Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzordzevi wrote: ↑12/06/2024 16:22
@Telemach kod mene i dalje ista brzina nakon vise restartovanja modema..
Zdravo @Dzordzevi,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Vaši podaci su proslijeđeni kolegama iz Tima za tehničku podršku te poziv očekujte u najkraćem roku kako bi se izvršila detaljna provjera. Stojimo Vam na raspolaganju.
mc-twin wrote: ↑12/06/2024 18:02
Izgleda da treba pojedinacno dizati dva prsta i javljati se za povecanje. Sto neko rece kad treba minus prikazati prvog tu su azurni.
Zdravo @mc-twin,
Zahvaljujemo se na javljanju. Ukoliko bilježite smetnje u brzini internet servisa ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam dostavite kontakt telefon na koji ste dostupni kako bi Vas pozvale kolege iz Tima za tehničku podršku te detaljnije provjerili. Stojimo Vam na raspolaganju.
edinhz wrote: ↑12/06/2024 18:36
Ovako je nakon više puta reseta modema, i konekcija puca svako 10tak minuta
Zdravo @edinhz,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt telefon. Po zaprimanju iste ćemo proslijediti kolegama iz tehničke podrške kako bi Vas pozvali te provjerili status internet servisa. Stojimo Vam na raspolaganju.
@Telemach
Bilo bi lijepo od vas da BHT1 kanal prebacite u HD na satelitu, za nas Total TV korisnike, budući da je isti od 11.06. počeo emitovati svoj program isključivo u HD rezoluciji.
Takođe, moram uputiti kritiku na rad uposlenice Tima za brigu o korisnicima sa kojom sam u decembru 2023. godine pregovarao oko produženja UO jer smo tek nakon pola godine utvrdili da je ista, prilikom obnove ugovora, samoinicijativno aktivirala uslugu slanja računa na email, i to valjda na mejl koji je naslovljen na njeno ime i prezime. Tako da, računi nikako nisu dolazili...
Da se ne ponavljam, ista je na samom početku napravila još par grešaka, zbog kojih sam na realizaciju ugovorenih stavki, čekao nešto manje od mjesec dana...
Telemach jel mozete provjeriti stanje mojih rucuna u sistemu,dosao mi je racun u maju 139KM,ne znam valjda nisam platio jedan mjesec i uredu platio sam i danas mi opet dosao racun od 139KM i ono ko opomena a eon light je u pitanju i obicno dodje oko 72 KM,i na moj telemach portalu stanje mi je 0.00 KM i pise dole da su svi racuni placeni i kako mi opet dodje racun139 KM,valjda treba 72KM za maj mjesec?
tap3ah75 wrote: ↑13/06/2024 20:08
Down
182.5 Mbps
Up
6.8 Mbos
Paket duo light
Je li treba tako ili je slabo ovo?
Zdravo @tap3ah75,
Hvala na javljanju. Ukoliko bilježite odstupanja u radu internet servisa ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt telefon kako bi Vas pozvale kolege iz Tima za tehničku podršku te detaljnije provjerile. Stojimo Vam na raspolaganju.
Herr Flick wrote: ↑14/06/2024 16:12
Telemach jel mozete provjeriti stanje mojih rucuna u sistemu,dosao mi je racun u maju 139KM,ne znam valjda nisam platio jedan mjesec i uredu platio sam i danas mi opet dosao racun od 139KM i ono ko opomena a eon light je u pitanju i obicno dodje oko 72 KM,i na moj telemach portalu stanje mi je 0.00 KM i pise dole da su svi racuni placeni i kako mi opet dodje racun139 KM,valjda treba 72KM za maj mjesec?
Zdravo @Herr Flick,
Hvala na javljanju. Kako bismo Vam mogli pružiti validne informacije ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam se javite putem privatne poruke te potvrdite Vaše korisničke podatke. Stojimo Vam na raspolaganju.
Jel ima jos neko problem da je upload opet pa na 20? Danas su u mojoj ulici nesta radili oko kutije od telemacha! Nije bilo neta skoro 2h i sad upload na 20 opet
BaDa wrote: ↑14/06/2024 17:49
Jel ima jos neko problem da je upload opet pa na 20? Danas su u mojoj ulici nesta radili oko kutije od telemacha! Nije bilo neta skoro 2h i sad upload na 20 opet
Zdravo @BaDa,
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju. Vaši podaci i primjedba su proslijeđeni kolegama iz Tima za tehničku podršku te očekujte poziv od strane istih u najkraćem roku kako bi detaljno provjerili status internet servisa. Stojimo Vam na raspolaganju.
@Telemach zvale su me kolege i sutra ce poslati nekog... receno m ije da mi je signal los i ako ja u tom trenutku to nisam primjetio... ali evo od pola 8 svako malo se gubi konekcija...
