrebna poredjenja raditi moras reći kakva petica, trista mogucih varijacija, obicni ovjes, adaptivni ovjes, karavan sa obicnim naprijed a zrakom nazad, ili adaptivnim naprijed a zrakom nazad, pa obicni M, pa adaptivni M, pa felge 17-18-19-20, pa gume nekad iste sirine naprijed i nazad a nekad nazad sire.
Sestica imas dva izbora, 17 ili 19 felge, i to je to.
Muzara konacno skontao razliku izmedju premiuma i azijske konfekcije
.
Jedan od bitnijih razloga masne cijene premiuma je bas ta gigantska logistika potrebna za toliko kombinacija svega i homologaciju, certifikaciju… Ko kupac prisiljen si platiti taj overhead cak i kad uzmes nesto totalno obicno.
Skontao muzara zasto su skuplji premiumi od azijski konfekcija sa 2 velicine gume
Hej objasni ovo amarku u cetri oka na susretu mazda fan kluba
Muzara konacno skontao razliku izmedju premiuma i azijske konfekcije
.
Jedan od bitnijih razloga masne cijene premiuma je bas ta gigantska logistika potrebna za toliko kombinacija svega i homologaciju, certifikaciju… Ko kupac prisiljen si platiti taj overhead cak i kad uzmes nesto totalno obicno.
Skontao muzara zasto su skuplji premiumi od azijski konfekcija sa 2 velicine gume
Hej objasni ovo amarku u cetri oka na susretu mazda fan kluba
Jedan od. Prvi i drugi najveci su pohlepa dionicara i masivna struktura i masivne plate menadzera i menadzercica i ostalih hohstaplera koji kao nesto rade.
Radije i dvije fabricke velicine koje pokrivaju potrebe 99% vozaca nego placati overhead za svu logistiku cak i kad uzmem klot premiuma.
Jebo vas premium sa 150 konja i drvenim nogama i drkanje na znak, daj barem 250 i adaptivni da znas zasto si dao pare.
Kad ti mazdaš kaže da si zatucan i da voliš nešto
Ka'e neću da plaćam skuplje a kupim klot bmwa
Pa eto ti odraza kokuzluka, ono bi najjeftinijeg i još kuka da je skup
Throttle wrote: ↑01/07/2024 14:40
Kad ti mazdaš kaže da si zatucan i da voliš nešto
Ka'e neću da plaćam skuplje a kupim klot bmwa
Pa eto ti odraza kokuzluka, ono bi najjeftinijeg i još kuka da je skup
Gdje ces veceg kokuzluka od klot premiuma, naguras jedva pare da selo vidi propeler na haubi.
Premium je kad je sestak sa postenim ovjesom i opremom, ako ces biti dzek budi kako spada.
basicm wrote: ↑01/07/2024 13:54
Sta kazete mazda 6 ili m5?
I upadose u istu recenicu
kazem rx7, ne bi se ni okrenuo za m5 tim vjeruj...
kamtarku bi vec vozio, al to su moji ukusi
Prvo ide “moj 540i je bolji mazde 6”, kazes okej, logicno da jeste, i treba da bude, pa slijedi, parafraziram, “hahaha sektasi stavljaju mazdu i m5 u istu recenicu”.