Negdje je davno po medijima bilo da je "ovlašteni" zastupnik Milke za TK. Povezivan je i sa distribucijom Coca Cole u TK.
Nije siromah 100 posto.
Negdje je davno po medijima bilo da je "ovlašteni" zastupnik Milke za TK. Povezivan je i sa distribucijom Coca Cole u TK.
Distributeri su na nivou drzave.... to radi Orbico i Coca Cola sama za sebe. A od cega zivi, nemam pojma. Negdje je izjavio da je penzioner.DebelinJoe wrote: ↑27/06/2024 17:06Negdje je davno po medijima bilo da je "ovlašteni" zastupnik Milke za TK. Povezivan je i sa distribucijom Coca Cole u TK.
Nije siromah 100 posto.
Pa kad imas puno love oric te cuva da ti ko ne otme lovu a njemu neku sicu platis
Sa bananama iz Kolumbije.swanfilter wrote: ↑27/06/2024 17:16 Mozda grijesim, al cini mi se da jednom negdje procitao kako je i Oric bio u malinama il nesto tako ...
Ova zemlja je Bosna prkosna
Hvala druže po mikrofonudrag_gost wrote: ↑27/06/2024 21:24Ova zemlja je Bosna prkosna
Na njoj hoda armija Rame Isaka
Poslijeratnog zlatnog ljiljana
Malo Zenica, malo Bascarsija
Iz Blatuse, pa sve do Vratnika
Svadjamo se preko fejsbuka
Tu se brani Bosna ponosna
Iako nas niko ne napada
Point ce nastaviti.
Ma SDA bot accounti odavno prave ove pjesmice za Dinu, Ramu itd, mada ne mogu reći da su lošedječak sa šibicama wrote: ↑28/06/2024 00:02 Cekaj, ovaj hip hop sa berberom nije zajebancija? to stvarno, ozbiljno snimili?
Ja nisam iz Zenice al tacno je ovo vezano za Arnela i da je bio ministar al isto tako i tada u Vladi ZDK je bila znacajna njihova ruka a Ramo Isak je bio tada predsjednik KOZDK (A-SDA)._BataZiv_0809 wrote: ↑19/06/2024 08:14Momak, posto sam ja iz Zenice tesko da ti meni mozes objasnjavati ko i sta je Ramo Isak.
Frajer je izdanak SDA, koji je do sada promijenio dvocifren broj stranaka i koji u vijeca i parlamente ulazi sa 2 do 3 hiljade glasova koje mu obezbijedi njegova familija, zaposleni u njegovim firmama i njihove porodice. Zahvaljujuci tih 2 do 3 hiljade glasova frajer je postao tas na vagi i to preskupo naplacuje a racun placa Trojka. Kao glasac im i ja to strasno zamjerim, bez obzira sto je bio izbor ili Ramo ili Fadil pravosnazno presudjeni kriminalac.
Imas izbori.ba pa provjeri mu broj glasova.
U prethodnom sazivu vlade ZDK koju je predvodio SDA Mirza Ganic, pa onda Mirnes Basic, Arnel Isak je bio ministar, dakle frajer je postao ministar bez dana radnog staza u ranim 20tim. Jasno ti je da je on tu bio samo figura a da je stvarni ministar bio njegov babo. Uostalom izguglaj malo vidjet ces da je i sam tako odgovarao na teza novinarska pitanja "ne znam najbolje je da to pitate mog babu"
Dakle da te vratim na pocetak-TI SI TVRDIO da je Isake u vlast prva uvela Trojka, a to nije tacno. Nakadno si me pokusao svesti u blato šatro logiciranjem i pomjeranjem stativa, ali to ne moze tako.
Dakle, ne nije bio u Federalnoj vladi i ne-nije mu sin bio direktor javne ustanove to je tacno, ali je bio u kantonalnoj vladi, sin mu je bio ministar, privatni intimus ministar policije, savjetnik mu je bio Fadil Jaganjac (google ko je lik), imenovao je podobnog komesara policije i ko zna sta sve jos i to sve uz amin SDFA. I tad je parlamentarna vecina bila jako tijesna i Fuad Kasumovic im je zamalo rusio vecinu.
I ne moras me vise kvotat, sumnjam da cu vise biti ovako raspolozen da objasnjavam likovima poput tebe.
Ima on i neku zaštitatrsku firmu godinama.
Smatraš pogrešno.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 08:36 Smatram da je Ramo&Sons veća opasnost po opstanak Bošnjaka i BiH kao države nego velikosrpska politika. Opet kada vidiš koga će Amerika opet izabrati nekog svog "Ramu" onda ti bude jasno kakva je većina naroda ne samo u BiH već u svijetu. Gdje god upreš prstom imaš fenomen "Rame&Sons", od Italije, Mađarske, Srbije...ma gotovo sve.
