Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑23/06/2024 12:07
Uspjeh naseg drustva je u tome sto nema incidenata. Dobar odijek u svijetu svaki put bude i treba biti ponosan na to.
Okupljanje treba biti u sarajevu idalje, bez obzira koliko neandretalcima smetalo sto im je to bas bude pokazatelj da su manjina i da je sda nebitan faktor u sarajevu postao
Hoces reci da je osnovni cilj okupljanja alternativno seksualnih osoba u Sarajevu to da se salje politicke poruke tolerantnim sarajevskim konzervativcima i politickoj opoziciji?
I zbog toga ne treba organizovati protestna okupljanja u Bijeljini, Banjaluci, Listici i Medjugorju, gdje je tolerancija na daleko nizem nivou?
izvrsni direktor wrote: ↑23/06/2024 12:07
Uspjeh naseg drustva je u tome sto nema incidenata. Dobar odijek u svijetu svaki put bude i treba biti ponosan na to.
Okupljanje treba biti u sarajevu idalje, bez obzira koliko neandretalcima smetalo sto im je to bas bude pokazatelj da su manjina i da je sda nebitan faktor u sarajevu postao
Hoces reci da je osnovni cilj okupljanja alternativno seksualnih osoba u Sarajevu to da se salje politicke poruke tolerantnim sarajevskim konzervativcima i politickoj opoziciji?
I zbog toga ne treba organizovati protestna okupljanja u Bijeljini, Banjaluci, Listici i Medjugorju, gdje je tolerancija na daleko nizem nivou?
Dobro.
Pa ne bas, posto ja nisam organizator. Ne znam koji su motivi organizatora, osim onih koje javno iznose.
Ja bi naravno svasta nesta radio da gledam mudojed neandertalaca i kako se kobrcaju sa kojekakvim radikalnim izjavama a svjesni da su nebitni postali cak i medju svojim glasackim tijelom
Pa dobro, sasvim je u redu da ti podrzavas ove organizacije jer uzivas u tudjem gundjanju. I ja slicno gustam kad Avdo Avdic brutalno razvaljuje Trojku.
Bas zbog proklamovanih ciljeva organizatora mislim da bi od iduce godine bilo svrsishodno da pored glavnog protesta u Sarajevu, organizuju protest i u Listici i Banjaluci. Nije Bosna samo Sarajevo, i to opstina Centar.
Hocemo ljubav na sva tri jezika i na svakom pedlju BiH.
Meni je najsmješnije kad Zahiragići, DIAreje ili opskurni likovi poput Av Av,uglavnom SDA gUzije, seruckaju po trojci što su organizivali povorku ponosa,a da je SDA na vlasti ne samo da bi je organizovali nego se i naguzili svaki od njih pojedinačno i rado, i među sobom se zguzili po potrebi. Znači hodali bi u povorci golih guzica i svako malo se naguzili. Kasnije naravno sve bi to pravdali EU agendom i žrtvovanjem za narod i državu. Ko ih ne zna, na MMF-ov kredit bi ih uzeli.
Prpa.ba wrote: ↑23/06/2024 11:25
Nije mi bas jasno sta problematizujete.
Za razliku od HR i SRB, ovdje svako protestno okupljanje alternativno seksualnih ljudi prodje bez problema.
To sto vecina gradjana iskazuje nezainteresovanost ili prezir prema ovakvim okupljanjima je dozvoljeno, i kamilica u odnosu na scene iz Zagreba i Beograda.
Posto je Sarajevo apsolviralo ovu tematiku na kvalitetniji nacin nego i brojne EU prijestonice, mislim da je vrijeme da dogodine ovaj dogadjaj krene u ruralnijim sredinama u BiH, poput Lištice, Banja Luke, Bijeljine i sl. jer dok oni ne dostignu sarajevski standard, nema nam u EU.
To smo mi u Sarajevu neandertalci, pa nama treba u inat povorku, a u Banjoj Luci i Mostaru su sve nobles pa tamo povorka ne treba, tamo životni alternativci uživaju kao bubreg u loju?
Upravo si postigao da postaneš predmet mržnje sarajlija
Seyfo wrote: ↑23/06/2024 13:45
Meni je najsmješnije kad Zahiragići, DIAreje ili opskurni likovi poput Av Av,uglavnom SDA gUzije, seruckaju po trojci što su organizivali povorku ponosa,a da je SDA na vlasti ne samo da bi je organizovali nego se i naguzili svaki od njih pojedinačno i rado, i među sobom se zguzili po potrebi. Znači hodali bi u povorci golih guzica i svako malo se naguzili. Kasnije naravno sve bi to pravdali EU agendom i žrtvovanjem za narod i državu. Ko ih ne zna, na MMF-ov kredit bi ih uzeli.
Seyfo wrote: ↑23/06/2024 13:45
Pa i bila je parada 2020. za vrijeme kokain petak 13 Mario Nenadic sistem vrijednosti Senade vlade
Pa SDA je morala,to se ne pika. Isto kao što se ne pika ako je SDA -ov član bio vani u ratu,a drugima to spočitavaju. Uostalom,svaki član SDA je svakako u ratu dvaput ranjen i triput poginuo. Imaju i papire za to,svaki.
Povorki ponosa će biti ko god da je vlast....čak i da Zaha sutra bude kantonalni premijer...(ne do bog nikome da to doživimo)
Ovo ograničeno, mahalsko društvo treba da se navikne da postoji drugačije i to mentalno otvaranje balkanske konzerve ide u dobrom pravcu. Najbolje je to juče Puhalo opisao kad je rekao da je ovo u Sarajevu postalo obično i dosadno. I to je super stvar kada smo u toj fazi da nema više psovanja, prijetnji ili gađanja kamenjem, već je Povorka sasvim običan događaj.
