Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
izvrsni direktor wrote: ↑19/06/2024 10:19
Njemacka je idealna drzava za organizovanje europskog/svjetskog. Atmosfera na stadionima je skoro na svakoj utakmici kao da je prvenstveni derbi ili liga prvaka. Prije svega zbog ogromnog broja dijaspore iz svih zemalja u njemackoj koji popune tribine a onda i zbog geografske pozicije i blizine da dodju navijaci iz svih zemalja.
Milina za gledati
Njemacka je idealna drzava za organizovanje europskog/svjetskog. Atmosfera na stadionima je skoro na svakoj utakmici kao da je prvenstveni derbi ili liga prvaka. Prije svega zbog ogromnog broja dijaspore iz svih zemalja u njemackoj koji popune tribine a onda i zbog geografske pozicije i blizine da dodju navijaci iz svih zemalja.
Milina za gledati
Odlično zapažanje.
Uz to Njemci imaju iskustvo u organizaciji ovakvih događaja. Francuzi te pošalju na Saint Denis pa strahuješ, ne za novčanik, nego za život
Rođak mi je pokazao neke ranije video uratke ovog lika, fenomenalan je. Ima video sa Mourinhom gdje bukvalno ne možeš vidjeti razlike
kad pričaju. Dobra mu je i ova imitacija Beckhama, dead on što bi se reklo.
ma vala i Klopp mu je odličan, i Pepovo ono gledanje ispod oka baš dobar.
jeza u ledja wrote: ↑18/06/2024 22:57
1. Njemacka
2. Spanija
3. Nizozemska
4. Francuska
5. Italija
6. Portugal
7. Engleska
8. Belgija
9. Hrvatska
Od 9 favorita ovo je po meni poredak onoga sto su pokazali do sad.
Cini mi se da nisi uzeo u obzir igru protivnika ili jesi?
Njemci su dobili Skotsku, bez ikakvih problema, ali je Skotska stvarno bila losa. To bi rekao i za Hrvatsku. Mene recimo Spanci nisu impresionirali u toj utakmici.
Holandija je jedva dobila Poljsku, ali su Poljaci bili bas dobri. Holandjani uspjeli igrali brzo, odrzavali visok tempo.....mene su impresionirali.
Milina za gledati
Treba samo pitati Katarane (Katarce, Katrane?) koliko je poginulo imigranata na pripremi Eura, a koliko prilikom izgradnje njihovih vodonepropusnih stadiona
Rođak mi je pokazao neke ranije video uratke ovog lika, fenomenalan je. Ima video sa Mourinhom gdje bukvalno ne možeš vidjeti razlike
Nego, nakon prvog kola jel itko od navijača pravio sranja osim pred utakmicu Srbije i Engleske. Zasad mi se čini da je taj aspekt Eura odličan, puno zajebancije i zajedničkog druženja navijača
I ovaj mu je video odličan:
Irci su carevi.
Ma Conor je loood. Najjaci su mu klipovi sa F1 imitacijama vozaca, sefova tima..
Milina za gledati
Glasam da se uvijek igra kod njih.
I ja. Bas mi je isto ovo palo na pamet neko dan. Idealna lokacija za navijace.
Steta sto se domacin mora mijenjati.
JohnnyS wrote: ↑19/06/2024 14:04
Nego, nakon prvog kola jel itko od navijača pravio sranja osim pred utakmicu Srbije i Engleske. Zasad mi se čini da je taj aspekt Eura odličan, puno zajebancije i zajedničkog druženja navijača
jeza u ledja wrote: ↑18/06/2024 22:57
1. Njemacka
2. Spanija
3. Nizozemska
4. Francuska
5. Italija
6. Portugal
7. Engleska
8. Belgija
9. Hrvatska
Od 9 favorita ovo je po meni poredak onoga sto su pokazali do sad.
Cini mi se da nisi uzeo u obzir igru protivnika ili jesi?
Njemci su dobili Skotsku, bez ikakvih problema, ali je Skotska stvarno bila losa. To bi rekao i za Hrvatsku. Mene recimo Spanci nisu impresionirali u toj utakmici.
Holandija je jedva dobila Poljsku, ali su Poljaci bili bas dobri. Holandjani uspjeli igrali brzo, odrzavali visok tempo.....mene su impresionirali.
Ma dvoumio sam se izmedju Ger i Esp, kao i izmedju Ned i Fra, Ita i Por, ali i Bel i Cro. Uzimao sam u obzir i tezinu protivnika na papiru.
Prije bih trebalo grupisat, prva grupa Ger i Esp, druga grupa svi od 2-6, pa onda Eng u trecoj grupi i na kraju Bel i Cro u zadnjoj.
zasto na uefinom youtube kanalu nema kompilacija golova sa prvenstva? posred prvenstva oni postaju imbecilne kvizove, golove iz povijesti namjesto da ima svjez materijal. svakome ko napravi takav smislen i trazen sadrzaj opizdjuju IP strajkvoe. gamad ona uzegla, pohlepna.
Point. wrote: ↑19/06/2024 13:35
Radije bih svako prvenstvo gledao kako u Njemačkoj propada kiša kroz krov uz pune tribine navijača, nego gledao u Kataru fejk navijače.
Milina za gledati
Sva svjetska, a i evropska prvenstva trebaju da se igraju u Njemackoj,...davno je to neko rekao od poznatih fudbalera, trenera..ne mogu se sjetiti tacno ko. Uglavnom, istinu je rekao.