Kakve kvalitete i viziju ima Ramo&Sons? To što snimi spot pun zastava sa ljiljanima ništa ne znači. Zamisli da Rami&Sons zapadne da pregovara sa američkom administracijom o sudbini naroda u nekom kritičnom momentu. Kontaš sada da je Ramo&Sons opasniji u tom smislu od velikosrpske agende?escobar__ wrote: ↑28/06/2024 09:27Smatraš pogrešno.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 08:36 Smatram da je Ramo&Sons veća opasnost po opstanak Bošnjaka i BiH kao države nego velikosrpska politika. Opet kada vidiš koga će Amerika opet izabrati nekog svog "Ramu" onda ti bude jasno kakva je većina naroda ne samo u BiH već u svijetu. Gdje god upreš prstom imaš fenomen "Rame&Sons", od Italije, Mađarske, Srbije...ma gotovo sve.
Ništa za Bosnu nije opasno kao velikosrpska, četnička politika.
Kako rekoh, ništa za Bosnu nije opasnije od velikosrpske ideologije.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 09:32Kakve kvalitete i viziju ima Ramo&Sons? To što snimi spot pun zastava sa ljiljanima ništa ne znači. Zamisli da Rami&Sons zapadne da pregovara sa američkom administracijom o sudbini naroda u nekom kritičnom momentu. Kontaš sada da je Ramo&Sons opasniji u tom smislu od velikosrpske agende?escobar__ wrote: ↑28/06/2024 09:27Smatraš pogrešno.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 08:36 Smatram da je Ramo&Sons veća opasnost po opstanak Bošnjaka i BiH kao države nego velikosrpska politika. Opet kada vidiš koga će Amerika opet izabrati nekog svog "Ramu" onda ti bude jasno kakva je većina naroda ne samo u BiH već u svijetu. Gdje god upreš prstom imaš fenomen "Rame&Sons", od Italije, Mađarske, Srbije...ma gotovo sve.
Ništa za Bosnu nije opasno kao velikosrpska, četnička politika.
+1 Svaka cast na komentaru, 100% si upravu. Sta se tice Rame i co, nikad jaci.escobar__ wrote: ↑28/06/2024 09:41Kako rekoh, ništa za Bosnu nije opasnije od velikosrpske ideologije.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 09:32Kakve kvalitete i viziju ima Ramo&Sons? To što snimi spot pun zastava sa ljiljanima ništa ne znači. Zamisli da Rami&Sons zapadne da pregovara sa američkom administracijom o sudbini naroda u nekom kritičnom momentu. Kontaš sada da je Ramo&Sons opasniji u tom smislu od velikosrpske agende?
Za Ramu znam da je ološ ali mi Ramo sigurno neće organizirat sekundarne i tercijarne masovne grobnice, etnički čistit prostor i oduzimat teritorij, nešto što od prekodrinaca doživimo svakih nekoliko decenija.
Ramo i baliluk/lopovluk bosanskih političara uopće ne mogu u istu ravan sa velikosrpskom ideologijom, kancerom koji onemogućava normalan život na ovim prostorima.
To što pišeš se podrazumijeva i o tome ne treba raspravljati niti ja o tome pišem. Ramo nema kapacitet za ono za šta smatra da ima i da ga zapadne napravio bi greške koje bi nas koštale novih masovnih grobnica i progona i u tom smislu njegovo je opasnije a ne o tome o čemu ti pišeš. Uostalom nebitno.escobar__ wrote: ↑28/06/2024 09:41Kako rekoh, ništa za Bosnu nije opasnije od velikosrpske ideologije.JovicSA wrote: ↑28/06/2024 09:32Kakve kvalitete i viziju ima Ramo&Sons? To što snimi spot pun zastava sa ljiljanima ništa ne znači. Zamisli da Rami&Sons zapadne da pregovara sa američkom administracijom o sudbini naroda u nekom kritičnom momentu. Kontaš sada da je Ramo&Sons opasniji u tom smislu od velikosrpske agende?
Za Ramu znam da je ološ ali mi Ramo sigurno neće organizirat sekundarne i tercijarne masovne grobnice, etnički čistit prostor i oduzimat teritorij, nešto što od prekodrinaca doživimo svakih nekoliko decenija.
Ramo i baliluk/lopovluk bosanskih političara uopće ne mogu u istu ravan sa velikosrpskom ideologijom, kancerom koji onemogućava normalan život na ovim prostorima.