Da ne listam u nazad, da samo upitam da nije sta poskupilo u medjuvremenu zadnjih mjesec dva?
Imam ovaj EON Full paket i placao sam zadnja 3-4 mjeseca otprilike racun oko 57,95KM ili 58,15KM gledam sad ovaj racun za maj nista mi nije jasno ... pise ukupno za naplatu 130,60KM u totalu a gore racun za maj 72,45KM a ispod prethodno dugovanje na dan 31.05.2024 pise 58,15KM?
Ne kontam fakat?
BaDa wrote: ↑14/06/2024 21:13
@Telemach zvale su me kolege i sutra ce poslati nekog... receno m ije da mi je signal los i ako ja u tom trenutku to nisam primjetio... ali evo od pola 8 svako malo se gubi konekcija...
@BaDa,
Budući da je reklamacija kreirana, kolege će Vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi dogovorili termin dolaska na adresu te na taj način otklonili smetnje na koje ste naišli. Stojimo Vam na raspolaganju.
brazzo19 wrote: ↑15/06/2024 00:28
Da ne listam u nazad, da samo upitam da nije sta poskupilo u medjuvremenu zadnjih mjesec dva?
Imam ovaj EON Full paket i placao sam zadnja 3-4 mjeseca otprilike racun oko 57,95KM ili 58,15KM gledam sad ovaj racun za maj nista mi nije jasno ... pise ukupno za naplatu 130,60KM u totalu a gore racun za maj 72,45KM a ispod prethodno dugovanje na dan 31.05.2024 pise 58,15KM?
Ne kontam fakat?
Zdravo @brazzo19,
Zahvaljujemo se na javljanju. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo mogli izvršiti provjeru faktura te pružiti Vam više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
MTV wrote: ↑15/06/2024 09:00
Meni zadnji racun na mail nije ni stigao. Izgleda su ujebali nesto.
Zdravo @MTV,
Hvala na javljanju. Ukoliko ste provjerili i junk/spam folder te niste pronašli fakturu za 05/24 ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo evidentirali Zahtjev za ponovno slanje računa. Stojimo Vam na raspolaganju.
tap3ah75 wrote: ↑15/06/2024 15:48
Gledam sad na BHT utakmicu preko Telemaha.
Svako malo mi zaledi slika a ton ide normalno.
Je li to do mene ili ima još neko taj problem.
Evo drugi gol nisam uopšte vidio
Zdravo @tap3ah75,
Hvala na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite smetnje sa navedenim kanalom zamolit ćemo Vas da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke, kao i kontakt telefon. Po zaprimanju istih kontaktirat će Vas kolege iz Tima za tehničku podršku te izvršiti provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
bogata_sirotinja wrote: ↑14/06/2024 14:03
@Telemach
Bilo bi lijepo od vas da BHT1 kanal prebacite u HD na satelitu, za nas Total TV korisnike, budući da je isti od 11.06. počeo emitovati svoj program isključivo u HD rezoluciji.
Takođe, moram uputiti kritiku na rad uposlenice Tima za brigu o korisnicima sa kojom sam u decembru 2023. godine pregovarao oko produženja UO jer smo tek nakon pola godine utvrdili da je ista, prilikom obnove ugovora, samoinicijativno aktivirala uslugu slanja računa na email, i to valjda na mejl koji je naslovljen na njeno ime i prezime. Tako da, računi nikako nisu dolazili...
Da se ne ponavljam, ista je na samom početku napravila još par grešaka, zbog kojih sam na realizaciju ugovorenih stavki, čekao nešto manje od mjesec dana...
Zdravo @bogata_sirotinja,
Zahvaljujemo se na obraćanju na ovaj način. Progam BHT je dostupan u visokoj HD rezoluciji i na Total TV platformi u toku EURO 2024 prvenstva. Ovu priliku koristimo da Vam uputimo izvinjenje zbog nastale situacije koju navodite. Ukoliko još nešto možemo učiniti za Vas kada su u pitanju naše usluge i ugovor koji koristite svakako Vam stojimo na raspolaganju.
@Telemach, jel ovo ukinut Unifi? Stalno izbacujete nesto iz ponude umjesto da napredujete i sirite svoju mrezu.
Da li ima neka alternativa za ovo jer je meni bas bilo korisno koristenje Unifi, posebno u inostranstvu.
Rubik wrote: ↑17/06/2024 15:36
@Telemach, jel ovo ukinut Unifi? Stalno izbacujete nesto iz ponude umjesto da napredujete i sirite svoju mrezu.
Da li ima neka alternativa za ovo jer je meni bas bilo korisno koristenje Unifi, posebno u inostranstvu.