SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- drug_profi
#81726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam siguran da je policija ovo mogla rijesiti, ali imam veliki problem zasto to tako i ne kazu.
Ovo je pokusaj skrivanja informaciha na nivou djeteta iz nizih razreda osnovne.
Ovo je pokusaj skrivanja informaciha na nivou djeteta iz nizih razreda osnovne.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#81727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jer niko ovdje nema pojma šta je standoff, nego kontaju da to ide k'o u filmovima, gdje Vin Diesel uleti sam i sve pobije, izvadi taoce i jupi hepi ending
veliki broj standoffova završi suicidom, policija NIKAD ne ide unutra ako smatra da postoji i promil šanse da će poginuti ijedan policajac.
sve ostalo su bajke, ali forumaši po običaju znaju najbolje
veliki broj standoffova završi suicidom, policija NIKAD ne ide unutra ako smatra da postoji i promil šanse da će poginuti ijedan policajac.
-
Cernes
#81728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto zbog maceta ih ubio. Kod nas uvijek komsije sve prate i znaju. Kakve gluposti deda naprica.
-
DebelinJoe
#81729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ostaje činjenica da je vodoinstalater sa Širokače nadmudrio i taktički porazio najelitniju policijsku jedinicu u drzavi.
Šta da je neka bjelosvjetska, renomirana i pravo zajebana teroristička grupa otela ljude, da su oteli komercijalnu punu putnika, u upala u Narodno pozorište ili tržni centar i uzela taoce? Kako bi onda naša policija reagirala?
Ovako ostaje sjećanje da je kruško - vodoinstalater zeznuo sistem.
Šta da je neka bjelosvjetska, renomirana i pravo zajebana teroristička grupa otela ljude, da su oteli komercijalnu punu putnika, u upala u Narodno pozorište ili tržni centar i uzela taoce? Kako bi onda naša policija reagirala?
- liyf
#81730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
naoružani vodoinstalater sa Širokače koji je zapalio kuću i ubio dva lica, a jedinica nije najelitnija u državi.DebelinJoe wrote: ↑29/06/2024 03:07 Ostaje činjenica da je vodoinstalater sa Širokače nadmudrio i taktički porazio najelitniju policijsku jedinicu u drzavi.
- vjeshalica
#81731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To si ti izjavio da je najelitnija.DebelinJoe wrote: ↑29/06/2024 03:07 Ostaje činjenica da je vodoinstalater sa Širokače nadmudrio i taktički porazio najelitniju policijsku jedinicu u drzavi.
Kantonalna podrska nije ni blizu specijalne jedinice federalnog Mupa ili drugih agencija
Ostaje sjecanje na tvoje lose procjene.
- vjeshalica
#81732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Haris.ba
#81733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vratio oruzje jer je zivac da ga zena ne raspuca.
Kuce u mahali pune oruzja.
"Ja sam starosjedioc".
Ovo da je neko u filmu sve izjavio, ja bih rekao ja laznog dijaloga. Niko ziv tako ne prica.
Kuce u mahali pune oruzja.
"Ja sam starosjedioc".
Ovo da je neko u filmu sve izjavio, ja bih rekao ja laznog dijaloga. Niko ziv tako ne prica.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#81734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa sto onda kriju sta je bilo, osim ako znaju da su nesto fulili... samo.je sada pitanje staVelkoski wrote: ↑29/06/2024 01:55 jer niko ovdje nema pojma šta je standoff, nego kontaju da to ide k'o u filmovima, gdje Vin Diesel uleti sam i sve pobije, izvadi taoce i jupi hepi ending
Jer vijesti su sve bile u fazonu pozara
Dođe ministar naredno jutro ko Burek u svemiru prica o XY stvarima, nismo mi nista znali, oni bili na lokaciji prije pozara
-
smijesni_ste
- vjeshalica
#81736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nove ubice u akciji:
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240629027
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240629027
.Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom dežurne tužiteljice Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, lišili su slobode 36-godišnjeg G.R. zbog krivičnog djela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) i 76-godišnju L.R. zbog krivičnog djela Saučesništvo u ubistvu (član 166. u vezi sa članom 31. KZ FBiH), te 67-godišnjeg L.J. zbog krivičnih djela Neprijavljivanje krivičnog djela ili učinitelja (član 345. KZ FBiH) i Pomoć učinitelju nakon učinjenog krivičnog djela (član 346. KZ FBiH) na štetu 38-godišnje N.R, iz Sarajeva.
