Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne trolam,samo kazem moz biti uber neka marka, ali ako bude razlika od originala koji sam probao more niz ulicu ladno.
BK u USA i EU je hladno 30% veci nego kod nas..
KFC takodjer burgeri
Poenta je da fakat jedes kao sto MCD bio kakav ovdje takav svuda, a ne mini ultra porcije a cijene jednake -eu
gdje su mini porcije kad su mašine i kalupi u kojima se peku iste veličine kao u ostatku evrope i svijeta, bas ce ono jedan KFC doci i reci eh idemo zajebati bosnju i uvaliti mu manje porcije
ne trolam,samo kazem moz biti uber neka marka, ali ako bude razlika od originala koji sam probao more niz ulicu ladno.
BK u USA i EU je hladno 30% veci nego kod nas..
KFC takodjer burgeri
Poenta je da fakat jedes kao sto MCD bio kakav ovdje takav svuda, a ne mini ultra porcije a cijene jednake -eu
Neka izbora, a to za porcije nisi u pravu, BK ili KFC meni su isti npr u FR i kod nas....samo imas razlicite menije...meni samo cijene smetaju...mogli su kod nas malo vise sniziti....razlika je u 2 3 eura zavisi gdje
neka izbora, i treba da dodje sto vise ovih cuda, ali probao sam taco bell u spaniji i iskreno bilo mi je srednja zalost, dosta vise sam ocekivao iz nekog meni nepoznatog razloga...
recimo, prije bih narucio iz Saburita kod nas nego opet otisao u taco bell u barsi..
Rugafet wrote: ↑19/06/2024 20:02
Ja žderem često u TB. Najčešće Crunchy Taco Supreme, žvajznem 4 zalijem Dr. Papperom i milina.
Evo neke cijene sa sajta
I onda se pitaju sto je pretilost u americi tolika ove cijene za njihov standard su kao za nas cijena jedne kifle u pekari
Ja žderem često u TB. Najčešće Crunchy Taco Supreme, žvajznem 4 zalijem Dr. Papperom i milina.
Evo neke cijene sa sajta
Molim ne koristite debilne servise za IMG upload, imgur.com radi sasvim dobro
slazem se da imgur radi najbolje. sto ste onda uklonili ono fino imgur dugme koje je bas dobra stvar bilo?
sta je s pricom o popeysu? mada ne znam da bi i kfc i popeye mogli dobro raditi, nije veliko trziste a zasiceno vec sa kfc-om. mozda sam u krivu.
Evo neke cijene sa sajta
Molim ne koristite debilne servise za IMG upload, imgur.com radi sasvim dobro
slazem se da imgur radi najbolje. sto ste onda uklonili ono fino imgur dugme koje je bas dobra stvar bilo?
sta je s pricom o popeysu? mada ne znam da bi i kfc i popeye mogli dobro raditi, nije veliko trziste a zasiceno vec sa kfc-om. mozda sam u krivu.
ide i Popeye's al njega uvode albanci koji drze licencu za BK
Probao Subway po evropi, sendvic ko sendvic. Barem se meni nesto nije razlikovao od drugih sendvicara gdje sastavljas svoje
prije par godina u Becu, uletim u Subway, gledam one sendvice, cijene, top, kad ono slika cijele kifle, u biti cijena 6 Eura 1/4 kifle
levatski ispao, suti pojedi i nikad vishe hahah
Eh dobro si me napomenuo i na to, i ja sam se prvi put zaletio misleci da je to cijena ali ustvari nista Sigurno se ne isplati davati vise od 6e za ono