GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spree
#101 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Jebo Belgiju. Pošteno Slovaci. Kladioničara na aparatima.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#102 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Znaci, zakasnila sam s Fantasy ligom, pa nisam mogla npr uzet Svabe. Da skratim, ako je vjerovati dosadašnjem neuspjehu mog tima, veceras bi i Francuska mogla zijaniti 
-
suspect_zero
#103 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Tobejarabi.....haram, haram .....pu pu pu gluho bilo nema toga kod nas
Bez zeze ne kokcam, kladim se nikada .....isto kao što i ne konzumiran alkohol nikad, stvar principa nema veze sa religijom
-
emmir1
#104 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Apsolutno bez namjere da loptu dira rukom, niti je promijenila smjer, niti je uticalo na igru.
Slovak ga gura i lopta ga jedva vidljivo očešala po prstu
Na 40 metara od gola.
Covjek nakon toga istrčao, odhrvao se sa odbranom Slovacke, asistirao...Lukaku pogodio.
Totalno vala bezveze
Slovak ga gura i lopta ga jedva vidljivo očešala po prstu
Na 40 metara od gola.
Covjek nakon toga istrčao, odhrvao se sa odbranom Slovacke, asistirao...Lukaku pogodio.
Totalno vala bezveze
- spree
#105 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Da je sudija na vrijeme vidio neregularno igranje gornjim ekstermitetom igrača belgije onda se to ostalo ne bi ni dogodilo.
-
ja71
#106 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Ovo sudija nije morao svirati jer nije bilo ni namjere a ni skretanja putanje lopte.
Inače VAR pomogne u 95% slučajeva. Ovo je onih 5% kada nam se pokaki u ćejf.
Inače VAR pomogne u 95% slučajeva. Ovo je onih 5% kada nam se pokaki u ćejf.
- jeza u ledja
#107 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Po pravilima je gol regularno ponisten.
No sad da li zelimo gledati ovakav fudbal sa VAR-om....kad sam ja govorio nisu me slusali.
Eto vam VAR jeboga VAR.
No sad da li zelimo gledati ovakav fudbal sa VAR-om....kad sam ja govorio nisu me slusali.
Eto vam VAR jeboga VAR.
- jeza u ledja
#108 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Ovo je uvijek ruka i uvijek se svira.
Osim kad sudija ne vidi.
Fazon je u tome sto se gleda u VAR ne bi li se "naslo" sta. Umjesto da gledamo vise golova, mi trazimo od tehnologije da ih ponistava.
Ili napravite VAR takav da uzivo reaguje ili ga nemojte ni koristiti.
- Logovan
#109 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Nisam kladioničar, ali jesam jedan od onih koji na igricama pogađaju rezultate. Stavio 2:0 za Belgiju, Bože sačuvaj.
-
DonieBrasco
#110 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Ne kladim se ni ja nego mi pada na pamet koliko je raje palo na Belgiju danas.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#111 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Moze li se uvesti kakav VAR protiv ovih okorjelih, ovisnih kockara sto padaju na kladionicama. 
- JohnnyS
#112 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Jel ova generacija Belgije jedna od onih koji su najviše podbacili u svijetu nogometa? Jedno polufinale SP puno premalo
-
palermo
#113 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Sta fali VAR-u. Pa sjetise makar sekunda sya se sve desavalo prije VaR-a, ofsqjdi od pola metra u ligi prvaka, nepostojeci penali.....sudjenje je sada mnogo bolje nego prije.....utakmice regularnijejeza u ledja wrote: ↑17/06/2024 20:09Ovo je uvijek ruka i uvijek se svira.
Osim kad sudija ne vidi.![]()
Fazon je u tome sto se gleda u VAR ne bi li se "naslo" sta. Umjesto da gledamo vise golova, mi trazimo od tehnologije da ih ponistava.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
palermo
#115 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Pa tesko je govoriti o nekom.velikom podbacaju. Uvijek je bila poneka ekipa bolja od.nje....mozda jedino nisu imali nikad srece da im se zrijeb otvori....nije malo ni polufinale svjetskog, brojna cetvrtfinala..
-
swanfilter
#116 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Malo smo ljudi smjesni po pitanju Var. Godinama se kukalo zbog neregularnosti, propusta i krađa, a sada tehnologija koja omogucava ispraviti svaku gresku izaziva zgrazanje
Kamo srece da smo ga imali protiv Nigerije ...
Kamo srece da smo ga imali protiv Nigerije ...
-
swanfilter
#117 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Hrvatska osvoji dva srebra za vrijeme te generacije. Ipak je Belgija mala drzava. Meni su Englezi bez premca po pitanju neuspjeha ...
