SDA-All about

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#87551 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

sehohari wrote: 19/06/2024 20:49 Znam da je malo mišljenje kontroverzno

Ali za Bakirovu kćerku, pretpostavljao bi da vozi bolje auto. A po oštećenjima zaključujem da je to njeno vozilo, ne možeš drugo udariti naprijed i pozadi od jednom.
Vjerovatno sluzbeno
tramvajtrojka

#87552 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Ali za Bakirovu kćerku, pretpostavljao bi da vozi bolje auto. A po oštećenjima zaključujem da je to njeno vozilo, ne možeš drugo udariti naprijed i pozadi od jednom.
jok pogledaj gdje je pukla ovo vozilo u zadnji kraj a ovo naprijed je od siline udara u sljedece vozilo se iskrivilp
noviclan

#87553 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

Zivo tatoyo
jazzer

#87554 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Al zato mama zna šta valja od auta.

Doduše, možda i ne zna ali zato zna šta je skupo :-D
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#87555 Re: SDA-All about

Post by PreWiBa »

jazzer wrote: 19/06/2024 21:27

Al zato mama zna šta valja od auta.

Doduše, možda i ne zna ali zato zna šta je skupo :-D
Naravno da zna, ha ja.

Samo ne zna da parkira :mrgreen:
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#87556 Re: SDA-All about

Post by PreWiBa »

noviclan wrote: 19/06/2024 21:09

Zivo tatoyo
Čuj Toyota.

Nisu oni sirotinja ba, ako nije makar Audi ne pika se kod takvih...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#87557 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Kristina Spajić Perić

🔴Imate 20 minuta da obrišete tekst, ultimativno je prijetio pravni tim Jasmine Izetbegović, nakon što smo objavili da je imala prometnu nezgodu u Stocu i prijetili tužbama.
(https://www.hercegovina.info/.../kcerka ... ../225074/)
🔴Prekršili smo kažu nekoliko konvencija i narušili njezinu intimu. Kada uživaš blagodati toga što si Izetbegović to ti godi. Kada ne moraš u Njemačku ili u Dubrovnik na sezonu jer si Izetbegović to je dobro. Kada si direktorica nekoliko hotela u Sarajevu, a otac ti dovede predsjednika Turske da ti bude kum, a objave te svi mediji u regiji, to ti nije narušilo intimu.
🔴Kada se objavi da si udarila dva parkirana auta ušli smo ti u intimu. Ušli smo u intimu i drugih članova obitelji - zetova predsjednika stranaka pišući o njihovim solarnim i MHE poduhvatima. I opet ćemo.
❤️Jednostavno volimo biti intimni s dobrostojećom rodbinom onih koji su na nama zadnjih 30 godina prekršili sve konvencije, raselili nas po svijetu i ostavili nas da se mučimo u sadašnjosti, a budućnost nemamo. I ne brišimo članke, tužite gospodo!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#87558 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Truba wrote: 19/06/2024 21:42 Kristina Spajić Perić

🔴Imate 20 minuta da obrišete tekst, ultimativno je prijetio pravni tim Jasmine Izetbegović, nakon što smo objavili da je imala prometnu nezgodu u Stocu i prijetili tužbama.
(https://www.hercegovina.info/.../kcerka ... ../225074/)
🔴Prekršili smo kažu nekoliko konvencija i narušili njezinu intimu. Kada uživaš blagodati toga što si Izetbegović to ti godi. Kada ne moraš u Njemačku ili u Dubrovnik na sezonu jer si Izetbegović to je dobro. Kada si direktorica nekoliko hotela u Sarajevu, a otac ti dovede predsjednika Turske da ti bude kum, a objave te svi mediji u regiji, to ti nije narušilo intimu.
🔴Kada se objavi da si udarila dva parkirana auta ušli smo ti u intimu. Ušli smo u intimu i drugih članova obitelji - zetova predsjednika stranaka pišući o njihovim solarnim i MHE poduhvatima. I opet ćemo.
❤️Jednostavno volimo biti intimni s dobrostojećom rodbinom onih koji su na nama zadnjih 30 godina prekršili sve konvencije, raselili nas po svijetu i ostavili nas da se mučimo u sadašnjosti, a budućnost nemamo. I ne brišimo članke, tužite gospodo!
:thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#87559 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-je-k ... /240619188

Koji glupani
Kapidzic nakoksan nema drugog objasnjenja
Truba

#87560 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Prikazuje zgrabih premijere kao da ih sda nije podrzala i imala svoje ministre