Policijski službenici su u stanu u Kolodvorskoj ulici pronašli beživotno tijelo 38-godišnje žene N.R. koja je usmrćena prije više dana. Za ovo krivično djelo slobode su lišeni suprug preminule, G.R. (1988) i njegova majka L.R. (1948). U stanu su pronađeni predmeti i tragovi izvršenja krivičnog djela. Zbog osnova sumnje da je znao za smrt N.R., te da je pružio pomoć učiniocima, slobode je lišen L.J. (1957) iz Sarajeva
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#81737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne pricajte ljudi stvari koje ne znate.
Glede Mevlida, niko nije htio pucati, nego je kantonalac stisno mudanca i puco. Bez, optike, sa livade. Zato je i fulio prvi put.
Imbecili od novinara su cak i ime covjeka objavili.
- vjeshalica
#81738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pljuje po covjeku cije rezultate spremnosti u takmicenjima specijalaca ni u snovima i bajkama ne moze dostici. Cega se lik sjetio.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#81739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zamisli ti 300k kilometara nabili od stanice do buregdzinice i benziske pumpe
Sad se mogu kvalitetnije dovuci da napisu zapisnik
-
laik1981
- Rothmans
#81741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- sparky
#81742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Covjek je starosjedioc, rođen u toj ulici bukvalno, u kuci. Demobilisani borac sa vjerovatno kao i svi koji su tu proveli rat, posljedicama po fizicko i psihicko zdravlje.
Sve sto je kazao je istina i ne bi trebalo ovu tragediju svoditi na nivo forumske zajebancije. Jedna porodica ie unistena. Malo postovanja nije na odmet. Lp
-
made_in_sarajevo
#81743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja predlazem da odete u bazu i kazete specijalcima picke jedne hajte na sake.
Ali mislim da je katica kriv sto imaju sefa bez muda. Sve je to katica doveo u postavio pajel. Inace kad manje gledate swat seriju onda skontate da bas patrola-kombi u ovim situacijama ne radi na svoju ruku. Sad ako su dosli prije svega nek im sef kaze sto nije naredio bilo sta ili sto je naredio da cekaju
Ali mislim da je katica kriv sto imaju sefa bez muda. Sve je to katica doveo u postavio pajel. Inace kad manje gledate swat seriju onda skontate da bas patrola-kombi u ovim situacijama ne radi na svoju ruku. Sad ako su dosli prije svega nek im sef kaze sto nije naredio bilo sta ili sto je naredio da cekaju
- kabal1337
#81744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dzaba sve, fulio kad je najmanje trebao i to sve sto su ljudi vidjeli.vjeshalica wrote: ↑29/06/2024 06:07To si ti izjavio da je najelitnija.DebelinJoe wrote: ↑29/06/2024 03:07 Ostaje činjenica da je vodoinstalater sa Širokače nadmudrio i taktički porazio najelitniju policijsku jedinicu u drzavi.
