tramvajtrojka wrote: ↑18/06/2024 22:48
harisl wrote: ↑18/06/2024 22:40
Neka se pakuje i ide ko god je dao dozvolu. Ima li taj covjek ista u glavi?
Mislim, cak i da je po zakonu, a ne mogu da vjerujem da takvo nesto moze biti po zakonu, cak i da je sve cisto ko suza, valjda treba izaci pred narod i reci nesto kao ".. potpisan je ugovor, Srbija zeli da pomogne pri gasenju pozara, jedan njihov helikopter ce biti stacioniran u Hercegovini i
stavljen pod kontrolu CZ-a BiH, ni osoblje ni helikopter nece biti naoruzani, itd... ". A ne BUM, sletio helikopter srbijanske policije, ko te jebe narode, pitaj u granapu sta je bilo...
Nadam se da je nekakva diverzija bila, jer ako je ovo nacin po kojem Srbija rasporedjuje policajce po BiH, kuku nam se...
Ova je recenica dovoljna da se zna da osoba koja ovo komentarise nema apsolutno pojma o ustroju BiH
Fino najavljen let kao i svi ostali, svi letovi se najavljuju na ovaj nacin i tu im se odobrava prelet il ne, isto tako na sarajevski aerodrom dva puta sedmično sleti helikopter srbijanskog mupa za medevac za beg pa niko ne dize hampu i pise o nakim diverzijama
Ovdje je izgleda bitno dizati prasinu oko bilo cega odmah se neke policijske akcije zavjere ev cetnici niz vraca silaze a ne zna se za pocetak ustroj drzave, da se zna znalo bi se da ne postoji cz na državnom nivou
Znaci da je bilo "CZ RS-a", sta bi onda rekao? Eto to je problem, civilna zastita i kako je rasporedjena, hajmo malo o tome...
Drago mi je da ti ovdje ne vidis nikakav problem. A rwci mi, kada bi ti vidio tu problem? Da je dva, pet, stotinu helikoptera sletilo i stacioniralo se u RS-u? Sa osobljem! Eto kada bi to po tebi bio problem? Bil ikada bio problem?
Za mene je stacioniranje jednog jedinog policijskog helikoptera Srbije sa policajcima problem. I sta sad? Valjda imam pravo da ocekujem da neko izadje pred narod i kaze, makar za nas kojima je to problem, zasto je to dozvoljeno.
"Fino najavljen let, kao i svi ostali..."

"Dize se prasina oko bilo cega..."