I Holanđane bih stavio na listu velikih razocarenja ...
Last edited by swanfilter on 17/06/2024 20:37, edited 1 time in total.
-
Osmi Socrates
#118 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Nije to ni sve ista generacija Belgije. Danas su im počela samo četiri igrača iznad 30 godina, što znači da će većina igrati i u kvalifikacijama za SP i dalje.
-
Bazinga1234
#119 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Godine 2016. ispali od Velsa u četvrtfinalu, 2018. osvojili bronzu. Mislim da su u tom periodu bili na vrhuncu igrački. Poslije je i Hazard propao.
- jeza u ledja
#120 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Meni je ceif gledati uzbudljive utakmice, ne regularne.palermo wrote: ↑17/06/2024 20:22Sta fali VAR-u. Pa sjetise makar sekunda sya se sve desavalo prije VaR-a, ofsqjdi od pola metra u ligi prvaka, nepostojeci penali.....sudjenje je sada mnogo bolje nego prije.....utakmice regularnijejeza u ledja wrote: ↑17/06/2024 20:09Ovo je uvijek ruka i uvijek se svira.
-
swanfilter
#121 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Ma kontam. Al i spomenuti Hrvati prolaze kroz isto, pa uspijevaju godinama biti vrh i osvajati medalje. Belgija sa generacijom igraca da prsti nije postigla ama bas nista.Osmi Socrates wrote: ↑17/06/2024 20:36 Nije to ni sve ista generacija Belgije. Danas su im počela samo četiri igrača iznad 30 godina, što znači da će većina igrati i u kvalifikacijama za SP i dalje.
Sve ukazuje na maksimum ove generacije kod Hrvata. Opet, Hrvati kakvi jesu, upravo ona blamaza protiv Spanaca mogla bi preokrenuti stvari i opet odose daleko.
- jeza u ledja
#122 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Rekose ovo je najveca razlika u FIFA rankingu ikada sto se tice pobjede autsajdera na EURU.

-
palermo
#123 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
jeza u ledja wrote: ↑17/06/2024 20:48Meni je ceif gledati uzbudljive utakmice, ne regularne.palermo wrote: ↑17/06/2024 20:22Sta fali VAR-u. Pa sjetise makar sekunda sya se sve desavalo prije VaR-a, ofsqjdi od pola metra u ligi prvaka, nepostojeci penali.....sudjenje je sada mnogo bolje nego prije.....utakmice regularnijejeza u ledja wrote: ↑17/06/2024 20:09
Ovo je uvijek ruka i uvijek se svira.
- istra_hr
#124 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
Na stranu ova današnja utakmica Belgije.
Ima nešto, po meni dublje-jači razlog, zašto ne uspijevaju kao reprezentacija. A to je (i mnogi kažu): nema neke srčanosti u igri. Nema Nacionalnog naboja.
Nema Nacionalnog (Belgijskog) naboja - jer, ne podnose se baš najbolje i mislim da nikad neće.
Da se razumijemo, za razliku od nas "južnjaka-Balkanaca", koji se skoro pa mrzimo ... gore kod Belgijanaca nema mržnje ali netrpeljivost je ogromna.
Mislim na Flamance i Valonce.
Znam o čemu pričam/pišem. Živim gore u Belgiji povremeno, par mjeseci godišnje. Upoznao sam i jedne i druge; meni su OK. i jedni i drugi, ali međusobno stvarno nisu dobri.
Ta netrpeljivost mora imat i posljedice u njihovom nogometu.
Ima nešto, po meni dublje-jači razlog, zašto ne uspijevaju kao reprezentacija. A to je (i mnogi kažu): nema neke srčanosti u igri. Nema Nacionalnog naboja.
Nema Nacionalnog (Belgijskog) naboja - jer, ne podnose se baš najbolje i mislim da nikad neće.
Da se razumijemo, za razliku od nas "južnjaka-Balkanaca", koji se skoro pa mrzimo ... gore kod Belgijanaca nema mržnje ali netrpeljivost je ogromna.
Znam o čemu pričam/pišem. Živim gore u Belgiji povremeno, par mjeseci godišnje. Upoznao sam i jedne i druge; meni su OK. i jedni i drugi, ali međusobno stvarno nisu dobri.
Ta netrpeljivost mora imat i posljedice u njihovom nogometu.
- jeza u ledja
#125 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina
O ovom je bilo price i ranije. Sve to stoji, no moze se i od gore situacije od toga napraviti srcana ekipa.istra_hr wrote: ↑17/06/2024 20:56 Na stranu ova današnja utakmica Belgije.
Ta netrpeljivost mora imat i posljedice u njihovom nogometu.![]()