Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rubik wrote: ↑17/06/2024 15:36
@Telemach, jel ovo ukinut Unifi? Stalno izbacujete nesto iz ponude umjesto da napredujete i sirite svoju mrezu.
Da li ima neka alternativa za ovo jer je meni bas bilo korisno koristenje Unifi, posebno u inostranstvu.
Zdravo @Rubik,
Nažalost, zbog nedavnih tehnoloških promjena i izmjena u Google politici i nemogućnosti daljnjeg razvoja aplikacije, servisi Unifi i Unifi travel od 4.6. nisu dio Telemach ponude. Ovim putem želimo istaknuti da će naš fokus u narednom periodu biti usmjeren na razvoj novih digitalnih platformi i aplikacija, sve u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Obavještavamo vas da je aplikacija EON Connect promijenila naziv u Connect i dobila unaprijeđen izgled i funkcionalnosti za još bolje korisničko iskustvo.
Aplikacija za upravljanje kućnom WiFi mrežom sada ima moderniji izgled koji omogućava još bolje razumijevanje funkcija i korišćenje ponuđenih opcija. Connect je sada u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, jednostavniji je, ima unaprijeđen izgled početnog ekrana, praktičniji način dijeljenja lozinke za goste putem QR koda, info ekrane koji obavještavaju korisnike o promjenama u vezi sa podešavanjima WiFi mreže i slično.
Uz Connect aplikaciju možete na klik da kontrolišete svoj kućni internet, promijenite naziv i šifru mreže, resetujete modem, optimizujete WiFi signal, ograničite neprimjereni sadržaj za najmlađe i vrijeme provedeno na internetu, ali i da spriječite i zaštitite uređaje od sumnjivih programa i štetnih sadržaja.
Connect aplikacija je, kao i do sada, dostupna u okviru EON Full i EON Premium, kao i EON Full Duo i EON Premium Duo paketa. Postojeći Telemach korisnici koji imaju modem UBEE EVW32C, TECHNICOLOR CGA2121 ili SDMC NE1611B mogu odmah da koriste aplikaciju.
Uživajte u bezbjednom internet okruženju uz unaprijeđeni Connect.
Kod mene ne radi... Kad izbaci ovo da se izabere jezik i operater, jednostavno ne reaguje, ne možeš ništa izabrati. Kad kliknem vidim da dugmic kao promjeni boju ali ne pojavljuje se nikakav padajući meni. Cirkus od app kao i prošla.
Luciano88 wrote: ↑18/06/2024 18:57
Kod mene ne radi... Kad izbaci ovo da se izabere jezik i operater, jednostavno ne reaguje, ne možeš ništa izabrati. Kad kliknem vidim da dugmic kao promjeni boju ali ne pojavljuje se nikakav padajući meni. Cirkus od app kao i prošla.
Zdravo @Luciano88, @username_here i @upitan,
Ljubazno ćemo vas zamoliti da nam u inbox stranice dostavite korisničke podatke kako bi Vas kolege iz Odjela za naprednu tehničku podršku pozvali te izvršili detaljne provjere i pružili vam sve potrebne informacije. Stojimo vam na raspolaganju.
kakaljin wrote: ↑19/06/2024 09:25
Aplikacija radi, ali ne radi konekcija na modem i dalje.
Pozdrav @kakaljin,
Obavještavamo Vas da će kolege iz Tima za tehničku podršku izvršiti sve potrebne provjere za usluge u najkraćem vremenskom periodu te Vas obavijestiti o svim informacijama. Stojimo Vam na raspolaganju.
dowydyenya wrote: ↑19/06/2024 09:26
Par dana se upload na vraca na 22 ima li lijeka Telemach
Zdravo @dowydyenya,
Kako bismo pristupili provjeri navedene problematike, zamolit ćemo Vas da nam u inbox stranice dostavite Vaše korisničke podatke. Očekujemo Vaše javljanje te Vam stojimo na raspolaganju.
dowydyenya wrote: ↑19/06/2024 09:26
Par dana se upload na vraca na 22 ima li lijeka Telemach
Zdravo @dowydyenya,
Kako bismo pristupili provjeri navedene problematike, zamolit ćemo Vas da nam u inbox stranice dostavite Vaše korisničke podatke. Očekujemo Vaše javljanje te Vam stojimo na raspolaganju.
