Vjerovatno sluzbeno
SDA-All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- tramvajtrojka
#87552 Re: SDA-All about
jok pogledaj gdje je pukla ovo vozilo u zadnji kraj a ovo naprijed je od siline udara u sljedece vozilo se iskrivilp
-
noviclan
- jazzer
#87554 Re: SDA-All about
Al zato mama zna šta valja od auta.
Doduše, možda i ne zna ali zato zna šta je skupo
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#87555 Re: SDA-All about
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#87556 Re: SDA-All about
Čuj Toyota.
Nisu oni sirotinja ba, ako nije makar Audi ne pika se kod takvih...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#87557 Re: SDA-All about
Kristina Spajić Perić
Imate 20 minuta da obrišete tekst, ultimativno je prijetio pravni tim Jasmine Izetbegović, nakon što smo objavili da je imala prometnu nezgodu u Stocu i prijetili tužbama.
(https://www.hercegovina.info/.../kcerka ... ../225074/)
Prekršili smo kažu nekoliko konvencija i narušili njezinu intimu. Kada uživaš blagodati toga što si Izetbegović to ti godi. Kada ne moraš u Njemačku ili u Dubrovnik na sezonu jer si Izetbegović to je dobro. Kada si direktorica nekoliko hotela u Sarajevu, a otac ti dovede predsjednika Turske da ti bude kum, a objave te svi mediji u regiji, to ti nije narušilo intimu.
Kada se objavi da si udarila dva parkirana auta ušli smo ti u intimu. Ušli smo u intimu i drugih članova obitelji - zetova predsjednika stranaka pišući o njihovim solarnim i MHE poduhvatima. I opet ćemo.
Jednostavno volimo biti intimni s dobrostojećom rodbinom onih koji su na nama zadnjih 30 godina prekršili sve konvencije, raselili nas po svijetu i ostavili nas da se mučimo u sadašnjosti, a budućnost nemamo. I ne brišimo članke, tužite gospodo!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#87558 Re: SDA-All about
Truba wrote: ↑19/06/2024 21:42 Kristina Spajić Perić
Imate 20 minuta da obrišete tekst, ultimativno je prijetio pravni tim Jasmine Izetbegović, nakon što smo objavili da je imala prometnu nezgodu u Stocu i prijetili tužbama.
Prekršili smo kažu nekoliko konvencija i narušili njezinu intimu. Kada uživaš blagodati toga što si Izetbegović to ti godi. Kada ne moraš u Njemačku ili u Dubrovnik na sezonu jer si Izetbegović to je dobro. Kada si direktorica nekoliko hotela u Sarajevu, a otac ti dovede predsjednika Turske da ti bude kum, a objave te svi mediji u regiji, to ti nije narušilo intimu.
Kada se objavi da si udarila dva parkirana auta ušli smo ti u intimu. Ušli smo u intimu i drugih članova obitelji - zetova predsjednika stranaka pišući o njihovim solarnim i MHE poduhvatima. I opet ćemo.
Jednostavno volimo biti intimni s dobrostojećom rodbinom onih koji su na nama zadnjih 30 godina prekršili sve konvencije, raselili nas po svijetu i ostavili nas da se mučimo u sadašnjosti, a budućnost nemamo. I ne brišimo članke, tužite gospodo!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#87559 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-je-k ... /240619188
Koji glupani
Kapidzic nakoksan nema drugog objasnjenja
Koji glupani
- Truba
#87560 Re: SDA-All about
Prikazuje zgrabih premijere kao da ih sda nije podrzala i imala svoje ministre
Onda retroaktivno denisa zvizdca navodi ko nip
Mogli bismo navesti da kpj vlada poratnom bih jer su vecinanjih imali partjske knjizice
Onda retroaktivno denisa zvizdca navodi ko nip
Mogli bismo navesti da kpj vlada poratnom bih jer su vecinanjih imali partjske knjizice
-
Jordan1961
- Better Man
#87562 Re: SDA-All about
Besramni lažov i idiot. Samo za vrijeme mandata Nermina Pečanca, Edina Forte i Nihada Uka SDA nije bila dio vlasti i 3 mjeseca mandata Fikreta Musića. Iz navedenog se jasno vidi da u periodu od 1995.g do 2018.g Sda nije bil.a dio vlasti ukupno 2 godine i 3 mjeseca i treba dodati da su u periodu od kako je Forto imenovan za premijera, bili dio vlasti kad su zahvaljujući DF-u smjenili Fortinu Vladu._BataZiv_0809 wrote: ↑19/06/2024 22:07 https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-je-k ... /240619188
Koji glupani
-
made_in_sarajevo
#87563 Re: SDA-All about
A laz kako smo zaduzeni za 700 miliona, a pasce narkomansko ne smije reci za sta smo zaduzeni za promjenu.
