Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
Piaty wrote: ↑19/06/2024 16:06
Hrvatska definitvno doživljava pad i ovo je vjerovatno početak kraja jedne fantastične epohe koju ćemo svi pamtiti po Modriću, Mandžukiću, Rakitiću, Vidi, Brozoviću, Kivačiću itd.
Sad je samo pitanje koliko će trebati vremena da stasa nova ekipa koju će vjerovatno predvoditi Gvardiol i da li će biti neki novi Modrić ili Rakitić.
Neka ga amnestiraju i zamole za pomoc, inace nikad
zecko_kupuz wrote: ↑19/06/2024 16:28
Kakva je drama s Petkovićem bila oko penala, ja sam se zijanio da je započeo ovu utakmicu. I izašao je, s nultim učinkom opet.
Ja isto sad kad vidim Budimira kontam sto ne igra on?
Better Man wrote: ↑19/06/2024 16:28
Prevara od igrača. Trebao biti nasljednik Modrića, a nije mu ni do nožnog palca. Osvojio dvije LP s Realom kao staništa na klupi, bez igračkoj doprinosa. Jedino je s Chelsea osvojio LP, a da je igrao.
prevara od igraca, uzme dvije lp i jos jednu gdje je igrao? Oh boi...