Najgluplja stvar kojom se možemo baviti, i kao pojedinci i kao društvo, je ko koga jebe, što je nečija privatnost, a imamo toliko bitnih i nesređenih javnih stvari na koje nam je bolje i pametnije trošiti vrijeme i energiju.
A ovi šupljaci da su jedni kao 100% za a drugi 100% protiv je čisti populizam namjenjen već indoktriniranim ispranim mozgovima. I ko god nameće ova pitanja kao esencijalna je obični populista i ne želi nam dobro, već želi da kreira političku i društvenu polarizaciju.
Dragi moji glasači,
Želim da vas obavijestim da na predstojećim Lokalnim izborima nećete imati priliku svoj glas podrške ponovo dati meni.
Podsjećanja radi, ove četiri godine iako sam sa broja 31 ušla u Općinsko vijeće nastojala sam sve svoje zadatke i obaveze izvršavati na najvećem nivou, biti na usluzi Stranci, biti na terenu iako me stotine kilometara razdvajalo od moje porodice zbog poslovne prilike koju sam u međuvremenu dobila.
Iako znam da je porastao broj vas koji biste mi dali podršku ovaj put, nažalost, to nisu prepoznali oni koji su trebali.
Za mene vrijeme nije stalo, u prethodnom mandatu zasnovala sam svoju porodicu, ostvarila se kao majka, ispred mene su novi ciljevi koje želim ostvariti.
Koliko god se ljudima činilo da je politika prljav posao, opet moram priznati da sam u njoj upoznala divne ljude i stekla prijateljstva do kraja života.
Dragi moji glasači imala sam obavezu da vam ovo napišem, te da vas informišem da od danas nisam član Naroda i pravde, kao i da ću do kraja ovog mandata djelovati samostalno.
Život ide dalje, želim vam sve najljepše!
made_in_sarajevo wrote: ↑23/06/2024 14:45
@Prpa.ba kako to avdo razvaljuje trojku osim ako su tebi lazi sasvin uredu i smatras to razvaljivanjem kao i da je fadil ustvari nevin?
Za pocetak nam navedi gdje je to Avdo Avdic rekao da je Fadil Novalic nevin, nesto nisam upratio.
made_in_sarajevo wrote: ↑23/06/2024 14:45
Zar gazda efendic nije napravio lokom koji je preuzeo odrzavanje cistoce i kosenje trave? Bar se hvalio da je tako
@Prpa.ba kako to avdo razvaljuje trojku osim ako su tebi lazi sasvin uredu i smatras to razvaljivanjem kao i da je fadil ustvari nevin?
DebelinJoe wrote: ↑23/06/2024 15:09
Je li ovo počeo raspad u NIP -u?
Ode im Anida Skenderagić
Dragi moji glasači,
Želim da vas obavijestim da na predstojećim Lokalnim izborima nećete imati priliku svoj glas podrške ponovo dati meni.
Podsjećanja radi, ove četiri godine iako sam sa broja 31 ušla u Općinsko vijeće nastojala sam sve svoje zadatke i obaveze izvršavati na najvećem nivou, biti na usluzi Stranci, biti na terenu iako me stotine kilometara razdvajalo od moje porodice zbog poslovne prilike koju sam u međuvremenu dobila.
Iako znam da je porastao broj vas koji biste mi dali podršku ovaj put, nažalost, to nisu prepoznali oni koji su trebali.
Za mene vrijeme nije stalo, u prethodnom mandatu zasnovala sam svoju porodicu, ostvarila se kao majka, ispred mene su novi ciljevi koje želim ostvariti.
Koliko god se ljudima činilo da je politika prljav posao, opet moram priznati da sam u njoj upoznala divne ljude i stekla prijateljstva do kraja života.
Dragi moji glasači imala sam obavezu da vam ovo napišem, te da vas informišem da od danas nisam član Naroda i pravde, kao i da ću do kraja ovog mandata djelovati samostalno.
Anida im je bila prvoborac na Ilidzi, veliki radnik.
Zanimljivo da odlazi, ili zbog linije sa Arijanom, ili joj Muzur nije zelio dati visoku poziciju na listi, ili je maknuta sa spiska lojalista Muzurovih novih prijatelja.
DebelinJoe wrote: ↑23/06/2024 15:09
Je li ovo počeo raspad u NIP -u?
Ode im Anida Skenderagić
Dragi moji glasači,
Pa je li ovo otisla vani?
Živi, radi i politički djeluje na relaciji Sandzak - Ilidža. Mislim da ovo miriše na politički raspad NIP i to iz tačke gdje su najjači, a to je Ilidza.
Mislim da ćemo u narednim danima i sedmica gledati slične objave tipa "informišem vas da od danas nisam član Naroda i pravde."
Ne bi se začudilo da Danijala Kristić i Nermin Muzur dignu sidro. Šteta, bili su ekipa koja je obećavala.
E ako će NIP raspasti zbog dotične gospodje onda se nikada nije trebao ni osnovati.
Gospodja se udala, ostvarila se kao majka. Super, čestitamo. A sada bi da bude stotinama kilometara daleko, povremeno dodje i da opet bude na listi za OV.
Pa majku mu, treba preći u SDA i nemoguće postaje moguće.