Prozor kad kupite nov za tramvaj javite se stoko fasisticko narkomanska. Eto ne morate tramvaj ili trolu kupiti, kupite jedan NOV prozor za promjenu
Prozor kad kupite nov za tramvaj javite se stoko fasisticko narkomanska. Eto ne morate tramvaj ili trolu kupiti, kupite jedan NOV prozor za promjenu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#87564 Re: SDA-All about
ne dobija sendviče za to već da loži Prošnjake kako su seljoberi ako nisu rvacko cvijećeJordan1961 wrote: ↑20/06/2024 08:19Opet prezvakani SIS spinovi?
Sto se bolan ne brines o tome ko je Francekovoj Nevenki djecu pravio i gdje i ko je sve prejahao preko nje kad je babo vratio u Zagreb?
Pocistis prvo u svom dvoristu domacine.
- Truba
#87565 Re: SDA-All about
pa jel joj muž vralsnik bordela
ja ne znam ni jednog vlasnika bordela
kako ga je upoznala?
je li posjećivala bordel
jaslina jel ti muž bio vlasnik bordela je li to istina?
treba li obitelj, sada dolazim u iskusenje da napisem salu na racun begovica i izmeta koji su popljackali vascelu naciju,
izetbegovic nekog trola na internetu da je brani
kako bijedno mora biti braniti jednu bivšiu suprugu bordelaša i unuku lika koji je potpisao RS
eej jaro nakon 4 godine makljaže on potpisuje nešto što je trebo odmah potpisati i nudili mu frajko promijenio misljenje od slijetranja aviona do televizije...osobno jedno mislio do 12 a drugo poslije 12... i taj lik dobije milijun glasova
plebiscit
vidim sad je popularno nekog nazivati botom... ja sam stariji i od tog pojma i od klixa i od samog sa x a
kako neshvatate da neki ljudi vole napisati koju riječ za svoju dušu
mene boli đon oćete li vi to pročitati shvatiti ili što već meni je lakše kada napišem
jos jednom ponavljam SDA je nama Bog i batina... već 25 godina ne živim na teritoriju pod kontrolom HDZa
imam pravo kritizirati temeljnu stranku u Bosnjakaa
kako ga je upoznala?
je li posjećivala bordel
treba li obitelj, sada dolazim u iskusenje da napisem salu na racun begovica i izmeta koji su popljackali vascelu naciju,
kako bijedno mora biti braniti jednu bivšiu suprugu bordelaša i unuku lika koji je potpisao RS
eej jaro nakon 4 godine makljaže on potpisuje nešto što je trebo odmah potpisati i nudili mu frajko promijenio misljenje od slijetranja aviona do televizije...osobno jedno mislio do 12 a drugo poslije 12... i taj lik dobije milijun glasova
vidim sad je popularno nekog nazivati botom... ja sam stariji i od tog pojma i od klixa i od samog sa x a
mene boli đon oćete li vi to pročitati shvatiti ili što već meni je lakše kada napišem
jos jednom ponavljam SDA je nama Bog i batina... već 25 godina ne živim na teritoriju pod kontrolom HDZa
-
Jordan1961
#87566 Re: SDA-All about
Opet ni slova o princezi Nevenki? Ni o SDA. Samo SIS spinovi gdje ni slovo nije tačno.Truba wrote: ↑20/06/2024 23:10 pa jel joj muž vralsnik bordela
kako ga je upoznala?
je li posjećivala bordel
eej jaro nakon 4 godine makljaže on potpisuje nešto što je trebo odmah potpisati i nudili mu frajko promijenio misljenje od slijetranja aviona do televizije...osobno jedno mislio do 12 a drugo poslije 12... i taj lik dobije milijun glasovaplebiscit
Ni a o Cirilovoj imovini? Soko odleprsao? Aluminij se istopio? Čuvate PC koju je Franjo stvorio i potpisao?