Imam pitanje. Da li je istina da ako želim prekinuti internet ugovor, da moram sam skinuti antenu i donijeti u poslovnicu Telemacha? Antena je postavljena uz pomoć velikih ljestava i profesionalnog tima iz Telemaha, ne vidim način kako da sam to skinem.
Edit: I rekoše mi da je od 1.6. novi paketi wadsl umjesto 8mbps sada je 10, ali meni i dalje mjeri 8. Na kojoj stranici mogu provjeriti te pakete?
stajeba wrote: ↑19/06/2024 12:09
Imam pitanje. Da li je istina da ako želim prekinuti internet ugovor, da moram sam skinuti antenu i donijeti u poslovnicu Telemacha? Antena je postavljena uz pomoć velikih ljestava i profesionalnog tima iz Telemaha, ne vidim način kako da sam to skinem.
Edit: I rekoše mi da je od 1.6. novi paketi wadsl umjesto 8mbps sada je 10, ali meni i dalje mjeri 8. Na kojoj stranici mogu provjeriti te pakete?
Zdravo @stajeba,
Obavještavamo Vas da smo Vaš upit proslijedili kolegama u Tim za brigu o korisnicima. Kolege će Vas pozvati te pokušati iznaći najbolje rješenje po pitanju usluga te Vam pružiti sve potrebne informacije. Nadalje, izvršili smo detaljniju provjeru tehničkog aspekta internet usluga te ćemo Vas ljubazno zamoliti da izvršite provjeru da li je sada sve uredno. Ukoliko se navedeni problem i dalje nastavi budite slobodni da nam se obratite u inbox stranice za dalje provjere.
@telemach
Jel još uvijek moguće"zalediti " uslugu na mjesec dana? Roditelji su na moru već i neće ih bit bar jos mjesec dana, a ja sam na drugom ugovoru i u drugom stanu i uslugu niko ne koristi .. hvala
Prilikom potpisivanja novog ugovora i uzimanja uređaja na rate iz Telemacha su rekli da moraju donijeti novu opremu, tacnije donijeti istu, samo novu, da osvjeze. Međutim dosao je neki novi modem koji ne podrzava EON Connect iako je prethodni podrzavao. Obzirom da je isti paket u pitanju (EON Full) imam li pravo traziti neki drugi modem koji podrzava ? Prije je bio Ubee sad je neki veći crni bez imena
Pandakonda wrote: ↑19/06/2024 19:03
Prilikom potpisivanja novog ugovora i uzimanja uređaja na rate iz Telemacha su rekli da moraju donijeti novu opremu, tacnije donijeti istu, samo novu, da osvjeze. Međutim dosao je neki novi modem koji ne podrzava EON Connect iako je prethodni podrzavao. Obzirom da je isti paket u pitanju (EON Full) imam li pravo traziti neki drugi modem koji podrzava ? Prije je bio Ubee sad je neki veći crni bez imena
Nije bez imena, to je SDMC NE1611B koji je podržan za Connect:
Eh da, to je taj. Rekao sam bez imena jer je prosli imao Ubee odma napisano naprijed pa se odma znalo Uglavnom meni na Connect aplikaciji pise da ruter nije podrzan, sad ne znam do cega je problem
Kod mene je ovaj bijeli CGA2121 i opet ne moze nesto eon conect, izgleda neki veci kvar imaju i ne mogu jos uvijek namjestiti kako treba. nadam se da ce ga napraviti i da ce uskoro funkcionisati kako treba
Je li i dalje najbolji ovaj tehnicolor ?
Meni su prvo dali taj technicolor, nakon sto se on pokvario bez razloga donijeli mi ubee, i sad nakon produzenja ugovora mi donijeli SDMC i samo na njemu nece eon connect. Radio na svim ostalim