Onda retroaktivno denisa zvizdca navodi ko nip

Mogli bismo navesti da kpj vlada poratnom bih jer su vecinanjih imali partjske knjizice
Jordan1961

#87561 Re: SDA-All about

Post by Jordan1961 »

Truba wrote: 18/06/2024 20:27 bordeluša :mrgreen:
Opet prezvakani SIS spinovi?
Sto se bolan ne brines o tome ko je Francekovoj Nevenki djecu pravio i gdje i ko je sve prejahao preko nje kad je babo vratio u Zagreb?
Pocistis prvo u svom dvoristu domacine.
Better Man

#87562 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

_BataZiv_0809 wrote: 19/06/2024 22:07 https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-je-k ... /240619188

Koji glupani
Kapidzic nakoksan nema drugog objasnjenja
Besramni lažov i idiot. Samo za vrijeme mandata Nermina Pečanca, Edina Forte i Nihada Uka SDA nije bila dio vlasti i 3 mjeseca mandata Fikreta Musića. Iz navedenog se jasno vidi da u periodu od 1995.g do 2018.g Sda nije bil.a dio vlasti ukupno 2 godine i 3 mjeseca i treba dodati da su u periodu od kako je Forto imenovan za premijera, bili dio vlasti kad su zahvaljujući DF-u smjenili Fortinu Vladu.
made_in_sarajevo

#87563 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

A laz kako smo zaduzeni za 700 miliona, a pasce narkomansko ne smije reci za sta smo zaduzeni za promjenu.

Prozor kad kupite nov za tramvaj javite se stoko fasisticko narkomanska. Eto ne morate tramvaj ili trolu kupiti, kupite jedan NOV prozor za promjenu
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#87564 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Jordan1961 wrote: 20/06/2024 08:19
Truba wrote: 18/06/2024 20:27 bordeluša :mrgreen:
Opet prezvakani SIS spinovi?
Sto se bolan ne brines o tome ko je Francekovoj Nevenki djecu pravio i gdje i ko je sve prejahao preko nje kad je babo vratio u Zagreb?
Pocistis prvo u svom dvoristu domacine.
ne dobija sendviče za to već da loži Prošnjake kako su seljoberi ako nisu rvacko cvijeće
Truba

#87565 Re: SDA-All about

Post by Truba »

pa jel joj muž vralsnik bordela
ja ne znam ni jednog vlasnika bordela
kako ga je upoznala?
je li posjećivala bordel

jaslina jel ti muž bio vlasnik bordela je li to istina?

treba li obitelj, sada dolazim u iskusenje da napisem salu na racun begovica i izmeta koji su popljackali vascelu naciju,
izetbegovic nekog trola na internetu da je brani

kako bijedno mora biti braniti jednu bivšiu suprugu bordelaša i unuku lika koji je potpisao RS

eej jaro nakon 4 godine makljaže on potpisuje nešto što je trebo odmah potpisati i nudili mu frajko promijenio misljenje od slijetranja aviona do televizije...osobno jedno mislio do 12 a drugo poslije 12... i taj lik dobije milijun glasova :lol: plebiscit

vidim sad je popularno nekog nazivati botom... ja sam stariji i od tog pojma i od klixa i od samog sa x a
kako neshvatate da neki ljudi vole napisati koju riječ za svoju dušu
mene boli đon oćete li vi to pročitati shvatiti ili što već meni je lakše kada napišem

jos jednom ponavljam SDA je nama Bog i batina... već 25 godina ne živim na teritoriju pod kontrolom HDZa
imam pravo kritizirati temeljnu stranku u Bosnjakaa
Jordan1961

#87566 Re: SDA-All about

Post by Jordan1961 »

Truba wrote: 20/06/2024 23:10 pa jel joj muž vralsnik bordela
ja ne znam ni jednog vlasnika bordela
kako ga je upoznala?
je li posjećivala bordel

jaslina jel ti muž bio vlasnik bordela je li to istina?