Ni b o opljačkanoj Hrvatskoj od obitelji Tuđman?
- Tvrtko II Kotromanić
#87567 Re: SDA-All about
joj kad dijasporasi krenu ovu buducu dzehenemsku porodicu braniti 
- drug_profi
#87568 Re: SDA-All about
Mislim, šta prigovara Trubi?
Nije istina nešto što je Truba napisao ili šta?
- tramvajtrojka
#87569 Re: SDA-All about
apsolutno je sve u pravu al poriv odbrane prve familije u bosnjaka je veći od svegadrug_profi wrote: ↑21/06/2024 08:50 Mislim, šta prigovara Trubi?
- Haris.ba
#87570 Re: SDA-All about
Ja ne vidim da mu iko prigovara.drug_profi wrote: ↑21/06/2024 08:50 Mislim, šta prigovara Trubi?
Vec ga uzbudilo sto nesta advokati pisu o granicama medijskog izvjestavanja.
Advokat napise, naplati - a to ima li efekta je drugo.
I laici znaju da se moze pisati o svemu osim sto je zakonom zabranjeno. A, nasi mediji cak i to znali objaviti.
Klasicni Stransejd efekat. Da nisu protestovali, manje bi se po novinama razvlacilo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#87571 Re: SDA-All about
Ljige ljigave. Korumpirana minderaska stoka.
I dan danas rade mnogi koji su za vrijeme sdO se uhljebili sa falsifikovanim diplomama. Hem uveli zakon o zastarjevanju falsifikata na 10 godina, tako da ih ne mozes ni krivicno gonit. Mnogi jos rade sa falsifikatima a one koje su nafatali samo mali broj je dobio otkaz, uglavnom ih rasporedili na drugo radno mjesto. I oni nesta pricaju o moralu i ko je zavrno i ko je zaduzio se. MRŠ!
I dan danas rade mnogi koji su za vrijeme sdO se uhljebili sa falsifikovanim diplomama. Hem uveli zakon o zastarjevanju falsifikata na 10 godina, tako da ih ne mozes ni krivicno gonit. Mnogi jos rade sa falsifikatima a one koje su nafatali samo mali broj je dobio otkaz, uglavnom ih rasporedili na drugo radno mjesto. I oni nesta pricaju o moralu i ko je zavrno i ko je zaduzio se. MRŠ!
- petunija
#87572 Re: SDA-All about
Bravo Kristina

-
DebelinJoe
#87573 Re: SDA-All about
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... aka/190988
Ne razumijem se pretjerano u političku scenu TK, međutim gledano čisto marketinški, kako će SDA glasačko tijelo reagovati na kandidata koji se zove Zoran i ima naušnicu.

Da Trojka u KS, a nisma fan Trojke samo da se zna, kandidira nekog Zorana sa naušnicom za neku poziciju, tu bi već nastalo gunđanje.
Inače, koliko sam skontao gospodin Zoran je brat novinara Ognjena Blagojevića, je li tako?
Ne razumijem se pretjerano u političku scenu TK, međutim gledano čisto marketinški, kako će SDA glasačko tijelo reagovati na kandidata koji se zove Zoran i ima naušnicu.

Da Trojka u KS, a nisma fan Trojke samo da se zna, kandidira nekog Zorana sa naušnicom za neku poziciju, tu bi već nastalo gunđanje.
Inače, koliko sam skontao gospodin Zoran je brat novinara Ognjena Blagojevića, je li tako?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#87574 Re: SDA-All about
Pa dak je trojka pederska, eu pederski, zasto nebi jedina stranka u bošnjaka imati pedere.
- ultima_palabra
#87575 Re: SDA-All about
To je vjerovatno kurban, koliko razumijem SDA presutno podrzava trenutnog nacelnika pa isturi glinenog goluba kao i u Starom Gradu.DebelinJoe wrote: ↑21/06/2024 15:10 https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... aka/190988