Vidim da ti ako ne čitaš, ne propuštaš priliku da mi napomeneš da ne čitaš. Nije ti svejednodrug_profi wrote: ↑26/06/2024 22:57 Ne vidim sta ti pises. Neko ce ti vec odgovoriti, ako ko jos cita.
A neko će pročitati
Vidim da ti ako ne čitaš, ne propuštaš priliku da mi napomeneš da ne čitaš. Nije ti svejednodrug_profi wrote: ↑26/06/2024 22:57 Ne vidim sta ti pises. Neko ce ti vec odgovoriti, ako ko jos cita.
kako su preuzeli stranku?Prpa.ba wrote: ↑26/06/2024 11:17 Ja kad pisem da je krenulo zestoko nizbrdo prije kongresa, kada su asimi iz SDA presli u NiP, mene kolege forumasi zajebaju da sam izvisio za poziciju. Cak mi i imponuje da neko misli da sam neki faktor u politickom zivotu, ali dajte ba, da jesam ne bih gubio vrijeme na forumu![]()
Ljudi preuzeli stranku od idealistickih budala s desnice koji su politicki sagorili u blatu 2018-2021, i sada konzumiraju benefite dok prvoborci jedno po jedno ispadaju sa voza na ovaj ili onaj nacin.
Pri tome stranka polako tone, ali jebe se asimima, njihov portfelj je diverzifikovan.. volja im lijevo, volja im desno.![]()
Kritikovati bez alternative ipak nema smisla. Trojka je pomak u milimetrima, nazalost neki iz trojke ce sa chopom iz avaza otici na smetljiste istorije.Nama treba dobar reset a do reseta ce doci ili milom ili silom._BataZiv_0809 wrote: ↑26/06/2024 15:43Taman takodrug_profi wrote: ↑26/06/2024 13:00 Kad podvučeš crtu, sa Trojkom se pomaklo sa mjesta prema boljem.
Koliko boljem - zavisi šta su ti prioriteti.
I mislim da i pored ogromnih mana, Trojka nema alternativu.
A da treba kritikovati -treba svakako.
Ne treba se zajebavati jer tonemo...sjetićeš me se kad ostanemo bez plina i vode,curi na sve strane niko qrcom ne mrda a ide ljeto i redukcije na vidikudrug_profi wrote: ↑26/06/2024 22:54Izmedju partizana i termita je proslo vise od 30 godina. Kako bi bilo da se ravnamo po njemu, jer je to "najtezih 30 godina".PM72 wrote: ↑26/06/2024 21:22U vrijeme partizana nisu dovodili ljude sa sela i postavljali za direktore samo jer su u partiji...morali su znati posao.drug_profi wrote: ↑26/06/2024 21:18 E cuj propadamo i cuj termiti.... sad?
Sta je do njih bilo? Pcelice?
Sad dovedu nekakvog Crnog labuda za direktora Sarajevo gasa a veze s tim nema.Ili direktora VIK-a iz Zenice a radio u željeznicama kao referent...sve kupljene diplome bez grama iskustva i znanja
Ma kako nije...svaki segment,ama baš svaki je u dubiozi...fino sam ti opisao šta će se desiti...sjetićeš me se.
"Nije gore ned pod SDA"
Tri osnovna parametra:
nemoj tako on iz Austrije koji dana nije zivio pod SDA vlasti kaze da nam je sada gore neg kada je SDA bila_BataZiv_0809 wrote: ↑27/06/2024 10:10 Tako je.
Imas samo 1 alternativu i 1 referencu za poredjenje.
Komšo,
Ti meni spočitavaš "političko trolanje"?GandalfSivi wrote: ↑27/06/2024 10:14Tri osnovna parametra:
Fiskalni prihodi: Rastu li ili se smanjuju?
Infrastruktura: Rade li vise od proslih?
Legislativa: Donose li vise pro-EU zakona od proslih?
Sve ostalo je politicko trolanje iz stranackih kuhinja…
Jedini "uspjeh" je uzeti kredit i gej parada...drug_profi wrote: ↑27/06/2024 10:36Jel veća pamet ne uzeti kredit, i ne kupit limuzinu već pare koje imaš 'nako spiĆkat....?
Ti si bogami trol ili bot. neki klinac jesi. Ne moze biti da neko ne razumije ovo.PM72 wrote: ↑27/06/2024 10:38Jedini "uspjeh" je uzeti kredit i gej parada...drug_profi wrote: ↑27/06/2024 10:36Jel veća pamet ne uzeti kredit, i ne kupit limuzinu već pare koje imaš 'nako spiĆkat....?
Znaš,bio sam u miliciji pa poslije u policiji...glup i ograničen pa mi slabo "ulazi"...drug_profi wrote: ↑27/06/2024 10:42Ti si bogami trol ili bot. neki klinac jesi. Ne moze biti da neko ne razumije ovo.PM72 wrote: ↑27/06/2024 10:38Jedini "uspjeh" je uzeti kredit i gej parada...drug_profi wrote: ↑27/06/2024 10:36
Jel veća pamet ne uzeti kredit, i ne kupit limuzinu već pare koje imaš 'nako spiĆkat....?
A eno im Shapicha na par sati voznjekonektovan wrote: ↑27/06/2024 10:39 Ja trojki, nip-u jedino zamjeram sto nista ne rade po pitanku gradnje metroa..a to bi mnogo znacilo sarajlijama..
Apsolutno ne, i tebi se odmah izvinjavam ako si tako shvatio. Mislim na stranacke kuhinje i njihove trolove, koji su preko svojih medija, twitova, pa i trolova po forumima (ne tebe) toliko prosirili taj apstraktni narativ (za koji sam poprilicno siguran da je poprilicno netacan), da je jako lako upasti u apatiju i povjerovati da je sve gore nego sto jeste…PM72 wrote: ↑27/06/2024 10:35Ti meni spočitavaš "političko trolanje"?GandalfSivi wrote: ↑27/06/2024 10:14Tri osnovna parametra:
Fiskalni prihodi: Rastu li ili se smanjuju?
Infrastruktura: Rade li vise od proslih?
Legislativa: Donose li vise pro-EU zakona od proslih?
Sve ostalo je politicko trolanje iz stranackih kuhinja…