treba li obitelj, sada dolazim u iskusenje da napisem salu na racun begovica i izmeta koji su popljackali vascelu naciju,
izetbegovic nekog trola na internetu da je brani

kako bijedno mora biti braniti jednu bivšiu suprugu bordelaša i unuku lika koji je potpisao RS

eej jaro nakon 4 godine makljaže on potpisuje nešto što je trebo odmah potpisati i nudili mu frajko promijenio misljenje od slijetranja aviona do televizije...osobno jedno mislio do 12 a drugo poslije 12... i taj lik dobije milijun glasova :lol: plebiscit

vidim sad je popularno nekog nazivati botom... ja sam stariji i od tog pojma i od klixa i od samog sa x a
kako neshvatate da neki ljudi vole napisati koju riječ za svoju dušu
mene boli đon oćete li vi to pročitati shvatiti ili što već meni je lakše kada napišem

jos jednom ponavljam SDA je nama Bog i batina... već 25 godina ne živim na teritoriju pod kontrolom HDZa
imam pravo kritizirati temeljnu stranku u Bosnjakaa
Opet ni slova o princezi Nevenki? Ni o SDA. Samo SIS spinovi gdje ni slovo nije tačno.
Ni a o Cirilovoj imovini? Soko odleprsao? Aluminij se istopio? Čuvate PC koju je Franjo stvorio i potpisao?
Ni b o opljačkanoj Hrvatskoj od obitelji Tuđman?
Tvrtko II Kotromanić

#87567 Re: SDA-All about

Post by Tvrtko II Kotromanić »

joj kad dijasporasi krenu ovu buducu dzehenemsku porodicu braniti :run:
drug_profi

#87568 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Mislim, šta prigovara Trubi?
Nije istina nešto što je Truba napisao ili šta?
tramvajtrojka

#87569 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

drug_profi wrote: 21/06/2024 08:50 Mislim, šta prigovara Trubi?
apsolutno je sve u pravu al poriv odbrane prve familije u bosnjaka je veći od svega :mrgreen:
Haris.ba

#87570 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

drug_profi wrote: 21/06/2024 08:50 Mislim, šta prigovara Trubi?
Ja ne vidim da mu iko prigovara.

Vec ga uzbudilo sto nesta advokati pisu o granicama medijskog izvjestavanja.

Advokat napise, naplati - a to ima li efekta je drugo.
I laici znaju da se moze pisati o svemu osim sto je zakonom zabranjeno. A, nasi mediji cak i to znali objaviti.

Klasicni Stransejd efekat. Da nisu protestovali, manje bi se po novinama razvlacilo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#87571 Re: SDA-All about

Post by pici »

Ljige ljigave. Korumpirana minderaska stoka.

I dan danas rade mnogi koji su za vrijeme sdO se uhljebili sa falsifikovanim diplomama. Hem uveli zakon o zastarjevanju falsifikata na 10 godina, tako da ih ne mozes ni krivicno gonit. Mnogi jos rade sa falsifikatima a one koje su nafatali samo mali broj je dobio otkaz, uglavnom ih rasporedili na drugo radno mjesto. I oni nesta pricaju o moralu i ko je zavrno i ko je zaduzio se. MRŠ!
petunija

#87572 Re: SDA-All about

Post by petunija »

Bravo Kristina :thumbup: :kiss:
DebelinJoe

#87573 Re: SDA-All about

Post by DebelinJoe »

https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... aka/190988

Ne razumijem se pretjerano u političku scenu TK, međutim gledano čisto marketinški, kako će SDA glasačko tijelo reagovati na kandidata koji se zove Zoran i ima naušnicu.

Image

Da Trojka u KS, a nisma fan Trojke samo da se zna, kandidira nekog Zorana sa naušnicom za neku poziciju, tu bi već nastalo gunđanje.

Inače, koliko sam skontao gospodin Zoran je brat novinara Ognjena Blagojevića, je li tako?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#87574 Re: SDA-All about

Post by pici »

Pa dak je trojka pederska, eu pederski, zasto nebi jedina stranka u bošnjaka imati pedere.
ultima_palabra

#87575 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

DebelinJoe wrote: 21/06/2024 15:10 https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... aka/190988

Ne razumijem se pretjerano u političku scenu TK, međutim gledano čisto marketinški, kako će SDA glasačko tijelo reagovati na kandidata koji se zove Zoran i ima naušnicu.

Image

Da Trojka u KS, a nisma fan Trojke samo da se zna, kandidira nekog Zorana sa naušnicom za neku poziciju, tu bi već nastalo gunđanje.

Inače, koliko sam skontao gospodin Zoran je brat novinara Ognjena Blagojevića, je li tako?
To je vjerovatno kurban, koliko razumijem SDA presutno podrzava trenutnog nacelnika pa isturi glinenog goluba kao i u Starom Gradu.
Post Reply