Kantonalna podrska nije ni blizu specijalne jedinice federalnog Mupa ili drugih agencija![]()
Ostaje sjecanje na tvoje lose procjene.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#81745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronik ... ijena-zena
ovo-je-stan-horora-u-sarajevskom-naselju-pofalici-u-kojem-je-ubijena-zena
Ah lijepe uspomene na komunisticke tete i vrtic
Kadvidim ove nebodere proljev dobijem
Mada tu sam prve novce zaradio iseljavali nekog doktora
15 km
1999
ovo-je-stan-horora-u-sarajevskom-naselju-pofalici-u-kojem-je-ubijena-zena
Ah lijepe uspomene na komunisticke tete i vrtic
Kadvidim ove nebodere proljev dobijem
Mada tu sam prve novce zaradio iseljavali nekog doktora
15 km
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#81746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji quratz onda ulazes u nesto ako to isto ne mozes koristiti?liyf wrote: ↑29/06/2024 00:38Čovjek je njih ubio prije nego što se to išta desilo, kako kaže komšija. Ne možeš upasti u kuću u kojoj ne znaš šta se dešava, izgubićeš 15 momaka u koje su uložene stotine hiljada KM, u trening, obuku, edukaciju i opremu. Nisu napravljeni od plastike pa da nas boli qrac hoćemol ih izgubiti ili ne. Pogledaj talačke situacije u svijetu, niko ne upada u crno naslijepo i bez adekvatne nadmoći nad osobom koju pokušavaju neutralizovati, njih petorica (što se vidi na slici Avaza) sa puškama su u odnosu na njega male mace, ne znaju šta je u kući niti kako kuća izgleda iznutra (A NEMAJU SISTEM DA JE VIDE IZNUTRA), a kako kaže komšija on se zabarikadirao u kuću, tako da i kad bi ušli objetkivno ili bi se sakrili u halu dok im ne bi došla SIPA ili bi im bacio bombu i ubio ih sviju, jel to bilo potrebno?last mohicans wrote: ↑29/06/2024 00:27 Jaro, jesi sarkastičan ili si fakat ozbiljan? Pa prvi komšija im je mogao tlocrt kuće dati, pa nije bombaš iz filmova sa Kurt Raselom da je svu kuću miniro, lik je bio vodoinstalater, jbt. Za koji kurac služi specijalna, da konstatuje, eto ništa nismo mogliviša sila, porodična, kako debeljko ministar izvali. Kakva oprema da upadneš u kuću, pa ko kaže da je bilo sve pogašeno, pa i da jeste ni taj nesretnik ne bi vidio. Nisu naočale za noćno djelovanje SF, jbt. Šta su uradili, čekali da lik ovjeri njih dvoje, sebe, da bombom kuću zapali, a to nije mogao bombom, nego nekom kombimacijom, vjerovatno plinom. Za sve to su mu dali vremena. Poslušaj komšiju, čovjek tvrdi da je oko akšama sve počelo, a kuća planula u mrkloj noći. Opravdavati nesposobnu policiju samo drznik može. Ljudi iz dana u dan dokazuju da se ne bave ili ne znaju da bave svojim poslom. Kraj priče.
To je sve goli supljak. Gomila umisljenih, nesposobnih likova vodi sve sluzbe u ovoj nefoðiji..
Glavni posao specijalaca je šiša bruda, torbica, mahalica...nekima je to i posao.
- kabal1337
#81747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako nemaju sistem, imaju kamere
da li su evakuisali ljude iz okolnih kuca, kako su znali da je rucna bomba a ne 200 kg gnojiva i benzina?
To nije bio moguc ulaz, razmaknut crijep sagledati situaciju kamerom?
Da li je bila hitna na terenu, ako znaju da je talacka situacija?
da li su evakuisali ljude iz okolnih kuca, kako su znali da je rucna bomba a ne 200 kg gnojiva i benzina?
To nije bio moguc ulaz, razmaknut crijep sagledati situaciju kamerom?
Da li je bila hitna na terenu, ako znaju da je talacka situacija?
-
avijon
#81748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
al ga preseravaju ovi sto filmove gledaju sta je ovo
obdaniste 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#81749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sparky wrote: ↑29/06/2024 11:03Covjek je starosjedioc, rođen u toj ulici bukvalno, u kuci. Demobilisani borac sa vjerovatno kao i svi koji su tu proveli rat, posljedicama po fizicko i psihicko zdravlje.
Sve sto je kazao je istina i ne bi trebalo ovu tragediju svoditi na nivo forumske zajebancije. Jedna porodica ie unistena. Malo postovanja nije na odmet. Lp
- nepass1
#81750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Macka samo kap koja je prelila casu.dječak sa šibicama wrote: ↑28/06/2024 23:51 To je ovaj komsija izjavio za macku, i sad se svi macke uhvatili.
Nesto je tu dublje, pa oni su njega prebili prije dvije godine da je covjek oko izgubio, lezao na klinickom jedva mu zivot spasili. Ko zna sta je razlog, odnijeli sa sobom u grob.