Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bato, izgleda ne prepoznaješ Rulofa umjetnika usto je i wannabe kontraverzni biznismen
A to je taj mentol
Kontraverzni biznismen=kriminalac?
da, to je taj. a otvorio neki fast food na chobaniji od narko novca, tako ide priča po brijačnici. krim milje mu se pojavljivao u spotovima ako se ne varam.
što se frenkija tiče on je krenuo prema desnom spektru, prema nekoj sda verziji bg sindikata.
Bato, izgleda ne prepoznaješ Rulofa umjetnika usto je i wannabe kontraverzni biznismen
A to je taj mentol
da, to je taj. a otvorio neki fast food na chobaniji od narko novca, tako ide priča po brijačnici. krim milje mu se pojavljivao u spotovima ako se ne varam.
što se frenkija tiče on je krenuo prema desnom spektru, prema nekoj sda verziji bg sindikata.
Ibro chicken wings je propao kad je smrk pao i shades of Ibro postao zanimljiv javnosti zbog tigra
ibro rentao ovu mecku i vilu sa kuravama od smrka, a cuna je koristio ovu mecku za jedan od svojih spotova
Last edited by tramvajtrojka on 30/06/2024 12:51, edited 1 time in total.
zomri wrote: ↑30/06/2024 12:30
Nisam to zapazio
pa evo prvi singl je "zli licemjerni zapad" priča, a "sivi dom" protiv jugonostalgičara, a znaš ko je to u političkom spektru. retweetaju ga sda botovi, avdo zove u emisiju.
I dok se još uvijek utvrđuje tačan motiv ubistva nesretne žene čije je tijelo danima bilo u stanu, saznajemo da je riječ o brutalnom zločinu kakav dugo ni nastariji policijski službenici, a ni tužioci nisu zapamtili.
Naime, Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao.
Policajci koji su došli na lice mjesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno tijelo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.
Da stvar bude šokantnija, on je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi i to sve dok je tijelo žene bilo u stanu. Objavio je više zajedničkih fotografija.
Nisam to zapazio
pa evo prvi singl je "zli licemjerni zapad" priča, a "sivi dom" protiv jugonostalgičara, a znaš ko je to u političkom spektru. retweetaju ga sda botovi, avdo zove u emisiju.
Ne kazem da nisi u pravu ali sta je tacno Frenkie pogrijesio u Sivom Domu? U pravu je u vezi sa pricom oko vizionara Stulica, olimpijade, U2 na Kosevu. Zbog te bolesne nostalgije idemo gledati Rammstein i Nick Cavea u Beograd, Pantera dolazi u Sloveniju, dakle susjedne zemlje ne znaju sta ce oko nastupa stranih imena. A sta mi imamo? Imamo price kako je bilo na U2 i kakav je vizionar bio Stulic.
Ne kazem da nisi u pravu ali sta je tacno Frenkie pogrijesio u Sivom Domu? U pravu je u vezi sa pricom oko vizionara Stulica, olimpijade, U2 na Kosevu. Zbog te bolesne nostalgije idemo gledati Rammstein i Nick Cavea u Beograd, Pantera dolazi u Sloveniju, dakle susjedne zemlje ne znaju sta ce oko nastupa stranih imena. A sta mi imamo? Imamo price kako je bilo na U2 i kakav je vizionar bio Stulic.
Nisam to zapazio
Ne kazem ja da nije upravu niti da je nuzno nesto pogrijesio, to su sve opsta mjesta manje vise. Pretjerana nostalgija svakako nije dobra, ali ako njemu nece zivot obiljeziti Olimpijada, on nigdje ne kaze sta hoce, koja to vrijednost?
Nasoj generaciji je rat obilhezio zivot....koji je proslost, a ljudi se kod nas stalno veacaju u proslost, neki zive jos uvijek proslost..zacarani krug.
Ja imao 3 godine za vrijeme olimpijade,..je li mislis da mi nesto posebno znaci??
Postujem...ali, ne sjecam se toga izuzev onih stvati koje sam vidio na tv-u ili cuo od starijih..
A to je taj mentol
Ibro chicken wings je propao kad je smrk pao i shades of Ibro postao zanimljiv javnosti zbog tigra
ibro rentao ovu mecku i vilu sa kuravama od smrka, a cuna je koristio ovu mecku za jedan od svojih spotova
- Čovjeka bodu nožem pored glavne ceste u gradu
- Bodu ga nozem na jednoj od najprometnijih pumpi u gradu
- Bodu ga nozem pred desetinama kamera na pumpi i oko nje
- Bodu ga nožem pred desetinama, pa i stotinama svjedoka, radnici pumpe, musterije, prolaznici, stanari iz obližnje Tinte.
Za pokušaj ubistva čini mi se da je kazna deset i više godina. I pored toga je i pred kamerama, stanarima i prolaznicima spreman počiniti krivično djelo za koje slijedi mnogo godina stanovanja u Zenici.
Nisam to zapazio
hali gali halid wrote: ↑29/06/2024 15:54
Ma narod pukao skroz, cesto vidim osobe za koje ne moras biti strucnjak da procijenis da nisu psihicki dobri, onda sve vise vidim alkoholicara, narkomana, grozno je postalo...
Imam osjecaj da je ovo trend u citavom svijetu. Od korone i lockdowna svi su nekako poludili i postali agresivniji.
Ima tu istine... da znate što ne znate a ja znam zbog prirode mog posla, koliko narkomana, alkoholičara, šizofreničara, PTSP-ovaca, osuđenih i ne osuđenih dilera, ubuca... i onih koji su na viken dopustu iz raznih zatvora na ulucama ne bi ste smijeli izaci iz kuce u po bijela dana a pogotovo ne iza akšama
- Čovjeka bodu nožem pored glavne ceste u gradu
- Bodu ga nozem na jednoj od najprometnijih pumpi u gradu
- Bodu ga nozem pred desetinama kamera na pumpi i oko nje
- Bodu ga nožem pred desetinama, pa i stotinama svjedoka, radnici pumpe, musterije, prolaznici, stanari iz obližnje Tinte.
Za pokušaj ubistva čini mi se da je kazna deset i više godina. I pored toga je i pred kamerama, stanarima i prolaznicima spreman počiniti krivično djelo za koje slijedi mnogo godina stanovanja u Zenici.
Kako? Zasto?
Pa zato sto zna da mu je u Zenici bolje nego na slobodi. Ima 3 obroka, ima doktora, u toplom suhom, ne placa kiriju režije... ima teretanu, samo jede i drka to mu je sav posao.
Da zna da ce svaki dan 8 sati morati na gradiliste da pravi autoput, da kosi travu oko miljacke... vjeruj mi da bi se zamislio da li bi uradio neko krivicno djelo
bumerangss wrote: ↑30/06/2024 17:06
Ima tu istine... da znate što ne znate a ja znam zbog prirode mog posla, koliko narkomana, alkoholičara, šizofreničara, PTSP-ovaca, osuđenih i ne osuđenih dilera, ubuca... i onih koji su na viken dopustu iz raznih zatvora na ulucama ne bi ste smijeli izaci iz kuce u po bijela dana a pogotovo ne iza akšama
Pretpostavljam da si upoznat sa ovom FB grupom ili barem nekim akterima
Kako je za Klix.ba saopćila glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić, Goranu Ravliću i njegovoj majci Ledžibi direktno se na teret stavlja djelo ubistva na okrutan način.
Last edited by sinuhe on 30/06/2024 18:01, edited 1 time in total.